Minttua moneksi

Onhan niissä oltava joku ero, eikö? Ehkä ihan hiuksenhieno mutta suurennuslasin kanssa saa etsiä ja väitän, että siinä missä joillakin on absoluuttinen sävelkorva, minulla on absoluuttinen värisilmä.
Essie odotteli tänään postilaatikossa (kiitos vielä, Suvi) ja eipä siinä suurta eroa ole Rimmel Peppermintiin. Molempia on kiekolla kaksi kerrosta. Rimmel on aavistuksen sinisempi. Pöljänä tietenkin menin swatchaamaan tuon CG:n noiden väliin, olisi ollut kivempi verrata niitä vieretysten.
Vaikka eroa ei ole, Essie kuuluu omistaa, niin se vaan on.

Essien kaverina luokseni matkasi pinkki tanssityttö eli CG Dance Baby joka kuuluu tässä testaillun Aquadelicin kanssa China Glazen Electropop -kevätkokoelmaan. Sweet Hook vielä houkuttelisi…

Ylivoimaisesti kaunein näistä lakoista on mielestäni tuo Lorkku sinisen shimmerinsä ansiosta. Ikävä kyllä se on samalla myös kauhein mutta kyllä sitä kiekolla ihastelee. Tarkempaa tuotearviota täällä.
Sen koommin en ole näihin lakkoihin kajonnut.

Kiinnostava jokaisen saatavilla oleva kevään uutuus on Lumene 38 First Spring eli Ensi Kevät. Jos yhtään olette lakkamakuani oppineet tuntemaan, niin voitte arvata, että tällainen haalea pastelli-lila kyllä päätyy kokoelmani jatkeeksi:) 

Lukijamäärä kasvaa siihen malliin, että vaikka ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, niin olen silti tehnyt hieman hankintoja ajatellen pientä arvontaa:) Tämä pikku vinkkinä tulevasta eli oikeastaan ei tarvitse odotella kuin vaadittavan lukijamäärän täyttymistä. Maltetaan vielä hetki -tämä koskee myös minua koska en millään malttaisi;)
Sain Nail and Life -blogista kivan tunnustuksen, yritän huomenna ehtiä toteuttamaan sen. Kiitos Jenni!

Meillä on kissatoipilaita, Vappu ja Kylli olivat tänään sterkattavina joten ryhdyn hoivailemaan pieniä karvaisia potilaitani.
Mukavaa viikkoa takatalvesta huolimatta!

7 thoughts on “Minttua moneksi

  1. nuo turkoosit lakat ovat ihania :3 itsellänikin on tuo aquadelic ja tykkään paljon.

    essietä en ole saanut hankituksi. Ei vaan oo löytynyt (ainakaan vielä) sellaista must have-sävyä. ei sitä kuitenkaan koskaan tiedä.. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *