Mitäs mä sanoin?

Noin yleensä ihmiset -siis puhutaan tavallisista ihmisistä- ostavat todennäköisesti kynsilakkoja mentaliteetilla ”onpa nätti väri, ostan tämän”. Me hmh…miten sen nätisti sanoisi, Asian Harrastajat ostamme toisinaan lakkoja ”no otan nyt tonkin, katotaan sit onko se kiva” -tyylillä. Eli vapaasti käännettynä: jokainen enemmän kynsilakkoja harrastava tekee varmasti hankintoja, joista tietää, että ne todennäköisesti tulevat lähtemään nopeasti eteenpäin.

Essie Using My Maiden Name oli minulle sellainen lakka. Halusin jonkun lakan Bridal -kokoelmasta ja otin tämän, mutta heti kun se minulle saapui, tiesin, että en tule 99% todennäköisyydellä pitämään siitä.

Syyllinen on tuo pinkki flash. Se on vaan jotenkin niiiiiin kasari…tai jotain. Tämä ei ole ensimmäinen lakka joka saa lähtöpassit sen vuoksi. Mieleen tulee ainakin Color Clubin Ultra Violet jossa oli sama efekti enkä tykkää siitä. Ehkä jatkossa jätän suosiolla poimimatta tämän tyyppisiä lakkoja ostoskoriini. Useimmat duo/multichromet menevät samaan kategoriaan.

Essietä kuitenkin riitti kaksi kerrosta, joten se ei muutoin ollut mikään katastrofi ja I Love Nail Polishin Sugar Blossom tuli hätiin, eli pystyn olemaan näillä kynsillä seuraavaan lakkauskertaan saakka.
Glitteriä on kynsillä 1,5 kerrosta, laitoin siis yhden ja paikkailin sitten vajaaksi jääneitä kohtia.

Poikkeuksellisesti otin myös swatch-kuvat Essiestä.

Sugar Blossom on varsin ihana, paitsi väriensä myös sen puolesta, etttä siinä on pyöreää glitteriä josta pidän kovin. Nopeasti kynsillä katsottuna voisi kuvitella, että siinä on OPIn Polka.com mutta tästä puuttuu ne rumat hileglitterit.

Essie muuten ei jää minulle, mutta sille on jo seuraava ottaja tiedossa:)

19 thoughts on “Mitäs mä sanoin?

 1. Heh, en oo tainnut vielä päästä kunnolla harrastelijoiden maailmaan, sillä mä ajattelen vieläkin aika paljon sitä että tuunko tarvitsemaan. Tosin se voi johtua siitä, että mulla on pienet rahantulot joten pitää tarkkaan miettiä. :D

  1. Lisään kyllä vielä tähän kysymyksen, että mikä sitten lasketaan harrastelijaksi? Itse koen itseni aloittelevaksi harrastelijaksi joka on päässyt siihen kynsimaailmaan mutta kokeilee vielä kaikkea, että löytää ne omat juttunsa. :)

  2. Minusta harrastelija on sellainen, joka lukee blogeja, kuuluu fb:n ryhmiin ja on kiinnostunut asioista. Tavis on sitten se perheenäiti, joka kauppareissulla nappaa mavalan marketista mukaansa ja lakkailee kun menee juhlimaan:D

   Ja tosiaan. Kyllä mä jätän älyttömästi asioita hankkimatta koska en _tarvi_ niitä mutta tosi paljon tulee kyllä ostettua ihan kokeeksi, kun tietää, että niistä pääsee helposti eroon tarvittaessa eikä synny merkittävää taloudellista tappiota. Pienet tulot mullakin joten harkintaa pitää käyttää:)

 2. Kiitos kun varoitit, en ole vielä googletellut tuota lakkaa tarpeeksi ja harkitsin hankkivani, ja minullekin pinkki flash on totaalinen no-no. Vielä pahempaa on pinkki lakka sinisella flashilla *puistatus*

 3. Minä oon kans miettinyt sekä Bridal-kokoelman lakkoja ja OPIn minnikokoelmia, että jotenkin niitä olis kiva kokeilla, mutta kun ei ne pinkit sovi mulle kuitenkaan… Ei kai sitä mielenrauhaa itselleen kuitenkaan saa ennen kuin ne on testattu :)

  1. Noin se tuppaa menemään:) Mullakin on muutama lakka vielä Minneistä testaamatta mutta värit ei onneksi ole niin kesäisiä, etteikö syssymmällä ehtisi:)

 4. Mä kyllä tunnistan itsestäni myös tuon ”no, kokeillaan nyt” -puolenkin, vaikka enimmäkseen hankintani onkin sellaisia, joita koen haluav… siis tarvitsevani.

  P.S. Vaadin Darling Diva Holidayta pian esille, jotta osaan päättää, onko se lakka, jonka minäkin tarvitsen :)

  1. Ehkä noiden kahden välillä tasapainotellen ollaan ideaalitilanteessa:)

   Se on älyttömän nätti väriensä puolesta ja sain yhdellä otannalla ihan riittävästi tikulle glittereitä. Ja onhan se aika erikoinen tapaus, vastaavia ei juurikaan ole. Olen IHAN varma, että jos tilaat etkä tykkää niin ostaja löytyy kyllä:D

   Mulla on vähän epämukava olo tällaisissa lakkauksissa joten voinee mennä hetki, ennen kuin saan Holidayn kynsille saakka…

 5. Mulle tulee nyt ESSIEn Bikini So Teeny mieleen tästä.
  Se lakka, jos mikä, oli mulle henk.koht iso pettymys. Olisin halunnut sen näyttävän kynsillä juuri tuolta Maiden Namelta! :D

  1. Olenpa muuten kuullut jonkun muunkin sanovan, että se tummuu kynsillä. Olisikohan Essie Borrowed & Blue sulle hyvä vaihtoehto? Se ainakin on rehellisesti vaaleansininen :)

  2. No se on kyllä, mut se on sellanen pikkupoikasininen, kun mä haluisin vielä vähän sinisemmän. :D
   Color Clubin Take Me To Your Chateau aiheutti kans saman harmin :D Täydellisen vaaleansinisen metsästys jatkuu…… vaikka en edes ehkä tarvitsis sitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *