Mustikkapiirakkaa

Glam Polishin Sweets Duo Part III-lakan toinen osapuoli, Very Berry, pääsi kynsille jo marraskuussa. Sen kaveri, Blueberry Pie jäi notkumaan testaamattomien viuhkaan, koska jotenkin en tykännyt tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt vähän ihmettelen, että miksi. Tässä on kyllä mukana sinistä flashia, joka on yleensä mulle vähän semmoinen turn off-juttu mutta eipä se liiemmin kynsillä erottunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Väri on kerrassaan upea, kirkas sinivoittoinen turkoosi ja lakka peitti kahdella helpolla kerroksella. Useimmat omistamani Glam Polishin lakat ovat kyllä tosi helppoja koostumukseltaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla oikein ollut raflaavia ideoita koristelun suhteen, niinpä vaan leimasin isoja kukkia kahteen kynteen Über Chicin laatalta 6-02.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kukat on niin suuria, ettei ne oikein edes näytä enää kukilta mutta ei se mitään, kiva kuvio kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siinäpä vielä lähiotosta pullosta. On se hieno.

16 thoughts on “Mustikkapiirakkaa

  1. Voi kun kaunis sininen! Mulla oli joskus kauheasti sinisiä lakkoja vastaan, mutta nyt huomaan kyllä tykkääväni niistä ihan hulluna :) nätti lakkaus!

    1. Mulla oli kans, en tykännyt niistä ollenkaan mutta nyt niitä on kertynyt aika kasa ja toinen toistaan kauniimpia. Tälläkin hetkellä kynsillä on sinistä:)

  2. Upeat, jotenkin täydellinen ajoitus, sopi tähän talviseen aamuun. <3 Muille tulee mieleen kesä, mutta mulle tuu kuurainen kuulas talvinen pakkasaamu tuosta.

  3. On se upea, OMG <3 Turkoosit on mun heikkous kyllä edelleen :)

    (Mut silti tukasta tulee ensiviikolla taas violetti-pinkki ;) Vuosi kohta jo tällä kombolla menty, eli ei siis mitään uutta tiedossa kampaamokäynnillä :))

  4. No johan on herkullinen lakka! Koristelut on just sopivat, eivät peitä liiallisesti tätä ihanuuslakkaa :). Turkoosi väri yhdistettynä siniseen välkkeeseen saa mun lakkahimot heräämään, tää on kyllä pakko hankkia itsellekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *