Mörökölli minut vieköön

Taannoin aiheutui pientä hässäkkää kun menin väärässä paikassa avautumaan China Glazen kevätkokoelman lakoista. Sittemmin, kun niitä on nähty useammassa blogissa, voimme ehkä olla yhtä mieltä siitä, että kokoelma ei ollut laadullisesti ihan napakymppi.
Mukana oli kuitenkin yksi lakka, jossa ei ollut ongelmia aiheuttanutta mattakoostumusta ja uteliaana tilasin kauniin sävyisen lakan itselleni viis veisaten aiemmista palopuheistani. 
Don’t Honk Your Thorn on runsaalla shimmerillä pakattu nude, joka peitti kahdella kerroksella, mutta kyllä tällä kieli keskellä suuta sai lakata tasaisen pinnan saadakseen. Lakka on varsin paksua ja olisi muuten ihan hyvä levittää, mutta se tuppasi kaljuuntumaan voimakkaasti myös toisella kerroksella. Jos tänä keväänä ei olisi ilmestynyt useita nudesävyisiä kilpailijoita, olisin ehkä ihan tyytyväinen mutta vastassa on sen verran kovia haastajia, että ihan kiva ei oikein riitä. Kynsillähän se on mahdottoman sievä, sitä tuskin kukaan voi kiistää. En oikein tiedä vielä, saako DHYT lähtöpassit vai pidänkö sen muistutuksena siitä, että joskus olisi hyvä olla hiljaa;)
Kaveriksi pääsi miitistä saamani Sally Hansenin Go Gold-satiinilakka, joka on sangen lähellä OPIn Love.Angel.Music.Babya mutta sävy on kylmempi ja ehkä kuparisempi. Tosi kaunis, tai molemmat ovat. Helppo lakata ja nätti kuin mikäkin. 
Koristelut noudattelivat perinteistä vähemmän on enemmän-linjaa eli pari siirtokuvaa ja niittejä. 
Kuvien ottaminen ja postauksen kirjoittaminen veivät enemmän aikaa kuin itse lakkaus, sen verran nopeasti tällaiset turvakynnet syntyvät:)

Jos nostan esiin omia suosikkejani tältä keväältä, erilaiset mintut ja nudet kirivät kyllä kirkkaasti johtoon. Molempia on ilmestynyt aika paljon tarjoten valinnanvaraa ja perinteiset pastellit ovat jääneet nyt vähän niiden jalkoihin. Naputtelin tulemaan KBShimmeriltäkin A Touch Of Glassin vaikka kuvittelin, että en tarvitse yhtään kevätkokoelman lakkaa tai ainakin minulla on sille viis dupea. Saapa nähdä, miten käy.

Viettäkäähän mukava viikonloppu, minä saan nautiskella ihanaisten ystävien parhaasta seurasta ja hostata jälkikasvun yövieraita eli oikein kivalta näyttää ainakin täällä:)

26 thoughts on “Mörökölli minut vieköön

 1. Wau, kivanäköiset lakkaukset. Mä tykkään kanssa tuollaisista lämpimistä nudesävyistä, ja kun Sally ja China on niin erilaisia niin lakkaus ei näytä yhtään tylsältä!!

  Mä oon pitäytynyt China Glazen parjatun kevätkokoelman lakoista, sen sijaan tilasin juuri läjän merkin vanhempia neoneita. ;)
  KBShimmereistäkin ajattelin että entäs jos ei nyt hommaisi yhtäkään, mutta arvioidaanpa se asia uudestaan kun oon seuraavan restockin aikaan kotosalla… o_O

  1. Ne vanhemmat neonit onkin hyvälaatuisia ja peittäviä:) Näin eilen livenä tuon Prism Breakin ja yhtään ei kaduta että tuli tilattua, näytti tosi kivalta koska se ei peitä tai muuta alla olevan lakan väriä toisin kuin esim. Cult Nailsin Mayhem. Pakettikin on jo lähetetty, taidan mennä postilaatikolle odottelemaan:D

 2. Itsekin olen herätellyt nuderakkauttani henkiin tänä keväänä, varsinkin kun kaikenlaisia nude-ihanuuksia pukkaa koko ajan lisää ja lisää. Ne on vaan NIIIN helppoja, ah.

  Kauniiltahan tuo ChG näyttää, mutta taidanpa jättää silti välistä ja investoida muihin himotuksiin tällä erää, kuten sanottu ihan kiva ei nyt tänä keväänä vain riitä.

  Kauniit kynnet :)

  1. Essien Cocktails & Coconuts ja OPIn Don’t Bossa Nova Me Around on ainakin testaamisen arvoiset nudet ja pesevät kyllä laadullisesti tämän:)

  2. Don’t Bossa Nova Me Around onki jo kotona (ja se on upea), Essie kuuluu himotuslistalle ja kieltämättä vähän kyllä kuumottelis Pahlisin Bad wolf, joka nyt ei sinällään ole kylläkään nude mutta ihana silti :D Ja laatikossa odottaa vielä testausta Cadillacquerin beyond the walls ja niin.

 3. Kauniit lakkaukset! Pitäisin itse juuri tämän värisistä lakoista, mutta harmikseni ne sopivat mulle niin huonosti, etten uskalla kovin montaa ostaa. :) Tuon kokoelman lakat näyttää kaikki niin kauniille pulloissa, mutta miksi ChG:n on pitänyt olla panostamatta siihen laatuun? 0.o

 4. Oih! Älyttömän nätit! Itse tilasin myös yhden lakan tuosta samasta kokoelmasta. Vielä en ole testannut päätyykö se helmeriin vai voiko sillä heittää suoraan vesilintua :D

 5. Oi nämä! Yhtä nätit kuvissa kuin livenäkin (enkö nähnytkin nämä livenä vai kuvittelenko vaan?o.O). Tykkäsin kans tuon Sallyn ulkonäöstä mutta en vielä oikein tiedä onko perusteltua pitää sekä tää että LAMB. Sallylla vois ehkä leimata, mutta mulla on jo varmaan kolme kultaista leimauslakkaa…

  1. Juu näit, mä olin näillä siellä Consult Ladylla:) Mä voisin ihan kokeilla, leimaako Sally. Mullakin on useampi kultainen leimauslakka mutta ei kyllä yhtään tämmöstä ja tää on hitusen kuparinenkin. Tutkin asiaa ja raportoin:D

 6. Loistavaa, sait kuin saitkin Go Goldin :) Muistin, kun kävit kommentoimassa mun postaukseen, että ehkä et tarvinne LAMBin lisäksi enää tätä, mutta nythän homma ratkesi ihan sinusta riippumatta!

  Kauniit lakkaukset! Mä olen ollut viime aikoina ChG:n lakkojen kanssa jotenkin tosi vähän tekemisissä. Eivät jotenkin nyt sytytä.

  1. En olisi raaskinut ostaa sitä mutta kun se nyt tupsahti näin niin hyvä homma:D Sain lisäksi Taffetan jolla olen lakannut myös mutta postaus on vielä luonnoksissa. On toi aika erilainen kuitenkin kuin LAMB mutta ei ehkä niin, että molempia _ostaisin_ omalla rahalla kuitenkaan.

   Eipä ole mullakaan tullut hankittua China Glazea juurikaan. Jotain leimailuun sopivaa hommasin ja pari lakkaa kun pääsi edullisesti ostoksille maahantuojan myymälään mutta siinäpä ne. Vähän pettymyksiä ovat olleet monet uudet kokoelmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *