Mistä on lähes täydelliset viikonloput tehty?

Ihanista ja hauskoista ystävistä, hyvästä ruoasta, yhdessäolosta, kiireettömyydestä, hyvästä elokuvasta, auringosta, laatuajasta kahden kesken <3

Melkein lopuksi vielä aurinkoa kynsille, tosin täksi illaksi karkaan vielä bf:n luo ja arki saa alkaa vasta huomenna.

Pari kynttä on ottanut viikonlopun riennoissa enemmän tai vähemmän osumaa mutta so what, kasvaahan nuo.
Water decalit tipahtivat postilaatikkoon MiMaxin tilauksen mukana, tein sen halvan sivellinsetin innoittamana. Ihan päteviltä vaikuttavat, toisin kuin nämä siirtokuvat joita sai liotella pitkään ja hartaasti ennen kuin ne irtosivat alustasta ja sen jälkeen ne menivätkin ryttyyn ennätysvauhdilla. En nyt tosin jaksa edes murehtia sitä, enkä sitäkään, että muutamat kuvat menivät iloisesti sekaisin ja väärään järjestykseen kynsillä.

Pelkällä lakalla ja kuvilla kynnet oli aika alastoman näköiset joten päätin tuputella kärkiin kahta erilaista kullanväristä glitterlakkaa. Ehkä vähempikin olisi riittänyt mutta tajusin sen vasta kun oli myöhäistä lopettaa.

Onhan näissä nyt niitä loppukesän sävyjä joita tavoittelinkin, vai mitä?

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Models Own Zest a Peal
-Delia No.1 nro 44
-Saffron Colour 08
-Int OTD -pikakuivattaja
-väritön Color Club -lakka päällimäisenä
-water decalit MiMaxilta

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!
T: Little Miss Sunshine;)

Edit. Tosiaan, se leffa jota kävin katsomassa oli Miss Farkku-Suomi jota erittäin lämpimästi suosittelen ainakin ainakin ja erityisesti kaikille meille jotka olemme viettäneet lapsuuttamme tai nuoruuttamme ihanalla 70-luvulla. Elokuvassa on kiva tarina ja hieno ajankuvaus. Ottakaa nessut mukaan:)

20 thoughts on “Mistä on lähes täydelliset viikonloput tehty?

 1. I’m speechless, again :) On kauniit ja noi auringonkukat on just tätä loppukesää. Ennen ei oo oranssi silmää niin miellyttänyt, mutta nyt on pakko myöntää että hyvän värin oot valinnu.

  ”Pari kynttä on ottanut viikonlopun riennossa enemmän tai vähemmän osumaa…” -repesin ;)

  <3 B.

  1. tummahko? poltettu? niin no, savustava grilli voi saada aikaan tällaisen efektin varsinkin rankkasateen ajettua tallimaisiin tiloihin ;))

   Kiitos, niin mekin Sinua <3

   Seuraavaksi rapukynnet * wink * wink * :)

  2. Prhn, kun on päätetty et grillataan niin sit grillataan vaikka satais sammakoita;) Sateen sattuessa grillibileet pidetään sateessa!

 2. Mullekin tuli fiilis, että pitää kyllä tehdä oranssit kynnet! Kyllähän tästä postauksesta positiivinen fiilis välittyy, mukavan kun on ollut rentouttava viikonloppu! :)

  1. Kyl nää oranssit melkein kuuluu kesään, eli vielä ehtii!
   Tälleen vanhana kun harvemmin saa tilaisuuden irrotella, siitä pitää ottaa kaikki irti, kivaa oli;)

 3. Nää on kivat ja pirteet :)! Mullakin on nyt tullu innostus oransseihin lakkoihin, ne vaan on niin ihania ja kirkkaat tosi kesäisiä :)) Harmi vain, että kesäloma loppuu kohta.. :(

 4. ”Pari kynttä on ottanut viikonlopun riennoissa enemmän tai vähemmän osumaa mutta so what, kasvaahan nuo.”

  Olisiko kellään neuvoa sellaiseen ongelmaan, että jolleivat kynnet kasvakaan? Minulla on kaksi murheenkryyniä, nimittäin oikean käden etu- ja keskisormen kynnet, jotka eivät suostu kasvamaan vaikka mitä tekisi. Kaikki muut kynnet kasvavat oikein vahvoina ja kauniina, mutta nämä kaksi lähtevät heti lohkeamaan kun edes millin sormenpäästä kasvavat… Osaisiko kukaan kertoa, mistä tällainen voi johtua ja mitä asialle voisi tehdä? Tässä olen nyt puolisen vuotta hoivannut noita kynsiä oikein erityisellä huolella ja rakkaudella, tuloksetta. Onko kellään muulla koskaan ollut tällaista, että vain jotkut kynnet kasvavat ja toiset vaan ei?

  T: Dara

  1. No mä olen kuullut myös joidenkin valittavan, että kynnet ei kasva, mutta yleensä se tarkoittaa kaikkia kynsiä.
   Melkeinpä kannattaisi ottaa geelit niihin niin saattaisi omakin kynsi vahvistua siellä alla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *