Minttuseilorit

Instagramissa, tuossa kynsihörhöjen inspiraatiomekassa, on näkynyt enemmänkin tämän tyyppisiä merihenkisiä kynsiä ja päätin röyhkeästi apinoida disainin omille kynsilleni. Ainakin Sinney on tehnyt tällaiset ja moni muukin, ehkä ei ihan identtisiä mutta samalla tyylillä. 
Lakkailuun meni aikaa yllättävän paljon vaikka ei ehkä uskoisi kun kuvia katsoo mutta jotenkin vaan sain illan tuhrattua näiden parissa. Onneksi lopputulema on niin kiva, että oli vaivan väärti.

Lakkauksen perustana toimi IsaDoran Ocean Drive. Omistan tämän ns. täydellisen turkoosin sekä geelilakkana että tavallisena ja käytin tässä tavallista versiota. Lakkasin sen kolmelle kynnelle, nimettömään tuli Ginan White ja keskisormeen Kikon tekstuuri 636. Ocean Drive peitti kahdella, Kiko vaati kolme ja White kaksi.

Pikkurillin teippailut tein kynsivinyyleillä ja pallot dotting toolilla. Ihan suunnattomana apuna pilkuttamisessa oli Sally Hansenin I Heart nail art-kynä, jolla tein pienet merkit oikeisiin kohtiin. Kynä on vesiliukoinen ja jos pilkkurivistöni olisivat lähteneet menemään vinoon, olisin voinut helposti pestä värin pois ja aloittaa alusta. Merkkien päälle pilkutin sitten isommat pallot. Tätä niksiä aion käyttää toistekin. Jos yhtään olisin luottanut omiin piirustustaitoihini, pallot olisi voinut tehdä kynälläkin mutta en halunnut ottaa feilaamisen riskiä ison työn jälkeen.

Kynällä voi hyvin merkkailla myös esim. niittien, strassien tai vastaavien koristeiden paikat kynnellä. Itselleni ainakin käy lähes aina niin, että asemointi ei sitten sujukaan ihan odotusten mukaan, rivit ei pysy suorassa tai koristeita ei mahdukaan sitä määrää kuin ajattelin.

Valkoiseen nimettömään piirsin vapaalla kädellä ankkurin. Ai ette usko vai? No en kyllä minäkään, joten tunnustan, että se on siirtokuva:D

Mainitsinko jo, että kynsistä tuli tosi kivat:)) Näitä voi tehdä vaikka millä väreillä ja muutkin kuin perinteiset navy-sävyt käyvät passelisti. Rantakelejä odotellessa!

Sally Hansenin nail art-kynä on saatu maahantuojalta blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

47 thoughts on “Minttuseilorit

 1. Olen myös ihastellut instassa merihenkisiä kynsiä, tosi hienoja toteutuksia on näkynyt ja nämä sun versiot on kanssa aivan ihanat! <3 Minttu ja valkoinen tekevät kynsistä oikeen raikkaat :) Oon itse miettinyt, tekisinkö sailorkynnet ihan perinteisillä sinisellä, punaisella ja valkoisella, kun yleensä en niiden yhdistelmää paljon käytä, mutta instassa ne on olleet niin herkullisen näköisiä :D Mutta saa nyt nähdä mihin päädyn, onko ehdotuksia? :D

  1. Äänestän jotain, mihin tulee käsinmaalailua koska sä olet niin taitava, voin sitten vihertyä kateudesta taas:D OPIn Gwen-punainen sopisi varmaan aika hyvin navy-kynsiin?

 2. Ihanan raikkaat seilorikynnet! Jotenkin ne valko-sini-punaiset versiot on jo niin nähty, vaikken ole kyllä aikomuksista huolimatta saanutkaan ikinä sellaisia väkerrettyä omille kynsilleni.

 3. Oi miten ihanat! :) Kynä taisi mennä nyt ostoslistalle, koska täältä löytyy toinen, jolle onnistunut asemointi on suunnattoman vaikeaa!

  1. Mä oikein taputan itseäni olkapäälle kun keksin jotain näin nerokasta:D Mulla on kans isoja vaikeuksia saada koristeet symmetrisesti ja sit harmittaa jos joku on väärässä paikassa:P

 4. Tuo Ocean Drice edelleen näyttää niin herkulliselle! Mun on ehkä pakko ostaa se jos törmään siihen täällä takapajulassa… :D

  Superkauniit kynnet ja värit natsaa just eikä melkein! <3

  1. Mulla on hämärä muistikuva, että sitä olisi ollut jossain uudemmassakin kokoelmassa, tää mun on varmaan pari vuotta vanha. Ainakin geelilakoissa sit löytyy jos ei tavallisissa:)

 5. Todella kauniit ja merelliset kynnet! Tekisi mieli lähteä rannalle (toki jos ei sataisi kaatamalla) ja mennä semmoiseen hienoon uimakoppiin vaihtamaan biksut päälle ja arskaa ottamaan heti kun näin nämä kynnet. :)

 6. …mä jo meinasin mennä helppoon ja kirosin, et ”no ni, se tekee vapaalla kädellä tosta vaan jotain ankkureitakin prkl”, mutta sentään ei… :D
  Tykkään mintusta, tykkään valkoisesta, sanomattakin selvää, että tykkään myös näistä!

 7. Ihanat kynnet! Rakastan seiloreita! Nuo siirtokuvat on kyllä pakko laittaa tilaukseen. Mulla seilorikynnet kompastuu aina noihin perhanan ankkureihin. :D Siirtokuvilla luulis pääsevän helpolla.

  1. Kiitti, näistä oli kyllä helppo tykätä. Mullakin on ankkurit vielä toiseen samanlaiseen lakkaukseen, en edes yritä maalata mitään omin käsin:D

 8. Merihenkinen koristelu ei ehkä ole ihan mun juttu, mutta tuo värimaailma on ihana! Ostin nyt vihdoin hirveän pohdiskelun jälkeen Essien valkoisen, kun ei muutakaan ole saatavilla ja joku mintun sävy löytyy varmasti! Muistaakseni sinä sanoit tuunanneesi Essien Blancia, jolloin se alkoi kuplia? Mulla kyllä kupli ihan se normiversio ilman tuunaamisia =S Ainoa lohtu oli edes se leveä sivellin =P

  1. Mä tuunasin aikanaan Essietä Seppälän valkoisella ja lopputuloksena jouduin heittämään sen pois. Blanc toimii parhaiten kolmella ohuehkolla kerroksella jolloin sen _pitäisi_ peittää. OPIn Mustang-kokoelmassa on valkoinen lakka jonka tilasin juuri uteliaisuuttani kokeiltavaksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *