Nail Decorating

Ihan aluksi isot pahoittelut pitkäksi venähtäneestä bloggaustauosta. Enpä tosin ole tehnyt kynsiäkään ennen kuin tänään eli ylimääräistä aikaa ei kerta kaikkiaan ole ollut. Onneksi edelliset kestivät viikon menossa mukana suhteellisen siisteinä.

Eilen lakkasin varpaankynnet joten aloitan nyt niistä. Testailin hiljattain Seppälän hyllyille ilmestynyttä Wild&Mild -lakkaa. En nyt välttämättä ryntäisi tämän kokemuksen innoittamana ostamaan näitä lisää. Ensimmäisellä kerralla kaksi lakkakerrosta ei kuivunut oikein millään, tosin syy taisi olla aluslakassa. Ruttasin lakat ja aloitin alusta toisella aluslakalla. Nyt kaksi kerrosta kuivui ihan ok ajassa mutta kuivuttuaan pullossa varsin näyttävä lakka jäi himmeähköksi, tavallaan mattaiseksi mikä hieman harmitti. Päällyslakka tietenkin toi kiiltoa mutta silti tämä on paljon kauniimpi pullossa kuin kynsillä. Koristeeksi laitoin muutamat water decalit.

Levittyvyys ei mielestäni myöskään ollut huippuluokka, koostumus on paksuhkoa ja etenkin tällaisen ei-niin-notkean oli hankala levittää sitä varpaankynsiin. Sormille tietenkin olisi helpompi.

Kuva ilman salamaa.
Kuvassa on käytetty salamaa. 

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka
Wild&Mild Diamond Manhattan
-Inm OTD -pikakuivattaja
-water decalit Mimaxista
Sitten sormiin. Samalla Seppälänreissulla ostin ensimmäistä kertaa Wettiksen Megalast -lakkaa. Taisi olla joskus keväällä kun nämä tulivat Suomessa myyntiin ja valikoimalle ei ole tapahtunut tänä aikana mitään. Jostain syystä en ole tullut hankkineeksi näitä vaikka monta kertaa on oikeastaan tehnyt mieli. Eniten o houkutellut juuri tämä malvan värinen lakka.
Pullo mainostaa ManicurveTM Pro Brush -sivellintä. Se paljastuu lyhyeksi, hyvin leveäksi siveltimeksi jonka kanssa kokematon lakkaaja saa varmasti aikaan sotkua. Kovin pienille kynsille tätä ei myöskään kannata kokeilla, suti on yksinkertaisesti liian leveä. Huolellisella, vakaalla kädellä se toimii ihan ok mutta on jopa minun makuuni hieman liian järeä. Kaksi lakkakerrosta riittää hyvään peittävyyteen ja lakka kuivuu säällisessä ajassa. 
Pääsin viimeinkin käyttämään water decaleja, jotka sopivat kuin nakutettu yhteen tämän lakan kanssa. 
Decalit vain olivat jälleen kerran hermojaraastavan ohuita ja ruttaantuvia joten oikein yksikään ei mennyt sinne minne piti. Sentään kynsille asti kaikki mutta joko olen käsittämätön tunari tai sitten useimmat decalit vain ovat niin ärsyttäviä. Toisinaan kohdalle osuu jäykempiä jotka saa helposti kynsille mutta en ole vielä oppinut tunnistamaan niitä pakkauksen perusteella. 
Ensi viikolla luokseni saapunee ranskasta kimppatilatut decalit, mielenkiinnolla odotan millaisia ne ovat.
No, siellä ne nyt kuitenkin ovat. Ainakin suurin piirtein.
©teag
Hämätäkseni katsojaa ja itseäni lisäilin pilkkuja jotka aika hyvin vievätkin huomiota pois kiusallisista pikku yksityiskohdista.

B&W

Lakan sävy on älyttömän kaunis ja luultavasti hankin näitä pari lisää. Ainakin yksi turkoosi/vihreä jäi mieltä vaivaamaan.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-WnW Bite The Bullet
-OPI Alpine Snow 
-Inm OTD -pikakuivattaja (unohtui kuvasta…)
-Konad Top Coat -päällyslakka
-water decalit Mimax
Tykkään kyllä näistä kynsistä vaikka eivät ihan täydellisesti onnistuneetkaan mutta jos ei kovin kriittisesti tarkastele, niin kaipa nämä menettelee. Ellette ole huomanneet, minussa on perfektionistin vikaa ja silloin oikein mikään ei kelpaa kun itse on tekemässä.
Voitin muuten taas blogiarvonnassa kivan palkinnon, Ghost-lakka on tulossa luokseni TalkandBake -blogin Mimosalta. Kiitos!
300. lukijan raja ja sen myötä seuraava arvonta häämöttää aika lähellä ja oikeastaan olen jo päättänyt palkinnosta, se pitää enää hankkia:)
Minulla on ollut ihan kiva viikonloppu mutta ei kovin rentouttava kaikilta osin. Onneksi huomenna pääsee töihin lepäämään;)
CU!

8 thoughts on “Nail Decorating

  1. Käytin vuosia sitten paljon saman sävyisiä lakkoja mutta en enää pitkään aikaan, tästä tuli kyllä taas yksi lemppareista sävyn puolesta:) Kiitos kommentista:)

 1. Hei, löysin blogisi Charming Nails- blogin kautta, selailin niitä lukijoita, josko löytyis uusi kiva kynsiblogi jota alkaa lueskelemaan. Teet tosi kivoja lakkauksia ja ihastuin varsinki noihin vesimarmorointeihin, miten ne näyttää ihan kukilta noiden pisteitten kanssa! Jään lukijaksi!;)

 2. Mulla kyllä sama vika kuin sulla, omat kynnet ei juuri koskaan kelpaa… :) Jos et olisi vioista maininnut niin kukaan niitä ei olisi huomannut… :D

  1. Mä olen huomannut ton saman jutun sun blogissa ja pienesti se aina huvittaa kun vallan hyvin tiedän millaista on olla ylikriittinen tekemisiään kohtaan:)

 3. Hmmm..Mun hankintalista taitaa tuollaisella Wettiksellä kasvaa, mulla ei yhtään malvan väristä olekaan. Sehän on ihan käypä syy kasvattaa kokoelmaa, eikö? ;) Ranskan postia odotellaan täälläkin… :D

  1. Tuo on kyllä oivallinen valinta jos etsii rehellistä, malvanväristä cremelakkaa:)
   Ranskankamat muuten tipahti tänään postista:)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *