Mitä parhain kukkaistuoksu

En yleensä pidä kukkaistuoksuista kosmetiikassa. Haluan nyt alleviivata sanaa ”yleensä” sillä joitakin säännön vahvistavia poikkeuksia tulee toisinaan vastaan.

Tämä on sellainen tuote.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
L’Occitane Cherry Blossom Bath & Shower Gel.

Tutustuin tähän arkisista suihkuhetkistä huumaavantuoksuisia hemmotteluhetkiä tekevään tuotteeseen ostettuani muita L’Occitanen tuotteita ja saatuani matkakokoisen (75ml) pullon kaupantekijäisiksi. Minähän ostan miltei mitä tahansa jos saan jotakin kylkiäiseksi, aivan erityisesti ruokakaupoissa, mutta toinen paheeni on kosmetiikka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pikkupullo jäi Kesähessun kämpille, koska hänkin tykästyi tuoksuun. Ei omalla ihollaan sentään (onneksi!) vaan minun vartaloltani nuuhkittuna kun tulin suihkusta. Yksiössä tosin on aika vaikea vältellä tuoksuja mutta tietenkin mieluiten valitsen sellaisen, josta pidämme kumpikin:)

Ostin sitten kotiin palasaippuan. Se ei pitemmän päälle minulle riittänyt joten ”jouduin” hankkimaan myös suihkugeelin enkä tällä kertaa tyytynyt pieneen pulloon vaan halusin täysikokoisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Riittoisa suihkugeeli vaahtoaa mukavasti, ei kuivata ihoa ja kirsikankukkien tuoksu jää pesuhetken jälkeen mietona ja raikkaana iholle. Peseydyn mieluusti sientä käyttäen jos on aikaa ja pieni tilkka riittää koko vartalon pesuun.

Kirsikankukkasuihkari on piristävä poikkeus tavallisesti käyttämieni lime/sitruuna/hedelmä/piparminttu/eucalyptus-tuotteiden joukossa, sillä useimmiten oikeastaan aina retkahdan juuri em. tuoksuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ainoa huono puoli tässä on korkki. Se on pikkuinen ja tarkoitettu ehkä avattavaksi kynsin mutta arvaatte varmasti, että en avaa kynsillä mitään. Niinpä olen joskus sortunut käyttämään hampaita (hyihyi) tai suihkuhyllyn kulmaa. Tai sitten en paina korkkia kokonaan kiinni. Avaamiseen ei onneksi tarvita kovin paljon voimaa, toisin kuin monien muiden shampoo-, hoitoaine- tai suihkugeelipullojen kanssa. Olen jopa ihan harkinnut postauksen kirjoittamista tiukoista ja hankalista korkeista, ehkä joskus innostunkin.

Näin se avartuu paatuneimmankin jäärän tuoksumaailma:)

12 thoughts on “Mitä parhain kukkaistuoksu

 1. Mulle jäi tästä postauksesta nyt ihan väärä asia mieleen, eli tuo hankala korkki :D. Mulla on suihkussa kaikki pullot auki, koska en saa niitä muuten mitenkään avattua suihkussa ellen hakkaa niitä johonkin hanan kulmaan. Sitten onkin kiva, kun pullo kaatuu ja tavarat tulee pihalle, argh. Toinen asia mitä en voi sietää on korkit mitkä lähtee pullosta irti ja pitää laskea johonkin käytön ajaksi. Esim. käsirasvoissa tää on todella rasittavaa. Täältä kaksi peukkua korkkipostaukselle! Mulla ei muuten ole edelleenkään mitään ”hajua” miltä yksikään L’Occitanen tuote tuoksuu, mutta kyllä mä varmaan kohta sorrun, kun te Emman kanssa näitä koko ajan kehutte :).

  1. Joo totta, irrotettavat korkit on tosi hankalia! Onneksi niitä ei kovin paljon ole. Mä aloin oikein kiinnittää korkkeihin huomiota ihan kaupassakin, kun eilen olin kaverin kanssa nuuskimassa suihkugeelejä Tokmannin hyllyjen välissä:D Ihan tosi paljon hankalampia oli just Palmolivet ja Dovet, niissä piti käyttää oikeasti VOIMAA.
   Suosittelen tutustumisretkeä L’Occitanelle, jos luomumpi tuoksumaailma noin yleensä kolahtaa niin tuskin poistut tyhjin käsin:)

 2. Oi, miten kaunis pullo ♡ Mä yleensä jätän suihkussa kaikki pullot auki sen takia, etten halua kynsillä tai hampailla avata.
  Mun mies käyttää mun suihkugeelejä, kun se ei halua ostaa omia, ensin se tuntui ihan tyhmältä, että toinen käyttää mun hyviä ja kalliita suihkujuttuja, mutta nyt oon tottunut siihen. Poikaystävä sai vähän aikaa sitten miesten suihkugeelin ja mua kävi jostain syystä ällöttämään sen tuoksu ja pakotin sen taas käyttämään mun tuotteita! :D

  1. Onpahan syy ostaa useammin suihkujuttuja itselle kun ne kuluu kahden käytössä vauhdilla:D
   Jätän myös hankalat pullot rakoselleen tai auki ja jos suinkin mahdollista, suosin mieluiten pumppupulloja.

 3. Mulla on nyt ollut pari näitä L’Occitanen pikkupulloja LivBoxin kautta. Ostaisin heti lisää sitä Almond shower oilia, jos olisi varaa. Se on mun nykyinen suosikki. Toisaalta olen käyttänyt jokaisen testerin ihan viimeiseen pisaraan, joten en uskalla mennä edes nuuhkimaan lisää. Mä avaan nämä muuten sillälailla peukalon sivulla, ettei kynnet mene. Kai siinäkin on pieni riski, mutta se on sentään ei-kuvauskäden peukalo, joka on muutenkin lyhyt =)

  1. Mä avaan kans peukalonsyrjällä mutta tässäkin kolo on sen verran pikkuinen, ettei siihen oikein kunnolla mahdu sormi. Siitä huolimatta olen ihan rakastunut tähänkin tuoksuun ja tykkään myös mantelista:)

 4. Kyllä, kyllä, tuoksu on aivan valloittava! Mä HALUAN tän suihkugeelin, vaikka en tarvitsisi kyllä yhtään suihkugeeliä seuraavan vuoteen. Mutta kun.

  1. Mitäpä tähän voisi lisätä? Ei yhtikäs mitään:D Ehkä pitäisi suosia enemmän pieniä pulloja kun ne saa kulutettua tyhjäksikin mutta toisaalta, ei tämäkään mikään jättikoko ole. NYT en kyllä tartte yhtään suihkujuttua ikiaikoihin.

 5. Mun olisi varmaan parempi olla lukematta mitään tuoksukuvauksia, koska olen esim. saanut päähäni etten tykkää myskistä. Jos menisi ihan vaan nenä edellä eikä luetunymmärtäminen niin voisi olla paljon laajempi tuoksumaailma.

  Nämä L’occitanen kehupostaukset kieltämättä saa himoitsemaan kaikennäköistä, mutta onneksi olen kieltänyt itseltäni lisäostokset niin kauan kuin mulla on esim. kolme avaamatonta suihkugeeliä kaapissa. Tätä ei helpota se, että mun anopilla on tapana ostaa mulle ihan pyytämättä kaikkia söpöjä juttuja Dermoshopista :D

  1. Mun ongelma on, että en malta säilöä uusia juttuja avaamattomina vaan korkkaan ne kaikki ja sitten mulla on kokonainen pulloarmeija yhtä aikaa käytössä:o
   Dermosililla on muuten tosi kivoja kylppärijuttuja, niitä on tullut kulutettua runsain mitoin vuosien varrella -mutta nyt on parempi, etten edes kurkkaa sivuille:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *