Miss Conduct

Jouduin oikein miettimään, olenko lakannut tällä lakalla aiemmin ja muistelen, että en. Mutta kuten juuri tuli todistettua, muistiini ei kannata tänään luottaa joten jos olette nähneet lakan blogissani aiemmin, niin menköön varhaiskeski-iän dementian piikkiin.
(EDIT: ja sinnehän tämä menee kuten tarkkanäköinen lukija huomasi. Punaiset rakkaudet on esitelty aiemmin täällä. Kasvojeni väri muistuttaa tällä hetkellä erehdyttävästi tätä lakkaa)

Kaksi lakkakerrosta olisi riittänyt joten laitoin kolme:) Väri on intensiivisempi eivätkä kärjet kuulla läpi edes valoa vasten tarkastellessa mikä on itseäni hyvin paljon häiritsevää jos näin käy. Tiirailen kynsiä sitten koko ajan valoa vasten vaikka niin ei pitäisi tehdä. Miss Conductin laatu on muuten oikein hyvä, ei mitään huomauttamista. Tässä on aineksia turvalakaksi.

Täytyy myöntää, että tarkastellessani lakkaa hehkulampun valossa hämärähkössä keittiössä, olin ensin vähän että pah. Mutta nyt kun laitoin kärkiin niitit ja mukavasti kiiltävän päällyslakan niin onhan nämä vallan hienot. Jos joku miettii perusteita omistaa useampia saman tapaisia lakkoja (esim. OPI DS Extravagance tai Zoya Blaze) niin tässä on kyllä selkeä ero muihin, joten ainakin minä pidän kaikki. Miss Conduct on ”pinkimpi” ja myös vaaleampi. Glitterit tai mitä lie hitusia nuo ovatkaan, ovat myös hienojakoisempia.

Niitit koristelutapana jäi päälle edellisestä postauksesta. Tällä kertaa niitä on vähän enemmän.

Ostospostauksia en ole blogiin enää laittanut, esittelen uudet lakat facebookissa ja vasta niillä tehdyt kynnet täällä blogin puolella. Tällaisia kuitenkin kolahti tänään postilaatikkoon eli siinä ovat sekä OPIn että China Glazen kevätkokoelmista minulle päätyneet lakat sekä yksi himotuslistalla keikkunut.

OPI You’re Such A Budapest (Euro Centrale)
ChG Tart-y For The Party (Avant Garden)
ChG Snap My Dragon (Avant Garden)
CCL Wink, Wink, Twinkle (Starry Temptress)


Olisi ollut ihan kiva kokeilla jo näistä jotain mutta olin ehtinyt lakata kynnet ennen postin tuloa. Jos näin vähällä selvisin kevään houkutuksista niin olen ylpeä itsestäni:)

Kuinka monelle näitä keväisiä namuja on tullut tai tulossa? 

24 thoughts on “Miss Conduct

  1. Ei ole tottakaan. Mä en kehtaa alkaa muokkaamaan tota postausta joten kyllä tää nyt menee sen dementian piikkiin. Ajatukset on kieltämättä jossain ihan muulla olleet koko päivän… *menee nurkkaan häpeämään*

  2. pois sieltä nurkasta nyt, ei tää niin vakavaa ole :D pakko vain oli etsiä se postaus kun olin ihan varma että se oli sinun lakkaus jonka jälkeen oli pakko tuo MC ostaa itsellekin :)

  1. Kyllä, se on:) Olen myös löytänyt suht näppärän tavan saada niittejä kynsille hermojani menettämättä joten niitä tulee nyt käytettyä:)

 1. Tää on niin kaunis lakka! :D Löytyy omaltakin ostoslistalta jahka vaan saan aikaiseksi jostain kotiuttaa! Ja yksinkertaisuus koristeluissa on vaan parasta!

  1. Ei harota, kuvat on otettu eri kameralla. Tuossa vanhassa Nikonissa kaikki oli jotenkin sinistä, en yhtään tykännyt sen kameran värimaailmasta. Minusta lakka on tässä enemmän sitä mitä sen kuuluu olla, toki minun näytölläni näin:)

  1. Vastasinkin tuonne alemmas mutta kopsaan tähän:) Toimivimmaksi olen nyt todennut keinon, jossa laitan tilkan lakkaa alustalle, kastan siihen appelsiinipuutikun terävän pään, siirrän pikku tipan lakkaa kynnelle sopivaan kohtaan ja sen jälkeen nostan tikulla niitin/strassin paikalleen ja painan varovasti. Tikun päässä on sen verran lakkaa että kevyt niitti tarttuu siihen sopivasti.

 2. Sinun innoittamana hankin ensimmäisen ja toistaiseksi ainokaisen OPIni (DS Extravagance), enkä ole hankintaani kyllä hetkeäkään katunut :) Taitaa mennä tämäkin Miss Conduct nyt vakavasti harkintaan… En muuten koskaan lakkaa ihastelemasta miten kauniin malliset kynnet sinulla on!

  1. Voi kiitos:) Toki pahoittelen rahanmenoa mutta hyviä valintoja nämä kyllä ovat, sellaisia ajattoman kauniita ja mielestäni kaikkiin vuodenaikoihin sopivia lakkoja:)

  1. Mä en osannut käyttää sitä kynää, jotenkin ne ei vaan tartu siihen. Toimivimmaksi olen nyt todennut keinon, jossa laitan tilkan lakkaa alustalle, kastan siihen appelsiinipuutikun terävän pään, siirrän pikku tipan lakkaa kynnelle sopivaan kohtaan ja sen jälkeen nostan tikulla niitin/strassin paikalleen ja painan varovasti. Tikun päässä on sen verran lakkaa että kevyt niitti tarttuu siihen sopivasti.

   Ps. koska munkin piti hankkia vain yksi Euro Centrale, tilasin kaksi lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *