Mirror Mirror

Tapahtui eräänä perjantai-iltana internetin ihmemaassa: kaksi lakkahörhöä oli pannut merkille Cirquelta ilmestyvät limited edition-lakat joista Mirror Mirror aiheutti siinä määrin takykardiaa, ettei auttanut muu kuin vinguttaa korttia merkin omassa nettikaupassa. Lakka lienee yksi kalleimpia yksittäisiä hankintojani – vaikka saimme postikulut jaettua puoliksi, pullolle jäi hintaa n. 19€.

Kannattiko? No kyllä kannatti, lakka on uniikki ja mieletön.

Laitoin kaksi kerrosta suoraan aluslakan päälle ja vaikka valoa vasten kynnen alapuolelta katsottuna näkee, ettei hitulaa ole ihan koko kynnellä, se on silti sellaisenaan riittävän peittävä. Mirror Mirror ei ole glitterlakka vaan jonkinlainen flakie joka kuivuu ilman päällyslakkaakin hämmästyttävän tasaiseksi.

Cirquen kaveriksi valitsin China Glazen Nice Caboosen! jonka olemassaoloon heräsin tutkittuani blogini piilotettua Himotuslistalla-sivua. Siellä se oli roikkunut jo hyvän tovin ja visiteeratessani CesarShopissa sain lakan mukaani. Kiitos! Tämä on hieno. Kaksi kerrosta, hieman paksu koostumus jota kyllä auttaisi ihan tosi paljon se, jos China Glaze lisäisi siveltimeensä toisetkin kaksi karvaa. Lakassa on mukana ohuita jotain lastuhippusia, joita ei kyllä kynsillä erota mutta pullon lähikuvassa ne näkyvät.

Koristelin yksiväriset kynnet peukaloa lukuunottamatta niitein ja keskisormen Ginan Whiten päälle leimasin niin ikään Nice Caboosella punoskuvion Pueenin laatasta 83. NC leimasi ihan hyvin mutta jälki näyttää siltä kuin joku parkinsonin tautia sairastava olisi ollut asialla. Ilmeisesti voiman käyttö on ongelmani, sillä olen kuullut, että viivat saa suoraan vain käyttämällä hitusen vähemmän voimaa. Ehkä opin tämänkin vielä.

Tänään olisi saanut avata joulukalenterin ensimmäisen luukun jos olisi sellaisen hankkinut. Minä en nyt raaskinut, kiitos näiden kaikkien muiden hullujen ostosteni mutta tuleehan se joulu (ikävä kyllä) ilman kalenteriakin:)

China Glazen lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

32 thoughts on “Mirror Mirror

 1. Tuo Mirror Mirror on kyllä aivan järkyttävän hieno! Tuo Nice Caboose on sellainen väri, jota en itse vielä osaa käyttää. Mutta näyttää silti muiden kynsillä kivalta!

  1. Sigi muistutti Fun Lacquerin muutamasta hiukeasta lakasta joita olen katsonut silmät kiiluen ja joutunen nekin vielä joskus ostamaan….huu, toivottavasti kukaan ei nyt tuuppaa mitään vastaavaa kokoelmaa koska olen taas pulassa. Kyllä tällaisia kimaltaviakin tapauksia vaan täytyy omistaa:)

 2. Onneksi Mirror täytti odotukset, muuten ois saattanu vähän harmittaa :D Tuo China on menny multa jotenkin ohi, vaikka sehän on ihan tosi kaunis!

  1. Joo, 19 euron edestä mielipahaa:D Samassa ChG:n kokoelmassa on toinenkin lakka joka meni multa ohi, semmoinen violetti sekin. Täytyy hankkia!

 3. Tosi kauniit kynnet! Mullakin tulee Mirror Mirrorista mieleen Fun Lacquerin Pay Day, joka on kyllä niiiiin upea <3 Fun Lacquerilla on muitakin saman koostumuksen omaavia ihanuuksia, kuten King ja Queen, joissa on mukana holoefektiä, kantsii kurkata miltä ne näyttää, paitsi jos lompakko ei anna periks :)

  1. Joo, mä olen käynyt siellä lastaamassa niitä ostoskoriin pari kertaa ja sitten sulkenut sivun:D Todennäköisesti retkahdan vielä jossain vaiheessa, tän kanssa tuli nyt vähän hätä kun on LE. Onneksi ainakaan tässä kuussa ei taida antaa kukkaro myöten ylimääräisille ostoksille, marraskuussa tuli hankittua hävyttömän paljon muutakin kosmetiikkaa…

 4. Aivan ihanat kynnet. ^^ Nice Caboose on niin nätin värinen, pitänee itsekin hankkia. Mirror mirrorille on ainakin swatchkuvien perusteella dupe Liquid Sky Lacquerin The Silver Liningissa. Ainakin tuon Cirquen ilmestyttyä yhdistin heti tuohon. :D

  1. Joo, näitä samantyyppisiä lakkoja löytyy nyt useammaltakin merkiltä ja mä tietenkin haluaisin ne kaikki:D Aattelin seuraavaksi sijoittaa Fun Lacquerin muutamaan kivaan yksilöön, kunhan kukkaro toipuu joulusta….eli joskus ensi vuonna…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *