Monroe

Päätin jättää ihan suosiolla suurimman osan syntipurkin tummista, testaamattomista lakoista odottamaan ensi syksyä mutta joukossa on pari sellaista lakkaa, jotka haluan saada käytettyä pois. Toinen niistä on jo jonkin aikaa odotellut Picture Polishin Monroe. Silloin kun sain tämän, kynsilläni oli sattumalta OPI DS Extravagance ja masennuin, koska ne näyttivät ihan identtisiltä. Minun Monroeni on reborn-versio, kuvia vanhasta versiosta voi kurkata vaikka täältä.

No, eivät ne ole identtisiä mutta lienee hätävarjelun liioittelua omistaa molemmat. Toisaalta en oikein keksi perusteluja niille n. viidelle muullekaan omistamalleni tämän sävyiselle lakalle joten…ehkäpä vain kerron, mitä tällä kertaa tuli tehtyä.

Monroessa on jellykoostumus ja se vaatii kolme kerrosta peittääkseen kunnolla. Toisin kuin kahdella kerroksella peittävä Extravagance, se ei näin ollen myöskään toimi kovin hyvin leimailussa. Sain hieman siivoilla lakkaa kynsinauhoilta kun en osannut annostella sitä oikein mutta se irtosi sieltä varsin helposti.
Tykkään kyllä tämän tyyppisistä jelly-crellylakoista koska niistä jää herkullinen, kiiltävä ja mehumainen pinta.

Tarkoitus ei ollut lainkaan leimailla, kynsistä piti tulla ihan toisenlaiset mutta ensimmäinen idea meni niin penkin alle, että pelastin lakkauksen leimaamalla nimettömän LilyAnnan laatasta 09. Valkoinen on Ginan White ja leimauksessa käytin Essien Licoricea. Lisäsin etusormen kynsiin pari niittiä tasapainottamaan kokonaisuutta. En voi mitään sille, että vain yksi aksenttikynsi näyttää tosi orvolta omaan silmään tätä nykyä.

Tämä ja 05 saapuivat minulle postin runtelemina, liekö jääneet kustilla pinnojen väliin vai mitä kun molemmat laatat olivat yhdestä kulmasta hieman taittuneet ja alakulman kuvio ei leimaudu aivan virheettömästi (tosin mulla ei mikään leimaudu virheettömästi mutta ei puhuta siitä;))
Myyjä lupasi ystävällisesti uudet tilalle, arvostan tätä suuresti. Laatta on ihana, oikeastaan kaikki kuviot ovat mieleisiä ja jopa oikean yläkulman ohutta viivaa oleva kuvio tarttui ainakin paperille täysin moitteettomasti.

Otin vielä pari kuvaa havainnollistaakseni Monroen ja DS Extravagancen eroja, koska se oletettavasti kiinnostaa joitakin lukijoita. Ensimmäinen kuva on lightboxissa ja alempi ulkona ilta-auringossa. Monroen holohippuset ovat vähän ”kirkkaampia” ja hajanaisempia, eron huomaa parhaiten ylemmästä kuvasta. Tikuilla lakkoja on kaksi kerrosta.

OPI DS Extravagance – Picture Polish Monroe (lightbox)

OPI DS Extravagance – Picture Polish Monroe (outdoor under direct sunlight)

Jaa mitäkö aion Monroelle tehdä? En tiedä vielä. Kaunis lakka mutta ihan kaikkia kauniitakaan lakkoja ei ole pakko omistaa. Punaiset holohässäkkälakat ovat kuitenkin yksi heikkouteni joten joudun kyllä nukkumaan ainakin yhden yön yli miettiessäni asiaa.

Nyt toivottelen teille leppoisia pyhiä, pääsiäiskynsiä ei ainakaan nyt tänään täällä nähty mutta katsotaan, jospa maanantaina sitten. Joka tapauksessa mukavaa pääsiäistä itse kullekin:)

14 thoughts on “Monroe

 1. Mehukkaat kynnet! Hmm… taidan joutua ottamaan sanojani takaisin noista Lily Annan laatoista, saatoin ehkä kuitenkin himoitsemaan noita, HUOH! Miksi himotuslista vaan kasvaa ja kasvaa?

  Mutta hyvää ja leppoisaa pääsiäistä sinnekin :)

  1. Mä en kans tajua mistä koko ajan tuleekin niin paljon uutta ja haluttavaa! Pitäisi pysyä poissa blogeista, nettikaupoista ja koko internetistä mutta aika tylsää sekin olisi:D Mä olen erityisen ihastunut LilyAnnoihin ja ne kaiken lisäksi leimaa todella hyvin <3

   Muksaa -ja kulutusvapaata- pääsiäistä sulle myös:)

  1. Kiitos! Tuo leima oli tosi kiva kynnellä ja pitkästä aikaa uskaltauduin leimaamaan mustalla. Sitä pitäisi tehdä enemmänkin, se on niin mainio yhdistelmä valkoisen kanssa ja sopii näköjään moneen:)

 2. Tää on kyllä tosi miellyttävä kokonaisuus, aksenttikynsi on älyttömän nätti! Jätä myyntiasia hautumaan ja palaa siihen seuraavan Suuren Puhdistuksen yhteydessä :)

 3. Kauniit! Ja olet kyllä ihan oikeilla jäljillä kun toteat, että ihan kaikkia kauniita lakkoja ei tarvitse omistaa. Monroe kiertoon vaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *