MO Sterling Silver

En muista, kenen blogissa ihailin Models Ownin Sterling Silveriä mutta aikaa siitä on jo vierähtänyt. En koskaan nähnyt sitä Seppälöissä kunnes tässä eräänä päivänä jossain Koivukylän Seppälässä jossa tavallisesti en ikinä käy, kyseinen lakka odotti poimijaansa hyllyssä. Ei tarvinut kauaa miettiä.

Pinta jää vähän röpelöiseksi ja kuivuttuaan lakka on minusta hieman mattamainen mutta onpa nyt yksi tällainenkin kokoelmissa.

MO:n päälle pääsi ensimmäinen koskaan ostamani H&M:n kynsilakka.
Laadusta en osaa sanoa oikein mitään koska töpöttelin lakan kärkiin sienellä ja sitä tulee joka tapauksessa niin paksulti, että kuivattamaan tarvitaan järeää pikakuivattajaa. Aika samanlainen kuin Wettiksen Party Of Five Glitter -jota en tosi ole kynsillä ehtinyt kokeilemaan.

Kivahan näitä oli kevätauringossa kuvailla:)

Enää kuusi lukijaa ennen arvontaa:)) Mahtavaa!!

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka (alkaa olla lopussa, ostan varmasti toisen eli suosittelen lämpimästi tätä)
-Models Own Sterling Silver
-H&M Confetti
-Seche Vite -pikakuivattaja
* * *
Pääsiäinen on mennyt tosi laiskasti mikä on ihanaa. Eilen käytiin bf:n kanssa syömässä ja katsomassa Iron Sky joka oli kyllä aika huikea. Ei iske ihan perinteiseen leffamakuuni mutta olihan se omalla tavallaan hieno ja kannatti kyllä katsoa.
Ihanaa, aurinkoista viimeistä vapaapäivää itse kullekin, tää lähtee nyt perunankeittoon:)

12 thoughts on “MO Sterling Silver

  1. Ihanan yksinkertaiset ja hyvin Sissimäiset kynnet :D
    Muutaman tunnin päästä lähden äidin kanssa katsomaan tuota Iron skyta. Kerron sitten mielipiteeni ;)

  2. Tosi kivan värinen hilelakka ja nätit kynnet :) Tossahan mulle on aluslakka kun kerran pöljänä kyselin blogissani päällislakkaa vaikka tarkotin kyllä aluslakkaa. Kiitti taas vinkistä!

    1. Kiitos! Tykkään kovasti tuosta Seche Basesta, on ridge filler- eli tasoittava lakka, mulla on sen verran kaikkea röpöä ja uurretta kynsissä että mielellään käytän tuota. Hintakaan ei ollut huima, jotain 9€ Kicksissä ja pullo on suuri.

  3. Hauskat kynnet! En tiennytkään, että H&M:lläkin on tuollainen monivärinen glitterlakka. Tosin koko H&M:n lakkavalikoima on minulle toistaiseksi melko tuntematon, olen kokeillut ainoastaan teinittäreltäni lainaamaani sinistä ja valkoista joskus ikuisuus sitten. Ei vain tule ikinä tuolla käytyä. Edullisiahan ne vissiin olisi ja onpa netissä osunut muutaman oikein kivan näköinen värikin silmiin.

    1. Kiitos Mohn:) Siellä oli kahta erilaista, toinen oli pikkupullo joka oli kahden muun lakan kanssa setissä, mielestäni siinä oli pelkästään pientä glitteriä kun tässä oli suurempiakin. Värilakkoja oli kohtalainen valikoima, ei nyt kuitenkaan mitään mitä olisi välttämättä pitänyt saada. Putelin hinta taisi olla 3,95€/9ml eli edullinenhan tuo on. Tosin, mulla taisi näihin kynsiin huveta jo neljäsosa pullon sisällöstä:D

  4. Moikka, mun blogissa olis sulle tunnustus. Tosin se tulee mulla vasta näkyviin huomenna aamulla. pientajaisoakynsilla.blogspot.com. Yritin myös kattoo, ettet olisi saanu aikasemmin, mut en oo kyl varma..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *