Mustaa

Tilasin joskus loppusyksystä ennakkoon The Polish Wellin Nälkäpeli-kokoelmasta muutamia minilakkoja. Tilauksesta toimitukseen meni sen verran aikaa, että välillä ehdin jo unohtaa koko asian mutta päivänä eräänä sainkin hakea postista pikkuisen paketin. Otin kaikki lakat minipulloina vaikka suurempiakin olisi ollut saatavilla, mutta kun näitä kuitenkin kerrostetaan jonkun peittävämmän päälle, niin pikkupullosta lakkaa sen mitä tarviikin.

Catching Fire-lakan alle laitoin kerroksen Essien Licoricea ja vaikka ensin tuumasin, että yksi kerros Catching Firea riittää, lopuksi olin sitä mieltä, että toinen ei olisi ollut pahitteeksi. No, myöhäistä. Ja vaikka lakkasin kieli keskellä suuta, mustaa joutui silti kynsinauhoille ja sen siivoaminen sieltä on kyllä ihan vihoviimeistä puuhaa.

Nätti lakkahan tämä, harmillisesti vaan useimmissa valaistuksissa näyttää vain mustalta, punaiset ja kultaiset glitterit eivät erottuneet kovin hyvin. Kärkiin kullanväriset decalit ja siinäpä ne.

Kuvien ottamisen jälkeen lisäsin vielä kerroksen kirkasta lakkaa koska pikakuivattava Inm OTD ei jätä kovin kiiltävää pintaa ja mustassa se tuntui erityisesti korostuvan.
Kannattaa kurkata nuo linkin kuvat, siellä lakka näyttää paljon paremmalta kun se on kerrostettu itsensä päälle. Sen verran ohutta tuo kuitenkin on, että en taatusti olisi saanut kolmella kerroksella peittävää.

Kynsien väri sopii hyvin vallitsevaan mielialaan, sillä viikonloppuna hautasimme perheen vanhimman kissan. Lenni nukkuu nyt ikuista unta ison kiven juuressa ja suru on suuri. Vähän väkisin tässä joutuu nyt joulumieltä repimään mutta yritän, ettei menisi ihan ikävissään kieriskelyksi. Päivä kerrallaan.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Moni blogi hiljenee pyhiksi mutta ihan kokonaan ei kannata poistua netin ääreltä, tai tulkaa ainakin kurkkimaan tänne 27.12. koska silloin luvassa on jotain aika kivaa:) Sitä ennenkin postauksia on toki luvassa.

24 thoughts on “Mustaa

 1. Osanottoni Lennin poismenon johdosta ja paljon voimia!<3 Älä liikaa ota stressiä siitä joulumielestä.

  Ja kauniin yksinkertaiset kynnet :)

  1. Kiitos, tänään on ollut jo helpompi päivä, ei ihan joka välissä tarvi enää vetistellä. Eiköhän se jonkinlainen joulumielikin sieltä sitten.

  1. Siitä teki melkein mieli ottaa kaikki lakat mutta olin järkevä:) Ja kiitos <3 Jäihän meille vielä kolme karvaturria ettei ihan kissatonta kotia ole.

 2. Kauniit kynnet jälleen kerran <3 Ja voih, otan osaa :( <3 Ja tosiaan älä ressaa siitä joulumielestä, ei sitä väkisin tarvitse yrittää. Silloin pitää surea kun surettaa. Voimi ja haleja <3

  1. Kiitos. Nyt ehkä illan tullen alkaa tuntua vähän jouluiselta kun piparit ja tortut on paistettu, talo hiljentynyt ja saunapuhtoisena saa viinilasin kera rauhassa surffailla netissä.

  2. Voi, ihana kuulla. Rauhallista tunnelmaa <3 Itsellänikin on joulumieli vähän hakusessa vielä, tällä hetkellä istutaan autossa kamalassa vesisateessa. Kaitpa se joulutunnelma tulee, kun pääsee perille ja näkee läheisiä, syö jouluruokaa ja katsoo Lumiukon.

 3. Ilo Lennin elämästä osana perhettäsi toivottavasti pian peittää alleen surun kuolemasta ♥

  Kynnet ovat aivan ihanat, ja nyt täällä entistä enemmän odotan omia Catching Fire -lakkojani!

 4. Voi Lenni <3

  Kurkkasin linkin taakse ja onhan se tosi upea lakka!
  Ihastelen kultaisia koristeluja aina muiden kynsillä, itseäni yritän vielä siedättää…

  1. Ikävä jäi sinisimmua<3
   Minäkin olen oppinut kultaisiin, se tuntui alkuun tosi vieraalta mutta toisaalta, olen oppinut tykkäämään sinisistäkin lakoista joten uskon, että kaikkeen tottuu jos haluaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *