Nallevitamiinit tasan

Nyt on heittämällä söpöimmät vitamiinit ikinä!

SugarBearHair Hair Vitamins on hiusten hyvinvointiin suunniteltu vitamiini- ja biotiinivalmiste.
Mä olen syönyt muutaman kuukauden ajan kahta eri hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavaa valmistetta ja jatkan nyt tällä. Vaikutukset eivät näy hetkessä, mutta n. kuukauden ajan musta on tuntunut, että kynsiä saa olla lyhentämässä ihan yhtenään.


Vaikutusta hiuksiin on tosi vaikea arvioida, koska olen aiheuttanut samaan aikaan niille ulkoista damagea vaalennuksella, mutta sisäisestä boostauksesta ei varmasti ole mitään haittaa ja biotiinin vaikutus hiusten hyvinvointiin on kuitenkin kiistattomasti osoitettu.


Tässä valmisteessa on pari ylivoimaista etua verrattuna kaikkiin muihin: yltiösöpö ulkonäkö ja maku ^-^
Mulla on hieman vaikeuksia etenkin suurikokoisten ja karheapintaisten lääkkeiden ja vitamiinien nielemisessä, mutta nää on kuin karkkia söisi. Valmiste pureskellaan huolella ja nielaistaan, vettä ei tarvitse.
Maku on kyllä tosi makea ja myös aika esanssinen, vaikka makeus tuleekin sokerista. Purkin turvakorkki on varmasti perusteltu perheen pienimpiä ajatellen.


En ole mikään terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija enkä osaa ottaa kantaa valmisteen sisältämiin määriin. Lanseeraustilaisuudessa kuulin jonkun ihmettelevän korkeaa biotiinipitoisuutta mutta se on kuulemma ihan validi määrä myös Euroopassa.
Päiväannos on kaksi nallea. Mä ajattelin ottaa vain yhden, koska syön muitakin vitamiinivalmisteita enkä kykene monimutkaisiin laskutoimituksiin päivittäisistä saantisuosituksista.


Internetissä tiedetään kertoa, että mm. Kim Kardashian syö näitä. Eli, jääkin nyt vain odottelemaan, että jonakin aamuna vessan peilistä näkyy Kimin kaksoisolento ja siihen saakka popsin nallekark…vitamiineja:)

SugarBearHairia myy Suomessa Sokos ja 60 valmisteen purkki kustantaa 32,90€. Myös valmistajan jenkkisivusto toimittaa Suomeen. Hiusvitamiini on gluteeniton, eläinkokeeton ja vegetaarinen.


Tuote saatu pr-näytteenä

26 thoughts on “Nallevitamiinit tasan

 1. Onpa hassuja! Ihanat kuvat olet saanut tuotteesta. Itse teen kanssa sitä, että otan vain yhden kun en jaksa laskea paljonko kaikista eri pillereistä tulee mitäkin ainetta. :D Siksi nykyään en osta lisää näitä, missä on vähän kaikkea. Yhdessä pillerissä on yhtä asiaa ja voi sitten arpoa, mitä ottaa milloinkin kuurina.

  1. Munkin on helpompi ottaa kukin ainesosa erikseen, enkä oikein suosi monivitamiinivalmisteita. Aika monta pilleriähän siitä tulee vaikka jätin nyt kesäksi D-vitamiinin pois.

  1. Hups, mulla oli se tekstissä mutta näköjään editoinnissa tipahti pois: eli pureskellaan kunnolla ja sitten nielaistaan. Täytyykin lisätä se tekstiin:)

 2. Nämä sopisi kyllä ehdottomasti mulle. Tablettien nieleminen on aina tuottanut suuria vaikeuksia, joten nallejen maiskuttelu olisi varmasti mukavaa puuhaa!

  1. Pahimpia on isot ja karheapintaiset, joita ei saa edes puolitettua. Appelsiinimehun kanssa sinnittelen sitten ne alas.

 3. Onpas södelit pillerit! Mutta kerropa, mitä tuotteita söit ennen näitä. Mä en tiedä enää, mitä tekisin, kun aina vaan kynnet lohkeilevat ja liuskoittuvat, vaikka käyttäisin ulkoisesti ja sisäisesti VaikkaMitä.

  1. Mä söin Bette Boxista tulleen Helein (https://helein.fi/) Biotin+ -purkillisen ja sen jälkeen Solgarin Skin, Nails and Hair-kuurin. Nyt pupellan nämä ja sen jälkeen odottelemassa on Biotiini Balans-kuuri (http://vitabalans.fi/index.php?id=5830). Oletko kokeillut kynsille ulkoisesti tarkoitettuja tuotteita kuten CND:n Rescue RXx:ä? Sitä on tosi moni kehunut ja blogeista löytyy hyviä arvosteluja.

   1. Mä olen kokeillut ulkoisesti jo vaikka mitä erikoistuotteita, mutta ainahan noita löytyy näköjään lisää. Joten eikun hakuun ja tilaukseen :-D Kun on perinyt huonot hius- ja kynsigeenit, on ehtinyt vähän yli viiskymppisenä kokeilla jo jos jonkinsortin tuuheuttajaa ja antiliuskoittajaa.

    1. Varmasti on ehtinyt! Ja kaikki apu on tarpeen ja onneksi aika paljon erilaisia konsteja on saatavilla, jos ei ole sattunut tässä asiassa onnistamaan geenilotossa:)

 4. Mun kaverilla oli näitä, ei toimis mulla, kun saan ton lapsilukonkin auki, söisin nää varmaan karkin himooni epätoivotuin seurauksin. :D :D :D

  1. Pillerit on kyllä tylsiä mutta näköjään siihenkin rutiiniin voi oppia, olen siitä elävä esimerkki. Ne tosin pitää olla tyrkyllä keittiössä, koska muuten ne jää multa ottamatta. Vaikka siltikin on kivempi, jos valmiste on houkuttelevan näköinen ja maistuu hyvältä:)

 5. Ei tuo biotiinin määrä ole mitenkään normaalista poikkeava. :) apteekissa myydään useampaakin biotiini-valmistetta joissa kyseinen pitoisuus. Sisältö muutenkin muistuttaa hyvin paljon muuten ihan normaalia monivitamiinia. Kai niillä kaikilla vaan täytyy olla se joku oma rakonsa joka paikkaan… :)

  1. Hyvä tietää – mä en nimittäin kohtuullisellakaan googlettelulla löytänyt oikein tietoa siitä, mikä on sopiva määrä biotiinia vuorokaudessa ja mielipiteitä tuntui olevan yhtä monta kuin löytyi sivujakin:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *