Muuten ihan kiva mutta

Miksi, oi MIKSI Sokoksen verkkokaupan pitää lähettää kaksi (2) kynsilakkapulloa PAKETTINA? Minulla on postiin matkaa 8km eikä se ole edes työmatkan varrella. 
Olisi ollut näppärämpi hakea lähetys tuolta Tuusulasta josta se on lähtenyt:D

Muistan edellisen kerran kironneeni tätä samaa asiaa kun tilasin Sokokselta lakkoja. Kolme kynsilakkapulloa oli paketoitu n. 25x20x20cm laatikkoon. Argh.

8 thoughts on “Muuten ihan kiva mutta

  1. Mä haluaisin, että tuolta voisi valita toimitetaanko kirjeenä vai pakettina. Kirjeessä tietysti rikkoutumisen riski muta eipä ole yksikään lakka hajonnut kun olen muualta tilannut ja ne on tulleet kuplamuovipussissa. Tai sitten pitäisi voida valita posti johon lähetys toimitetaan ettei se ole automaattisesti ”lähi”posti.

    1. Sieltä voi valita! Siellä on automaattisesti se postiin lähetys -vaihtoehto valittuna, mutta sen voi muuttaa kirjelähetykseksi. Sitten jos paketti on tarpeeksi pieni, niin tulee tosiaan postilaatikkoon!

      Ja nykyäänhän voi postin sivuilla muuttaa myös sen, mihin postiin haluaa, että paketit toimitetaan. Ainakin siis joillain paikkakunnilla käsittääkseni :)

  2. Mutta plussaa siitä, että oma yli 10 tuotetta sisältävä tilaus ei tullut missään megalaatikossa vaan pienessä ja näppärässä :) Mut hyvä tietää, että tuon tilauksen voi valita, että tulee kirjeenä. Kuitenkin jos tilaa yhden tuotteen, se yleensä on kivempi saada suoraan postilaatikkoon :)

    1. Tää paketti tuli nyt semmoisessa ehkä 15x10x15cm laatikossa. Kaikki ehjänä perille joten kaipa se on ihan ok lopulta. Seuraavalla kerralla viisaampana:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *