Multi-fail

Kun asiat ovat mennäkseen pieleen, ne myös menevät. Ja silloin olisi kai viisainta lopettaa ajoissa mutta eihän sitä aina malta.
En tiedä mikä ihmeen huono kynsikarma tänne on laskeutunut mutta tänään teki mieli viskellä Helmerit sisältöineen seinään.

Hommahan meni niin, että ensin lakkasin OPI Alpine Snowlla nätisti kaksi valkoista lakkakerrosta ja niiden kuivuttua leimailin Konadin laatasta oransseja appelsiineja. Tosi nuijan näköiset tuli, otin ne pois kuvaamatta. Tämän jälkeen tartuin Dependin lakkaan 034 joka on tumma neonpinkki. Hyvin peittävä ja levittyvä, ei mitään ongelmaa. Mutta sitten tapahtui XL-moka XL-kokoisten water decalsien muodossa. Nehän olisikin pitänyt tajuta leikata ääriviivoja myöten arkista ja minä huomasin sen kun tarra lillui vedessä – eli liian myöhään. Great! Ei siis niitä, joten tartuin toiseen, normikokoiseen wd-arkkiin. Perhosia! Ensimmäinen meni ruttuun peukalonkynnelle eikä muutenkaan näyttänyt kivalta, kuva oli jotenkin liian hempeä neonvärisille kynsille. Nooo, eipä siinä, lakkaan vaan uudelleen tuon peukun ja laitan jotain muuta. Lakat pois ja uutta tilalle.

Hermot ei antaneet enää myöten water decals- kokeiluihin joten ajattelin, että laitanpa tässä kuivumista odotellessani tarroja noihin muihin kynsiin. Huono idea, tosi huono. Sohin näet märän kynnen toisen käden keskisormen kanssa yhteen ja sekä peukalon että keskarin lakat olivat pilalla. Eipä muuta kuin molempia lakkaamaan uudelleen ja odotellessa kuivumista EI laiteta tarroja kynsille.

No juu. Tässä sitten lopputulema. Neonlakat on tosi hankalia kuvattavia joten kuvat eivät oikein tee oikeutta lakalle.
Ihan kivat näistä tuli mutta olipas homma. Lisäksi strassien kanssa meni loputkin hermonriekaleet, koska osassa kukkia oli joku ihme nyppylä keskellä ja strassit liukenivat pois paikoiltaan koko ajan. Ne tuskin myöskään tulevat kestämään kovin kauaa. Lisäksi (ebayn laatu-)tarrojen reunat tuppaavat nousemaan irti kynsistä, tietenkin. Näkyy kuvissakin kun tarkkaan katsoo. Laitan vielä myöhemmin ainakin kerroksen päällyslakkaa.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Depend 034
-Cesars Rapid Dry -pikakuivattaja
-Lumene Protecting Top Coat strassien kiinnitykseen ja päällyslakaksi
-strasseja, kynsitarroja
Tältä päivältä on mitta täynnä kynsijuttuja joten nyt muihin puuhiin:) CU!

19 thoughts on “Multi-fail

 1. Mä ostin pari päivää sitten tuon saman Dependin(.. tekosyillä ”pinkkiä tarvitsee aina” ja ”tää on puoleen hintaan!” :D), testailinkin sitä tänään mutta peitin sen sitten Sinful Colorsin neon-lakalla. ;D

  Itsellänikin meni lakkaukset tänään pieleen. Lakkojen laitto lähti pieleen valkoisesta lakasta(kiroan Wild and Crazyn/Wild&Mildin valkoiset lakat, parissa kuukaudessa molemmista paksua liisteriä mitä ei voi levittää nätisti) ja jatkui siinä vaiheessa, kun ensimmäiset vekit tuli. Ja loppui siihen, kun tein tahallani joka kynteen vekkejä. JA aion postata ne ja toivoa, että joku keksii että se on hieno koristelutyyli ja levittää ideaa eteenpäin, kunnes se viiden vuoden päästä on iltalehden sivuilla uutena kynsienkoristelutyylinä mainostettuna. :D Suuruudenhulluja suunnitelmia täällä päin. ;D

  1. Toi lakka on ihana! Alle ei tarvi mitään valkoisia kun peittää tosi hyvin eikä muutenkaan ole moittimista:)

   Mä motkotin tuolla jossain aiemmin Models Ownin cremeistä mutta eipä tuo OPI Alpine Snow ole sen kummempi, yhtä lailla jättää kaljua. Olisipa kiva löytää hyvälaatuinen valkoinen lakka!

   Mä jään mielenkiinnolla odottelemaan suurten suunnitelmien toteutumista:))

  2. Muutaman valkoisen testanneena, totesin, että omasta laumasta Maybellinen MiniColorama 51 French White on ollut tähän mennessä paras valkoinen. Riittävän peittävä, mutta levittyy hyvin. Hintansa väärtti. =)

  3. Mulla taitaa olla seuraavana testattavana joku China Glaze ellen sitten innostu tekemään tilausta jonnekin vinkuintian lakkakauppaan sitä ennen:)

 2. Mä niin tiedän ton tunteen kun pitää lakata monetta kertaa samalle päivälle, kun mikään vaan ei onnistu.. Onneksi sait kuitenkin jotain aikaiseksi, mulle on käynyt niinkin, että oon joutunut tyytymään pelkkään lakkaan (!!!!) kun yö on tullut vastaan… :)

  1. Se on karseeta…kun jotkut on pakko tehdä kun ei voi mennä töihin ilman lakkoja tai edes yksivärisissä kun niissäkin tulee alaston olo:o Ja sitten silmät ristissä koettaa vääntää jotain järkevää…ei mitään järkeä:)

 3. Sympatiat sulle :) Minussa on sellasta vikaa, että en jaksa alottaa alusta, vaan koitan ”parhaalla” mahdollisella tavalla korjata pohjan virheet, toivoa että ne peittyisi jotenkin mystisesti :D Yleensä menee tosiaan vaan huonommaksi, ja sit ne postataan kynsimoka-osioon :D

  1. Kiitti! Mulla lähtee epäonnistuneet kokonaan pois, se pettymys on niin iso etten halua nähdäkään niitä lakkoja enää:D Vaikka oishan appelsiinienkin päälle voinut laittaa vaikka oranssin, hyvin ne olis sinne peittyneet kun leimasin kaiken lisäksi ChG:n lakalla:)

 4. xD Voi ei sua! Aina ei mene ihan niin kuin Strömssössä… Kukahan keksisi jonkun keinon, jolla kynnet kuin kynnet saisi AINA onnistumaan?! Koska monesti tosiaan se pelkkä lakkauskaan ei onnistu, argh! :)

  Mutta nätit kynnet sait lopulta onneksi tehtyä :)

 5. Saitt kuitenkin onneks nätit kynnet aikaan. Se on kyl tuskattuttavaa kun ei onnistu. Varsinkin jos ei lopulta saa mitään aikaseks ja on monta kertaa koittanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *