Miten päädyin ostamaan järjettömän kalliin joulukalenterin

Ehkä vuoden stressaavin aika on se, kun pitää päättää, minkä joulukalenterin hankkisi tulevaksi jouluksi.
Olin seurannut Beauty Advent Calendar sivustoa huolella ja tutkinut itseäni kiinnostavien kalentereiden sisällöt. Kyseessä on kuitenkin sen verran arvokas hankinta, etten halunnut ostaa sikaa säkissä. Takavuosina olen innoissani ostanut lupaavia kalentereita ja sitten pettynyt sisältöön, josta iso osa on ehkä jäänyt käyttämättäkin.

Viime vuonna mulla oli Originsin kalenteri, josta tykkäsin tosi paljon. Löysin sitä kautta uusia suosikkituotteita ja pääsin kunnolla tutustumaan merkkiin. Myönnän tosin, että mulla on jonkin verran pikkupurtiloita vielä jemmassa, kun en muka ole raaskinut käyttää niitä. Tämän vuoden Origins-kalenterissa oli vain 12 luukkua, joten se ei ollut enää vaihtoehto.


(HUOM! Linkkien takana sisältöpaljastuksia)
Mun vaihtoehtoina olivat Lookfantastic, GlossyboxFeel Unique, Skincity ja Lumene. Näistä yksi kerrallaan putosi pois käytettyäni uskomattoman paljon aikaa sisältöjen vertailuun ja tutkimiseen. Siis olen varmasti ostanut asunnonkin vähemmällä pähkäilyllä.
Joka tapauksessa mieluisat kalenterit maksoivat sadan euron paikkeilla ja ylikin, joten asiaa huolella puntaroituani päädyin (vielä kalliimpaan) Cult Beautyyn. Laskin, että jo kolme mulle varmasti mieluisaa ihonhoitotuotetta kattaa kalenterin hankintahinnan, joka oli 199 puntaa eli lähes 230€. Multa kysyttiin, olisinko valmis ostamaan nämä tuotteet erikseen normaalihinnoilla, niin en tietenkään olisi. Joulukalenteri on vaan eri juttu:)


Arvostin kalenterissa erityisen korkealle täysikokoisten ihonhoitotuotteiden määrän, sillä vaikka matka- ja näytekokoiset ovatkin kivoja, ne saattavat helposti jäädä käyttämättä ja nyt ei ole minkäänlaisia reissujakaan tiedossa varmasti pitkään aikaan.

Järkeilin hankintaa myös siten, että jos kerran ostan vain yhden kalenterin, niin sen on sitten oltava kunnollinen ja tarjottava vastinetta rahalle. Kaikissa joulukalentereissa arvoiksi on ilmoitettu aika huikeita summia ja en nyt ihan sokeasti niitä tuijottaisi. Tämänkin kalenterin arvoksi on mainittu 930 puntaa eli yli 1000 euroa. En aio tarkistaa, pitääkö se paikkansa tai miten se on laskettu, mutta joka tapauksessa sisältö on monipuolinen ja laadukas kattaus ihonhoitoa ja värikosmetiikkaa.

Lisäksi vaakakupissa painoi se, ettei tänä vuonna järjestetä I Love Me-messuja, joista on aina tullut hankittua kaikenlaista ja nyt senkin rahan saattoi tavallaan ohjata tähän kalenterihommaan.


Lähes koomista kalenterissa oli toimitusaika. Klikkailin kalenterin ostoskoriin maanantaina ja se oli mulla kotona jo tiistaina. Ostos oli sen verran arvokas, että sille sai maksuttoman DHL Express-toimituksen kotiovelle, ja se tosiaan oli nimensä veroinen kalenterin matkattua Englannista mulle reilussa vuorokaudessa. Moni muukin tavoitteli tätä kalenteria, sillä se myytiin loppuun hetkessä ja jonkin ajan kuluttua mun selvittyä jo ulos kaupasta, oli koko Cult Beautyn sivusto jumissa.
Vaikka olin tutkinut sisällön ja periaattessa tiedän, mitä tuolta tulee, niin mulla on tässä nyt 1,5kk aikaa unohtaa se. Pakkasin kalenterin takaisin laatikkoon, jossa se postitettiin ja otan sen esiin joulukuun ensimmäisenä päivänä.

Pääsette avaamaan luukkuja mun kanssa instastoryissa perinteiseen tapaan.

Oletteko te hankkineet kosmetiikkakalenterin tai jonkun muun aikuisille tarkoitetun joulukalenterin?

14 thoughts on “Miten päädyin ostamaan järjettömän kalliin joulukalenterin

 1. Tää olis ollut ihan mieletön<3 Oon sisällön katsonut ja tosiaan täysin hintansa arvoinen! DHL Express toimitukset on huippuja, mä oon muutamia kertoja postittanut Boxycharmeja tai Ipsyjä niiden kanssa. Lähes joka kerta oon saanut kahdessa vuorokaudessa paketin Kaliforniasta Turkuun, ei ollenkaan siis huono :D Innolla odotan sun instastoryja tästä kalenterista<3

  1. Se on jotenkin järjenvastaista, että tavarat voi liikkua noin nopeasti:D Mutta tulipa ehjänä ja nopeasti perille, vaikka tällä nyt ei mikään kiire olisi ollutkaan. Onpahan jotain kivaa odotettavaa loppuvuodelle:)

 2. Olen nähnyt että tässä on kyllä kivoja juttuja! Siis tosi kivoja :D mulla on jo TBS kallein koska hintansa arvoinen ja saan kaiken kiertoon mitä en itse käytä. Muistan kyllä osan sisällöstä koska katsoin tarkkaan että saan rahalleni vastinetta. En tietenkään voi käyttää esim. ripsiväriä ja tuotteita joille yliherkkä, niin ne laitan etiäpäin. Mutta kivoja juttuja paljonkin tulossa ja tulee käyttöön.

  Sitten on tulossa LF kalenteri jonka sisältöä en tiedä!! En katsonut spoilauksia vaan ennakkotilasin suoraan koska se on varmasti huippu. Ihan jännittää ja on kiva kun sen sisältö on täysi yllätys, yhtään tuotetta en tiedä <3 vähän vaan harmittaa että toimitus kestää ja kestää, kai se on tulossa kun maksettukin jo puoltoista kuukautta sitten!!
  Kolmantena ( heh ) Goodieboxin kalenteri. Arvoin sitä hetken ja sitten päätin että tilaan kun pystyi maksamaan pisteillä. Sen sisältö on täysi mysteeri, sanottiin kuitenkin eettei sisällä yhtään samaa tuotetta kuin bokseista ja että koko sisältö on kosmetiikkaa.

  Ainut ongelma on se että mihin saan sijoitettua kolme kalenteria sillee että saisi availut kuvattua. Luonnonvalo on niin vähillä joulukuussa. Sitten ongelmana on myös se etten ehdi avata ja kuvata kolmea luukkua ennen töitä, pitää sitten varmaan kuvata ne töitten jälkeen :D ja olla spoilaantumatta muitten stooreista!! On kyllä ongelmaa kerrassaan!!

  1. Toi Goodieboxin kalenterin sisältö kyllä kiinnostaa, kun sitä ei vissiin ole näkynyt missään. Mä olen tosiaan käyttänyt aikaa näihin vertailuihin, eikä sitä ole paljastettu etukäteen. Toivottavasti tulee jotain muuta kuin hammastahnaa:D
   Nyt kun mietin asiaa, niin ei tuo kalenterin hankintahinta tunnu enää niin pahalta, vaikka se yksittäisenä ostoksena olikin kallis. Mäkin olen joinakin vuosina ostanut useamman kalenterin, jotka on sitten lopulta maksaneet yhteensä enemmän.
   Tykkään tosi paljon seurailla muiden kalenteristooreja ja harmittaa kans, jos sattuu vahingossa spoilaantumaan. Olen sit vaan tehnyt niin, että en katso stooreja jos siellä todennäköisesti on jotain paljastuksia enkä ole ehtinyt avata vielä omaani:D

 3. Oi oi, Onneksi olkoon hienosta kalenterista.Kallishan se on ja sisällönkin muistan melkein ulkoa vaikka en sitä edes lopulta yrittänyt tilata. Oli jo joulukalenterirahat käytetty ja joo no, siinä oli muutama ärsyttävä tuote,esim. tuote,joka mulla jo on enkä toisella tee mitään ym. omituista tilpehööriä,mutta ei siitä sen enempää,kun kerran yrität unohtaa sisällön.
  Jospa ensi vuonna yrittäis tilata tän.
  Lykon luxury ja starshine kalenterit mulla jo on ja odottelen yhä LF JA Goodiebox kalenteria.Niin ja on mulla ASOS 24 kalenterikin,kun jostain syystä sain sen tilattua Suomeen vaikka ei pitäis voida(yksi tuote ilmeisesti sellainen ,että ei sais toimittaa Suomeen),mutta toimittivat juu.Olen sen kyllä avannut jo ajat sitten.
  Se hyvä puoli siinä on kun on monta kalenteria niin availun voi aloittaa heti kun eka saapuu:) Riittää lokakuulle,marraskuulle ja joulukuulle ;D

  1. Lykon kalentereita tutkailin myös ja taisin kattoa jonkun videonkin. Ainakin viime jouluna niissä -tai silloin taisi olla vain yksi, oli kiva sisältö.
   Sulla ainakin riittää avattavaa noissa kaikissa ja kieltämättä tosi hauska idea availla niitä pikku hiljaa. Kuka sanoo, että vain joulukuussa saa avata luukkuja:D Oikeasti koko talveksi tarvittaisiin joku kalenteri, jolla selviäisi näiden pitkien ja pimeiden kuukausien yli.

 4. Mulla on LF niinkuin joka vuosi, ja Glossybox, ja harkitsen vielä Asoksenkin kalenteria, vaikka oikeastihan en tarttis kyllä yhtään putelia ja purnukkaa lisää.

  1. Piti käydä ihan tutkimassa tuo Asos, kun se mainittiin ylempänäkin. Kiva sisältö kohtuullinen hinta! Glossybox olisi ollut myös mieleinen, mutta ainakin viime vuonna taisi olla niin, että täällä Suomessa myytävässä oli vähän eri sisältö kuin muualla myydyssä. En halunnut ottaa riskiä, että näin olisi nytkin.
   Tarpeellahan ei ole mitään tekemistä näiden kalenterihommien kanssa:D

 5. Mä en ole katsonut tän kalenterin sisusta, joten jään odottamaan innokkaana joulukuuta, että mitä täältä paljastuu. Mä harkitsen joka vuosi Harrodsin överihintaista kauneuskalenteria ja Jo Malonen kalenteria, mutta oon vielä malttanut mieleni. :D

  Olen ostanut Yankee Candlen kalenterin ja sain TBS:n, vielä ajattelin ostaa jonkun upean saksalaisen kuvakalenterin, josta oon haaveillut pitkään. Mut ne on pirun kalliita, makssa jotain 25 euroa. :o

  1. 25€ on kyllä kuvakalenterista aika paljon, vaikka toisaalta taas joulukalenterista aika vähän, kun miettii näitä omiakin ostoksia:D Tosin, jos siitä menee sitten vaikkapa taiteilijoille jotakin, niin hinta on aivan kohdallaan. Harrodsin kalenteri kyllä palvelisi etenkin ihonhoitoon panostavaa!

 6. Aih, oon vähän kade. Tää jäi multa saamatta, koska tietysti ennätin sivuille vasta kun ne oli jo tukossa. :D Vähä harmitti ensin mutta sitten ajattelin sijoittaa roponi johonkin vähän huokeampaan kosmehömppään, että saisin kuitenkin hyvän mielen. :D Mutta voisiko saada tänne blogin puolellekin jotain tunnelmointia tästä kalenterista? Kun ei insta ole käytössä. Olisi ihana huokailla edes jotain kokoelmapostauksia, kun tämä nyt iteltä väliin jäi.

  1. Mullekin tuli se ilmoitus, että kalenteria on saatavilla vasta kun olin jo ehtinyt ostaa sen. Kyttäsin siis sivuja koko aamupäivän:D Teen ilman muuta tästä kalenterista yhteenvedon joulun jälkeen, jossa esittelen sisällön ja kerron mielipiteeni siitä.
   Onneksi edullisemminkin saa kivoja kalentereita ja vaihtoehtoja piisaa. Toivottavasti löydät mieleisen piristämään joulukuun aamuja:)

 7. Mä hommasin Lumenen ja Nivean. En halua spoilaantua sisällöistä nii sillon mulla tulee vastaan hinta kalenterissa kun mietin mitä hommaisin. Ja muutenkin kun tykkään enemmän ns. perusmerkeistä niin en koe että hyötyisin jostain nettikaupan tms omasta kalenterista missä on merkkejä sekaisin miten sattuu. :) Mielenkiinnolla kuitenkin seurailen mitä muut kalentereistaan saavat.

  1. Lumene on taatusti hyvä valinta, mulla on parina jouluna ollut ja sisältö ei ole tuottanut pettymystä. Nivean sain viime jouluna pr-lahjana ja senkin myötä mun ihonhoitoarsenaaliin päätyi pari uutta suosikkia. On totta, että harvemmin noita hankalasti saatavien kalliiden merkkien tuotteita tulee tilailtua enää jatkossa, ja ainoa, mikä mulle nyt tulee mieleen on Oskian Renaissance-naamio, joka taisi tulla 2017 LF:n kalenterista.
   Yhtä kivaa, kuin avata oman kalenterin luukkuja on seurata muiden instaa joulukuun aamuina:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *