Monitoimiöljy Smashboxilta

Kukaan kosmetiikkagenreä seuraava ei varmasti ole välttynyt tiedolta, että Smashbox on rantautunut Suomeen. Merkki on ollut runsaasti esillä blogeissa ja somekanavilla ja mullekin tarjoutui tilaisuus tutustua muutamiin tuotteisiin, jotka sain lanseeraustilaisuudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Smashbox on tullut tunnetuksi erityisesti meikinpohjustajistaan. Valikoimissa on niin monta erilaista primeria, että jokainen löytää taatusti omalle iholleen sopivan. Itse haluaisin testata ainakin Pore Minimizingin, sillä huokoset ovat ikuinen murheenkryyni kasvoissani.

Erikoisin pohjustajatuotteista on varmasti Photo Finish Primer Oil.
Kyseessä on todellinen monikäyttö-öljy, jota voi laittaa meikin alle, päälle (esim.taputella varovasti poskipäille) ja vaikka sekoittaa meikkivoiteeseen tuomaan hehkua ja kosteutusta.
Kuiva ja pintakuiva iho ilahtuu varmasti lisäboostauksesta varsinkin talvea kohti mentäessä. Mulla on vaihtelevasti pintakuiva sekaiho ja meikin alle laitettuna huomasin ihon alkavan kiillellä iltapäivästä. Niinpä paras ja toimivin tapa käyttää öljyä selviää vain kokeilemalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
30ml pullossa on hygieeninen ja kätevä pipetti. Öljy on todella riittoisaa, esim. kasvoille tarvitaan vain kaksi tippaa. Itse olen sekoittanut tavalliseen primeriin yhden tipan ja se riittää hyvin. Kasvojen lisäksi Primer Oilia voi käyttää myös esim. kynsinauhoille -ja olen käyttänytkin, hyvin toimii eikä tahmaa. Yhdellä tipalla öljyää kaikki kynsinauhat. Pullo säilyy avattuna kaksi vuotta ja hintaa tällä on hieman alle 40€. Suomessa Smashboxia myy Kicks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaikuttavina aineina on mm. manteli-, aprikoosi-, jojoba- ja laventeliöljyä. Tuoksu on miedohko, omaan nenääni laventeli erottuu selkeimmin. En ole laventelintuoksun ylin ystävä, mutta tulemme toimeen tämän tuotteen kohdalla, niin hallitseva se ei ole.
Varmasti kuiva talvi-ilmasto tuo öljyn hyödyt parhaiten esiin ja pääsee tositoimiin omillakin kasvoilla. Kaiken kaikkiaan hyvin mielenkiintoinen uutuustuote.

Onko merkki teille entuudestaan tuttu tai uutena tulokkaana kiinnostava?


Photo Finish Primer Oil saatu pr-näytteenä

4 thoughts on “Monitoimiöljy Smashboxilta

    1. Kuivaihoiselle tästä olisi taatusti enemmän iloa ja just meikkivoiteen alla käytettynä talvi-iho kiittäisi. Vaan kyllä se varmaan mullakin alkaa taas iho kiukuttelemaan ja etenkin nyt, kun huoneilma on kuivempi kuin ex-kämpässä.

  1. No tämähän taitais olla just se primeri, jota mä kaipaisin. Pohdin nimittäin Kicksissä näitä katsellessani, että mikähän olis viisainta, enkä osannut päättää. Yhden huulipunan verran Smashboxia sentään lähti mukaani, mutta primeria jäin vielä miettimään. Pintakuiva iho kun on ikuinen riesani kesät, talvet.

    1. Musta tää ei ihan korvaa semmoista tasoittavaa ja meikin kestoa parantavaa primeria, mutta yhdessä sellaisen kanssa käytettynä olisi uskoakseni tosi passeli. Pyydä myyjältä näyte matkaan kun seuraavan kerran käyt niin ei tarvi ostaa ns. sikaa säkissä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *