More to Explore

Nyt on keväistä! Belegwen postasi tovi sitten samaisen lakan ja kohtasin kameran kanssa saman ongelman: lakkaa on täysin mahdoton kuvata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos teillä on ollut esim. China Glazen Flip Flop Fantasy, niin tiedätte, että siitä on netissä yhtä monta erilaista kuvaa kuin on kuvaajaakin.
Jätin ensimmäisellä kerralla kevätlakkoja tilatessani More To Exploren ottamatta, koska se ei näyttänyt kovin kiinnostavalta silloin saatavilla olevissa kuvissa. Jouduin muuttamaan mieltäni kun enemmän swatcheja alkoi putkahdella nettiin. Hyvä niin, sillä lakka on todella kesäinen ja oikein janoaa kaverikseen auringon paahtamaa ihoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kesään on vielä matkaa mutta onpas kiva fiilistellä oikein herkullisella sävyllä:) More To Explore vaati tasaiseen, peittävään tulokseen kolme kerrosta. Laatu oli ihan ok, aika pitkälti monen China Glazen levittyvyysongelmat varmasti ratkeaisivat paremmalla siveltimellä, tämänkin. Mitään varsinaista ongelmaa tämän kanssa ei ollut mutta monen mainitsema kaksi kerrosta ei ainakaan minulle riittänyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaveriksi lakalle valitsin vähemmän räikeät seuralaiset: valkoisen keskisormen siirtokuvalla ja niitillä koristeltuna ja nimettömään Color Clubin Apollo Starin.

Olimme pari viikkoa sitten auttelemassa CesarShopin muutossa Emman kanssa ja siellä tuli hypisteltyä ”jokunen” Color Clubin pullo läpi. Lakkoja pakatessani noteerasin ohimennen, että ”onpas kivannäköinen lakka, täytyy myöhemmin kattoa mikä se on”. Purkuvaiheessa muistin lakkaihastukseni ja valittelin, että täällä oli joku tosi kiva lakka mutta en enää löydä sitä pullomerestä enkä tarkistanut nimeä. No, hädässä ystävä jne….ja Emmahan ojensi kuin apteekin hyllyltä Apollo Starin ”oisko se ollu tää?” Sehän se:D

Lakka on ilmestynyt Harlem Lights-kokoelmassa mutta ei näytä ollenkaan kiinnostavalta promokuvassa. Livenä se on ihan älyttömän kiva ja olen ollut tosi mäntti kun en ole sitä aiemmin tajunnut. Shampanjanvärinen Apollo Star kuivuu tekstuuripintaiseksi ja peittää kahdella reilulla kerroksella. Sävy on helppo yhdistää vaikka mihin ja tykkään, että on hyvä omistaa myös hillitympi vaihtoehto aksenttikynsille.

china_glaze_more_to_explore_5
Ihan varmasti nähdään varpaankynsilläni tulevana kesänä:)

20 thoughts on “More to Explore

 1. Kyllä sisko siskon tuntee kato :D Tykkään tästä lakkauksesta aivan älyttömästi ja huomaan jo miettiväni että josko _sittenkin_ tämä sävy passaisi mulle…

 2. Saakuri kun on nätti lakkaus! Mietin kanssa että pitäskö tollanen saada, siis ekana China Glace mut ehkä se on liian vaalee mulle, mut jos kuitenkin uhmais ja sitten toi Color Club on muuten ihan hullun hieno!

 3. No niin näkyy sun kuvat olevan samanlaisia kuin mun! :D Mutta onneksi se on livenä niin kaunis, ettei sillä niin väliä vaikka kuvat ei kerro koko totuutta! :)

  1. Vähän lyhyempi ja leveämpi sivellin olisi paljon käyttäjäystävällisempi. Essienkin kapealla on helpompi lakata kun se ei ole niin pitkä luiru.

 4. Kevätakkoja hihittelin… ;)

  Tosi kesälakka! Varmasti ihan mahti varpaankynsiin. En malta odottaa, että pääsen upottamaan paljaat varpaani kuumaan rantahiekkaan..

  1. Haha, hihittelin itekseni bussissa takoille kun luin kommentteja ja korjasin sen sit saman tien:D

   Tosi lupaavalta näyttää kevään suhteen, toivottavasti tulee pitkä ja lämmin kesä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *