Mustikoita?

Maanantain postauksessa nähtiin ensimmäinen Essien Garden Varietylla toteuttamani lakkaus enkä malttanut tätä toistakaan tämän pitempään hillota. Lakkaus on sangen tuore, sillä tässä käytin ensimmäistä kertaa hankkimiani Silk Watercolor-lakkoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Silk Watercolor-kokoelma on Essien kädenojennus vesivärilakkoja janoaville kynsikansalaisille. Tilasin hetkeäkään empimättä koko setin, mukaan lukien myös valkoisen White Page-pohjalakan. Jos vaikka joku päivä sattuisi valkoinen lakka loppumaan, sitä kun ei olekaan kuin kymmenisen pulloa tällä hetkellä varastossa. Taannoin huhuttiin, että Gina Tricot’n lakat ovat poistumassa myynnistä ja hädissäni varauduin seitsemällä pullolla kuin maailmanloppuun. Loppua ei toistaiseksi ole näkyvissä mutta onpahan valkoista lakkaa. Loppuiäksi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAKokoelma on tosi kiva, sävyt hyviä ja sopivan pigmenttisiä. Ainoastaan kaksi pinkkiä (ylärivissä oikealla) ovat turhan lähellä toisiaan. Tikkukuvassa yhtäläisyyden huomaa selvemmin.
Näistä puuttuu myös ihan perussininen ja vihreä, jotka omistan sopivasti El Corazonilta.

Tikkukuvassa lakkaa on reilu yksi ja reilu kaksi kerrosta tikun oikealla puolella. Lakat ovat juoksevia ja jellymäisiä, joten niillä on helppo työskennellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Garden Varietysta ei tarvinne enempää kertoa, sitä on jälleen kaksi kerrosta kynsillä. Valkoinen lakka on Essie White Page, joka peitti kahdella kerroksella eikä merkittävästi eroa hyvälaatuisista valkoisista. Se on ehkä kuivuttuaan vähän karheampi pinnaltaan kuin yleensä valkoiset cremelakat. En laittanut tässä välissä päällyslakkaa vaan annoin White Pagen kuivua itsekseen, ja kun leimattuani laitoin päällyslakan, leimat levisivät hitusen. En tiedä, johtuiko se White Pagesta vai siitä, että välistä puuttui päällyslakka. Yritin säästyä edes yhdeltä kerrokselta kun niitä tuppaa tulemaan vesiväritellessä kuitenkin aika monta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leimakuvio on Born Pretty Storen laatasta BP-73 ja olin ihan varma, että se esittää mustikkaa. Oikeasti ne lienevät ruusuja, mutta jos oikein kovasti käyttää mielikuvitusta, voi nähdä mustikoita. Laatta toimi moitteetta, kuten yleensäkin BPS:n pyöreät laatat. Minusta tuossa on tosi kivoja kaikki muutkin kuviot, vaikka yksikään ei ole mustikka. Miksei kukaan tee mustikka-aiheista leimauslaattaa? Ostaisin heti.

essie_swc_garden_variety_4
Lohdutin itseäni värittelemällä edes leimat mustikansävyisinä. Silk Watercoloreissa on hieman enemmän pigmenttiä kuin El Corazonin Aquarelle tintseissä ja yhdessä näillä saanee tehtyä vaikka mitä. Olen tosi tyytyväinen hankintaani:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tykkäsin kynsistä ja pidinkin näitä monta päivää.

Ps. jos joku tietää laatan, jossa olisi mustikkakuvio, lapa pystyyn:)

Leimauslaatta saatu Born Pretty Storesta. Koodilla GBL91 saat 10% alennuksen tilauksestasi.

22 thoughts on “Mustikoita?

 1. Nää on tosi nätit samoin kuin maanantainakin esiintynyt lakkaus, turkoosit on <3 Kiva kuulla, että Essiet oli nappiostos! Mitenhä ne mahtavat toimia marmoiroinnissa, kun Sigi oli näköjään onnistunut todella hyvin OPIen kanssa :) Eli siinäpä taas yksi postaustoive lisää :D Lämmintä viikonloppua :)

  1. Kiitti:) Kyllä mä luulen, että nää toimisi, tosin eivät ole yhtä peittäviä joten näillä saa pastellisempaa jälkeä. El Corazoneja kokeilin tikuille ja nekin toimi, tosi haaleaa vaan tuli.

 2. Kyllä nää maar on niin lähellä mustikkaa, että hyvin niistä menee. Mä pitäydyin vain yhdessä Essie-hankinnassa ja On Point Blue täydentääkin hyvin omaa vesivärivalikoimaani. Ei tässä mitään aikuisten värityskirjoja tarvitse ostaakaan, kun maalailee kynsiään :).

 3. Jälleen kerran todella ihanat kynnet! Tykkään tuosta kuviosta. =)
  Käytätkö pientä sivellintä vai pilkkutikkua vai mitä tuohon värittämiseen? Mun mielestä ne OPIt oli aika pigmenttisiä. Olisin ehkä kaivannut vähän hennompia värejä. Tosin pitää kokeilla toisenkin kerran, kun ensimmäisellä kerralla suhrin vaan paniikissa niitä värejä =P

 4. On kyllä kauniit lakkaukset taas, ei voi muuta sanoa! Kyllä mä noista pystyn mustikat kuvittelemaan. :D
  Nyt oli Cittarissa Essiet taas tarjouksessa ja tuota Garden Varietyä pyörittelin käsissän, todeten vain että en varmaankaan pitäisi siitä omilla kynsillä. En ostanut sitten muuta kuin Essien aluslakan! Voiko olla mahdollista!?! :D

  1. Ihailtavaa itsekuria! Minäkin hypistelin kesäkokoelman lakkoja pari päivää sitten kaupassa mutta pidättäydyin. Ne siniset hankin jo aiemmin ja niistä onkin postaus tulossa, muiden kohdalla tulin järkiini ja aattelin, että pystyn nyt ehkä olemaan ilman niitä.

 5. Onko näistä Watercoloreista sellasta samanlaista minipakettia niinkun Opilla kun en kuitenkaan saisi normikokoisia pulloja käytettyä koskaan loppuun tai edes puoleen väliin :D Kynnet on nätit ja kyllä mäkin niissä mustikoita näen!

  1. Mun mielestä kaksikin erilaista settiä, mutta silleen hölmösti, että ostamalla vaikka molemmat ei saa kaikkia kokoelman lakkoja. Minipullot kyllä riittäis vallan mainiosti, eihän näitä isoja saa ikinä kulutettua loppuun:)

 6. Jos et ois sanonu, että nuo ei oo mustikoita, ni oisin eläny siinä uskossa hamaan loppuun asti, että ne on mustikoita… :D

 7. Mun oli kanssa pakko tilata kaikki Silk Watercolorsit ja ne on niin ihania! Nämä kynnet on niin kauniit, nuo värit sopivat niin ihanasti yhteen. Kaiken kaikkiaan kerrassaan pea lakkaus :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *