Minttua

Pahoitteluni epä-omaperäisestä otsikosta jälleen. Niitä on tosi vaikea keksiä!

Väsäsin tänään taas uuden bannerinkin mutta en saanut taustaa läpinäkyväksi ja sitten meni hermot. Ehkä yritän myöhemmin uudelleen konsultoituani itseäni viisaampia.

Eiliset verkkokuviot poistuivat nopsaan kynsiltä ja kokeilin jokin aika sitten ostamaani Dependiä. Kolmella kerroksella sai kivasti peittävän lopputuloksen mutta kyllä on onnettoman kapeita nuo sudit noissa. Eihän se lakkapullokaan ole koolla pilattu mutta omiin lapiokäsiini tuo tuntuu nukkekodin varusteelta.

Otin kiekolle swatchit Dependistä ja lähes identtisestä Rimmelistä, niistä ja vähän muustakin lisää huomenna:)

Ihan tällainen peruskiva setti, eikö? Kuvissa ei juuri näy päällyslakan pikkuiset glitter-hileet, laitan ehkäpä vielä toisen kerroksen. Kynsinauhoja ei sitten kannata tuijotella, en viitsinyt rasvata koska olen juuri menossa saunaan. Ne ovat aika runnellun näköiset:P

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Depend 245
-Seche Vite -pikakuivattaja
-valkoinen Konad -erikoislakka
-Rimmel Glitter Topcoat Blue Glitter Club
-leimaukset Konad-laatasta m85
* * *
Vielä yksi juttu:
Ihuna muruseni oli muistanut minua käydessään Biltemassa <3
Jaa mihin tätä tarvitaan? No tietenkin kynsinauhojen siistimiseen. Ehkä vähän HC-kategoriaa mutta oivallinen video aiheesta löytyy Jos edes kynnet… -blogista. Videon voit katsoa täällä 
Litran pänikästä riittänee hetkeksi…. 

2 thoughts on “Minttua

  1. Kauniit kynnet! Ja mullakin on litran pullo asetonia, kyllä sitä kuluu :D Kannattaa hankkia joku pienempi pullo arkikäyttöön, että voi tuon ison säilöä vaikka autotalliin tms. Mulla se asetoni on vanhassa Drip Dry -pullossa :)

  2. Kiitos, Papu! Mulla on pieni lasipullo odottamassa siirto-operaatiota mutta teen sen sitten kun poistan seuraavan kerran lakat. Tai sanotaanko, että kun _muutenkin_ poistaisin lakat;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *