Misa Summer Love

Misan Summer Lovella piti lakata oikein kaksi kertaa, ennen kuin uskoin, miten ihana se on:)
No, ollakseni rehellinen; huoneeseen ilmestynyt ampiainen pilasi ensimmäisen yrityksen. Kun se oli saateltu ulos, ei auttanut kuin poistaa ruttautuneet lakat ja aloittaa alusta.

Vuoden 2011 Paradise Shore -kokoelmaan kuuluva Summer Love on vadelmanpunainen glass fleck-lakka, jonka koostumus hieman poikkeaa esim. China Glazen glass fleckeistä (mm. Strawberry Fields, Endurance ja Ahoy!). Tämä oli jellympi ja kuivuu oletettavasti sen vuoksi vähän hitaammin. Summer Loven hippuset ovat myös suurempia kuin em. lakoissa.
Peittävyys ei ole huippuluokkaa joten lakkasin alle kerroksen Essencen Ultimate Pinkiä. Kasasin itse asiassa pöydälle riviin muutamia pinkkien lakkojen laatikoissa majailleita lähinnä vastaavia yksilöitä  ja swatchasin ne kiekolle. Voisin huomenna ottaa kuvat ja laittaa fb:n puolelle pienen vertailun.

Summer Love levittyy hyvin ja kahdella kerroksella olin tyytyväinen lopputulokseen. Sillä ensimmäisellä kierroksella olin laittanut vain yhden mutta se ei kestänyt kriittistä tarkastelua hyvässä valaistuksessa.

Leviteltyäni koko mittavan koristelutarvikevalikoimani pöydälle ja pyöriteltyäni niitä neuvottomana jonkin aikaa, valitsin lopulta turvalliset ja neutraalit siirtokuvat kynsille. Vähemmän on enemmän!

Aikaahan tähän kaikkeen paloi niin paljon, että ulos ei ollut enää asiaa kameran kanssa.
Kamerani arpoi tänään lakalle tällaiset sävyt, itsehän en tietenkään voinut millään tavoin vaikuttaa asiaan;)

Uima-allassaagaa seuraaville kerrottakoon, että altaan kaksi reikää on nyt paikattu mutta se vuotaa yhä jostain. Jospa vain hankkisin kompressorin puhkumaan siihen ilmaa vuorokauden ympäri?

21 thoughts on “Misa Summer Love

  1. Mies kertoi, että hänen kompura puhkuu 2,2 kW sähköä tunnissa, joten kyllä silläkin rahalla jo muutaman kynsilakan saa…
   Nooh, mut onpahan sulla jotain puuhaa joutessas ja meillä jotain seurattavaa. =D

  1. Näistä kyllä tykkää kovin itsekin, nyt vaan harmittaa kun nuo kukkadecalit loppui ja lisää ei saa kuin Adnailsilta missä on kai aika isot postikulut:/

 1. Voi ei mikä epäonnen uima-allas!!

  Ja toi Misa on kyllä herkku. Itselle ei oo vielä siunaantunut yhtään kyseisen merkin lakkaa… o.O

  1. Joo, oon aivan tuskastunut siihen:D
   Mulla on muutama Misa mutta lähinnä talvisia, synkkiä sävyjä, tää oli vissiin eka vai toka tällaisia iloisempia värejä. Tosi ihana kyllä.

  1. Tuo väri on paljon kauniimpi kuin miltä pullossa näyttää ja lisäksi tosi kiiltävä. Essencejä voin kyllä lämpimästi suositella, hinta-laatusuhde on oivallinen

 2. Oi, miten nätit! Muhun iskee ihan täysillä tuo koristelu, kun sen värit on jotenkin niin…50-lukua? <3

  Tuo allas alkaa olla jo periaatekysymys :D Itse oon sen verran sisukas, että uutta ei ostettaisi, ennen kuin vasta ensi vuodeksi korkeintaan :D

  1. Tykkäsin kovasti näistä kynsistä mutta sain ihailla niitä vain päivän:/

   Vähän samalla periaatteella täälläkin, sen verran altaaseen on nyt satsattu että ihan vielä en anna periksi vaikka päähän ottaa ihan jumalattomasti:D

 3. Mielelläni katson useammankin kuvan kun ovat näin hyviä! Mielelläni ottaisin vastaan myös lisätietoa sun ottamista kuvista, kuvaatko oikeasti edelleen pokkarilla niinkuin vanhoissa kuvaus-tagin alla olevissa postauksissa???

  1. Nyt mulla on käytössä Olympus SP-620UZ joka on ehkä jotain pokkarin ja järkkärin väliltä, mutta ei tuossakaan ole manuaalisäätöjä. Tää taitaa olla blogihistorian neljäs kamera:) Mutta käytännössä siis pokkarilla, kyllä. Kriittisesti tarkasteltuna se kyllä näkyy kuvanlaadusta mutta ei silti saa mua kaivamaan järkkäriä kaapista, se vaan on liian hankalaa koska jalustalle ei ole tilaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *