Moroccanoil-uutuustuotteet ja Hiuksilla Hyvää-kampanja

Hei, olen Sissi ja olen Moroccanoil-tyttö. Mulla on myös hiustenkasvatusprojekti käynnissä ja niinpä erilaiset tuotteet ovat tulleet tutuiksi ja olen joutunut tai saanut kiinnittää normaalia enemmän huomiota hiuksiini.

Kun alkaa kasvattaa ihan tosi lyhyestä tukasta edes vähän pitempää, se on raskas tie. Alan parhaillaan lähestyä sitä pistettä, jossa naisesta otetaan mittaa ja totisesti testataan turnauskestävyyttä. Mä tavoittelen n. leukamittaista polkkaa, eli monen muun mittapuulla aika lyhyttä, mutta lähtötason huomioiden aika pitkää hiusta.
Tässä on tukan kanssa teutaroidessa tullut punnittua muotoilutuotteidenkin ominaisuuksia tavallista tarkemmin. Tuotesegmentti kiinnostaa mua aina, olenhan kuitenkin viettänyt suurimman osan aikuisiästäni enemmän tai vähemmän lyhyissä hiuksissa, joita ei voi vaan sutaista nopeasti ponnarille tai sotkunutturalle. Muotoilutuotteita kuluu ja jyvät erottuvat akanoista.

Näistä lähtökohdista otin todella suurella ilolla vastaan testierän Moroccanoil-tuotteita. Kaikissa on tuttu, merkille ominainen ja ihana tuoksu ja tuotteet pohjautuvat hoitavaan arganöljyyn.

Mun ykkössuosikkini tästä porukasta on Dry Texture Spray-tekstuurisuihke. Olen aikaisemmin käyttänyt Biozellin tekstuurisuihketta ja jos kirjoittaisin Pihistä tai panosta-postaussarjaa, tässä olisi hyvä kaksikko vertailuun. Moroccanoilin versio on hienojakoisempi ja kuivempi, eikä tämän kanssa synny niin helposti yliannostelun riskiä. Suihkuttelen tätä hiusten tyveen jakaus kerrallaan aina ilmakihartimella muotoilun jälkeen ja haron hiukset sormin haluamaani muotoon. Antaa sopivasti pitoa ja karheutta, jolloin tyvi saa kaipaamaansa kohotusta.

Lirutukkana tarvitsen myös VOLYYMIÄ. En ole vielä törmännyt tuotteeseen, jolla sitä tulisi liikaa, mutta Thickening Lotion tuuheuttava kampausvoide tuo sitä reippaasti. Käytän kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin muotovaahdon tilalla pienen määrän, sillä tämän kanssa liian suuri määrä tekee hiuksista lähmäiset. Kannattaa aloittaa maltilla:)


Beach Wave Mousse lupaa surffitukan ilman hiuksia kuivattavaa suolaa. Tuote on vaahtomaisessa muodossa mutta idea on sama; vaahto puristellaan huolettomasti hiuksiin ja tätäkin riittää golfpallon kokoinen määrä. Mähän haaveilen paitsi polkkatukasta, myös kiharoista, joten tätä tulen tarvitsemaan viimeistään ensi kesänä.


Neljäs ja viimeinen uutuus on Texture Clay-muotoiluvaha, jonka koostumus muistuttaa savea ja joka myös sisältää sitä, tarkemmin bentoniittisavea. Mä otan pikkuisen nokareen purkista, lämmitän sormissa ja silottelen kurittomasti hapsottavat latvat kuosiinsa. Vahaa voi laittaa myös kosteisiin hiuksiin, mutta itse olen tottunut käyttämään tätä kuivien hiusten muotoiluun.

Oikein kivoja uutuuksia!

Sitten otsikon toiseen asiaan:
Oletteko kuulleet Hiuksilla Hyvää-kampanjasta, joka on käynnissä tänään ja huomenna?

 

Kampaajat tekevät hiuksilla hyvää ympäri Suomea 10.–11.2.2017

Perjantaina 10. helmikuuta järjestetään Helsingin keskustassa kauneus- ja hyvinvointituotteisiin keskittyvän IdHair Finland Oy:n tiloissa hyväntekeväisyystempaus, jossa 10 parturi-kampaajaa leikkaa hiuksia veloituksetta ympäri vuorokauden. Asiakkaat toimivat lahjoittajina osoittamalla hiustenleikkaukseen varatun summan hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusten kohteeksi on valittu Ensi- ja turvakotien liitto, joka kohdistaa varat naisten ja lasten turvakodeille.

Kampanjan alulle panijana ja idean isänä toimii nokialainen yrittäjä ja parturi-kampaaja Late Zlatan, jolle myönnettiin vuosi sitten tehdystä tempauksestaan Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis Teko -tunnustus.
Helsingin tilaisuuden lisäksi useampi suomalainen kampaamo ottaa tahollaan osaa tempaukseen lahjoittamalla haluamansa osan päivän tuotosta kokonaispottiin. Kampanjaan on saatu mukaan myös eri alojen ammattilaisia vastaamaan omalta osaltaan tapahtuman toteutumisesta.

Ajanvaraukset hiustenleikkaukseen sekä kampanjassa mukana olevat kampaamot: http://www.hiuksillahyvaa.fi/
IdHair Finland Oy:n toimitilat: Fredrikinkatu 63, 00100 Helsinki

Lisäksi IdHair lahjoittaa 10% päivän aikana kertyneestä tuotemyynnistä keräykseen, joten nyt jos koskaan kannattaa hankkia myymälästä tai nettikaupasta esimerkiksi tässä esittelemiäni Moroccanoil-tuotteita, jotka ovat myös -20% alennuksessa. Kaikkien tuotteiden alennettu hinta on 23,20€

Kampanja sähköisessä mediassa:
Facebook: facebook.com/hiuksillahyvaa
Instagram: instagram.com/hiuksillahyvaa
www-sivusto: www.hiuksillahyvaa.fi
hashtagit: #hiuksillahyvää #hairgood

Mielestäni idea on superhieno ja tuotto menee todella arvokkaaseen ja tärkeään tarkoitukseen. Mulla on (ikävä kyllä) turvakodista omakohtaista kokemusta, joten tiedän, miten korvaamatonta työtä siellä tehdään.

Lempeää viikonloppua kaikille <3


Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä.

8 thoughts on “Moroccanoil-uutuustuotteet ja Hiuksilla Hyvää-kampanja

 1. Mä olen kans tykännyt näistä kovasti, tuo tekstuurisuihke on ihan mielettömän hyvä! Moussea en ole oikein osannut annostella kunnolla, tai sitten se on enemmän lyhyen hiusmallin tuote. Laitoin aluksi ihan liikaa moussea ja näytin siltä kuin oisin törmännyt voimalinjaan :D

  1. Mäkin hölväsin vaahtoa ensin ihan liikaa mutta opin kerrasta:D Haaveilen semmoisesta sotkupolkkatukasta, ja voisin kuvitella, että tää tuote on just siihen passeli:)

 2. Joskus jos naa mun varastot hupenee niin naita vois kokeilla, itse oljy on ollut kaytossa useasti ja siita tykkaan kovasti. :)

  Erittain hieno asia myos toi hyvantekevaisyystempaus! :)

  1. Katsoin Instasta, että siellä on tosiaan leikattu hiuksia yötä myöten ja mukana on ollut suuri joukko hyväntekijöitä. Mahtava idea <3
   Öljy oli ensimmäinen tuote, jota merkiltä kokeilin ja ihastuin oitis. Sittemmin olen testaillut monia muitakin, mutta kyllä tuo kärkisijoilla keikkuu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *