Moorland

Luultavasti kukaan ei ole välttynyt tiedolta, että Dance Legendin lakkoja saa nyt myös Suomesta, kun Mi Nails otti ne valikoimiinsa. Sain valita muutamia lakkoja itselleni ja yksi niistä on Smoky-kokoelman kaunis Moorland

Lakkaa tikuttaessani tykkäsin, että se ei ole kovin peittävä ja ensin ajattelin kerrostaa sen jonkun pigmenttisemmän lakan päälle, mutta päädyin kuitenkin lakkaamaan sillä yksikseen. Kaksi paksumpaa kerrosta toikin tyydyttävän peittävyyden ja laadultaan lakka oli oikein hyvä. DaLen suti on minun makuuni hieman kookas ja ehkä korkin muotoilukaan ei ole parhaasta päästä mutta oikeastaan se ei ihmetytä, käyttäähän firma logossaan useimpien typografiaan yhtään perehtyneiden vihaamaa comic sansia:)

Sudista huolimatta -tai ehkä sen ansiosta- lakka asettui helposti sinne minne pitikin eikä siistittävää juuri jäänyt.

Lakka on ihan tositosi kaunis! Minulla on vielä odottamassa saman kokoelman Grey Britain, sillä halusin säästää sen vielä mieluisamman toiseen kertaan.

Olin jo varannut leimausvermeet pöydälle odottamaan mutta työnsinkin ne takaisin laatikkoon ja kaivelin esiin kauan sitten Etsystä tilaamani decalit, jotka ovat jääneet pölyttymään, sillä kuviot pitää leikata muotoonsa. Harmi, sillä myyjällä on vaikka mitä kivaa valikoimissa ja minullakin on useampi arkki kyseisiä siirtiksiä.

Ei pöllömmät, vai mitä?

Viikonlopun Ilumessut on messuiltu, reissu oli onnistunut ja kiva. Minulla ei ollut kameraa mukana ja taisin ottaa puhelimella peräti neljä kuvaa paikan päältä joten kovin kattavaa reportaasia niistä ei edes kasattaisi. Oli kivaa vain olla miettimättä, mitä tästä postaisi tai mistä kulmasta saisi sen edustavimman kuvan.
Jonkun verran kynsijuttuja (mm. viiloja ja kristalleja) kyllä ostin, hintataso oli kohtuullinen mutta ei hullun halpa tai ei tarjonnut HC-lakkaharrastajalle mitään uutta. China Glazen lakat maksoivat 2,50€, Orlyt 6€, OPIa ei ollut lainkaan, mutta myös halpismerkkejä oli jonkin verran tarjolla. Ostin peräti yhden värilakan.

Teimme täsmäiskun myös Kaubamajan kosmeosastolle ja allekirjoittanut selvisi sieltä ulos tuhlaamatta latin latia, samaa ei kyllä voi sanoa kaikista seurueen jäsenistä:)

Erinomaista alkanutta viikkoa kaikille! 

24 thoughts on “Moorland

 1. Ei kyllä yhtään pöllömpi lakka! :) Olisi kyllä kiva päästä joskus johonkin messuille käymään. Valmiiksi jo vähän v*tuttaa kaikkien I Love Me-postaukset, kun itse ei pääse mukaan… :D

  1. Voin lohduttaa sillä, että itse tuskin tulen niistäkään postaamaan kun aika menee siellä muissa hommissa – eikä onneks oo enää rahaakaan mihinkään ostoksiin:D

 2. Aaww, pöllöt on vaan niin <3 Lakkakin on kyllä nätti! :) Kiitos myös edes pienoisesta infosta, millaista oli messuilla jorpakon toisella puolen :)

  1. Eipä kestä! Kuvasin kyllä ostokset mutta tuntuisi vähän mälsältä postata vain niistä. Tosin nyt viikonloput on niin täynnä ohjelmaa, että saatan joutua postaamaan nekin koska en ehdi lakkailla:D

  2. Postaa vaan! :) Katsoinkin, että olette Emman kanssa messuilla mukana ohjelmassakin, ehkäpä törmäämme kenties sitten siellä, Cesarsin osasto on ehdottomasti nimittäin tsekattava ja näillä näkymin matkustuspäivä olisi lauantaina :)

 3. No ei tosiaan pöllömmät! Mutta oliko tää livenäkin näin harmaa? Minä kun olen ollut siinä uskossa, että Moorland on violetti? :O

 4. Mä haluaisin kaikki Smokyt. Itse tilasin vain Grey Britainin mutta onneksi Dependiltä on tullut haalittua kolmen muun sävyiset ”smoky”-tyyppiset lakat. Ihanan simppelit koristelut :)

  1. Pahlishilla on myös vähän tämän tyyppisiä lakkoja, tosin se taisi olla kausikokoelma ja meni jo. Tykkään myös kovasti tällaisista ”jotain hituloita ja mujua” sisältävistä lakoista:)

 5. Mäkin hankin pari noita smokyja, juurikin se Grey Britainin ja sitten kokoelman vaaleanpunaisen. Vielä jäi tämä sävy himotuttamaan, eikä yhtään auta kun katselen tätä postaustasi… :)

 6. Miten täydellinen pieni pöllö <3 Ekaa kuvaa katsoessa kuvittelin että olet lakannut Grey Britainilla :o saas nähdä onko moorland minunkin kuvissa näin harmahtava. Kuvat oottaa vielä muistikortilla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *