Muutama tammikuun suosikki

En ole mitenkään säännöllisesti esitellyt suosikkituotteitani, mutta nyt mulla on ollut käytössä muutama niin erinomainen tuote, että ne ansaitsevat saada vähän palstatilaa.


Kolme tuotetta: yksi suihkuun ja loput kasvoille. Kaikki ovat olleet päivittäisessä käytössä ja tulen käyttämään nämä sekä viimeiseen pisaraan asti, että todennäköisesti ostamaan uudet näiden tyhjennyttyä.


Suihkuöljyt ovat laiskahkon rasvaajan pelastaja. Talvi tuli ainakin hetkellisesti tänne eteläänkin ja sen kyllä huomaa välittömästi ihon kuivumisesta. Mun pitkäaikainen suosikkituotteeni on ollut L’Occitanen manteli-sarjan suihkuöljy, jonka koostumus on vielä tätä Shea-sarjan suihkuöljyäkin täyteläisempi. Sen tuoksu kuitenkin jakaa mielipiteitä ja tiedän, ettei se ole kaikkien mieleen.
Shea Butter Shower Oil sisältää 10% ihoa kosteuttavaa sheaöljyä ja tuoksu on mieto ja varsin neutraali. Öljy myös puhdistaa ihon tehokkaasti ja pelastaa etenkin kiireisinä aamuina, kun ei ole aikaa rasvailuun. Tätä voi myös käyttää sheivauksessa. Tykkään!Anastasia Brow Gel Clear on paras testaamani kulmageeli. Mun ongelma on kulmien muoto, eli kulmakarvani ovat suorat ja niistä puuttuu kokonaan ”häntä”. Lisäksi kulmat ovat iän myötä ohentuneet ja harventuneet, eli ilman kulmien meikkausta näyttäisin olmilta. Olen testannut n+1 kappaletta edullisten merkkien kulmageelejä ja ne pitävät kyllä kulmakarvat ojennuksessa hetken, mutta tällä tuotteella karvat ovat vielä puolen vuorokaudenkin kuluttua siellä missä pitääkin. Anastasian tuotteita saa Kicksistä ja Kicks.fi-verkkokaupasta. Geeli on 25€ hintansa väärti.

Maybellinea mun tulee hankittua lähinnä silloin, kun sitä saa tuntuvalla -40% alennuksella. En tarvitsisi yhden ainoaa huulituotetta, mutta ostin silti pari Vivid Matte Liquid-punaa kokeiluun ja näissähän onkin aivan loistava koostumus. Puna levittyy hyvin, tuntuu huulilla hyvältä -eli ei ole vähääkään tahmea tai kuivattavan oloinen- ja kuluu pois erittäin tasaisesti. Vivid Matte Liquid-punat ovat mielestäni semimattaisia, eli jos kaipaa tosi mattaista lopputulosta, niin näillä sitä ei saa.Toisaalta sellaiset punat usein kuluvat pois epätasaisesti, murustuvat tai tuntuvat kuivilta. Mä olen tykännyt näistä etenkin arkisin, sillä huulimeikkiä ei tarvi tarkistella koko ajan, punat ikäänkuin vain hiipuvat pois.

Kiinnostaako teitä tällaiset random-suosikkipostaukset?
Muksaa viikkistä, mussukat <3


Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen

12 thoughts on “Muutama tammikuun suosikki

 1. Mullakin on kulmat niin vaikeat et toisinaan melkein itkettää. Tuota Anastasian kulmageeliä pitää kerrostaa kahdesti, että karvat ei sojota joka suuntaan. Nyt otin käyttöön samaisen merkin Brow primerin, joka on siis vaha kynämuodossa. Se on yllättävän tiukkaa tavaraa pidon suhteen ja antaa hyvän pohjan puuteriselle kulmavärille, se on siis yksi uusi suosikki!

  Toinen on baremineralsin Gen nude matte liquid lipstick sävyssä Swag. Sain pienen putelin Kicksin tilaajalahjana ja avot! Meni ihan kärkeen huulipunissa samantien! Mainittakoon, että inhoan mattaisia ja kuivattavia nestemäisiä huulipunia ja tahtoo kaikki muutkin huulipunat jäädä käyttämättä, mutta tää on niin täydellinen your lips but better sävy, tuoksuu leivoksille ja ei kuivata ollenkaan huulia. Ja kuluu kauniisti pois! Mun täytyy toi Maybelline kokeilla ehkä, kuulosti samalta kuin tämä bareminerals!

  Ja kyllä, suosikit kiinnostaa aina! :D

  1. Kiitos kivoista vinkeistä, mua kiinnostaa etenkin tuo Anastasian kynä! BareMineralsin punista ei ole kokemusta, mutta elevenin joulukalenterista tuli yksi joka odottaa testausvuoroa. Mä olen käyttänyt ainoastaan huultenrajauskynää merkiltä ja se oli todella hyvä. Maybelline on tietenkin edullisempi vaihtoehto mutta kuvauksesi BareMineralsista kuulostaa kyllä aivan mun tuotteelta:)

 2. Tällaiset postaukset on tosi kivoja ja helppoja luettavia :) Mäkin tykkään noista Maybellinen punista, tosin omistan vain yhden sävyn, mutta se onkin ollut käytössä tosi usein.

  1. Sävyvalikoima oli tosi kiva, vaikka mitään erikoisempaa sieltä ei löydykään, mutta tällaiselle tavissävyistä tykkäävälle löytyy kyllä useampikin hyvä vaihtoehto:)

 3. Tämmöset jutut on kivoja :) ja tosiaan helppolukuisia myös. Tuo sheaöljy on tosiaan loistavaa eikä tuki shaveria kuten monet muut suihkuöljyt. Mullakin taitaa olla noita Vivid Matteja mutta oon jotenkin unohtanut tai ohittanut ne…muistanko oikein että ne tuoksuu aika vahvasti toffeelle?

  1. Mantelisuihkuöljy on tosiaan sen verran paksumpaa, että terää saa huuhdella useammin, mutta munkin mielestä tää shea toimii tosi hyvin sheivatessa. Näissä punissa on semmoinen makeahko tuoksu, ehkä jopa vähän toffeinen tosiaan, mutta se ei kuitenkaan jää huulilla leijailemaan mitenkään häiritsevästi.

 4. Mäkin tykkään tämmösistä random-suosikkipostauksista.
  Maybellinen Vivid Matte Liquid-punat ovat olleet mun mietintämyssyssä jo kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla ja pelkään, että ne ovat kuitenkin liian kuivattavia. Nehän kuulostaakin ihan inhimillisiltä…:)

  1. Minusta nämä punat eivät ole kuivattavia, toki mun iho ei ole sieltä kuivimmasta päästä, mutta moni muu testaamani mattapuna on jotenkin …paksumman ja kuivemman tuntuinen ja myös murustuu herkästi. Seuraavan kerran kun osuu hyvä tarjous kohdalle, niin osta yksi testiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *