Minähän en itse asiassa edes pidä glitterlakoista

Niin…..ja vihreidenkin lakkojen kanssa on vähän niin ja näin…ja lisätään tähän vielä Mavala. 
Näistä lähtökohdista huolimatta kiinnostuin oitis, kun minulle tarjottiin testattavaksi Mavalan uutta Magic Stardust-kokoelmaa joka saapui luokseni tyylikkäästi pakattuna omaan laatikkoonsa. 

Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa. Muissa on tavallista, eri kokoista hex-glitteriä ja/tai dust-glitteriä, hopeisessa Magic Snowssa tikkuglitteriä.

Kaikkein peittävin näistä on Magic Sari, joka peittäisi yksinään 2(-3) kerroksella. Myös nyt näkemänne Magic Confetti oli yllättävän peittävä mutta laitoin kuitenkin alle kerroksen Essie Ruffles & Feathersia ja sen päälle kaksi kerrosta Mavalaa. Glittereitä tuli kivan tasaisesti ja helposti kynsille eikä kerroksista tullut liian paksuja.
(en pysty olemaan liian paksuilla lakkakerroksilla, alan nyppiä ja räpeltää niitä kunnes ne on pakko poistaa)

Ja voi yhden kerran, miten upea lakka onkaan! Leimasin päälle Essie Licoricella jälleen Konad Square 01-laatasta, joka on uusi lempilaattani. Paria örkkikuviota lukuunottamatta tulen varmasti käyttämään ihan jokaista kuvaa laatalta.

Mutta hei, katsokaas nyt vielä tätä lakkaa. Kamera sekosi kaikesta kimalluksesta eikä osannut tarkentaa oikein mihinkään, minä sen sijaan en saanut silmiäni irti kynsistäni.

En usko, että olisin kaupassa osannut tarttua tähän pulloon jo siitäkin syystä, että mikään marketissa myytävä harvemmin herättää mielenkiintoani mutta olen tosi iloinen, että pääsin tällä tavoin tutustumaan kokoelmaan.

Mitä parhainta viikonloppua kaikille!

Mavala Magic Stardust-lakat on saatu blogiyhteistyön kautta Berner Oy:lta. 

42 thoughts on “Minähän en itse asiassa edes pidä glitterlakoista

 1. Kyllä meinaan kimaltaa! Mavala on kyllä yksi inhokkimerkeistä, mutta näköjään sekin voi yllättää :) Ihan tulee uuden vuoden ilotulitukset mieleen.

  Mukavaa viikonloppua! Ainakin itse pääsee lumitöihin, kunhan ipanat tosta herää..

  1. Tämä kokoelma oli kyllä tosi positiivinen yllätys, noissa on muitakin kivoja kuin tämä nyt nähty. Enpä silti usko, että olisin muuten ostanut ihan vain merkin imagon vuoksi.

   Meillä täällä +8.4C, talvesta ei tietoakaan:D

  1. Ymmärrän hyvin. Voi kun tajuaisivat uudistaa pullonsa ja muutenkin vähän nykyaikaistaa ilmettä niin voisi kiinnostaa muitakin kuin mummoja:/

  1. Kiitti! Se jäi itse asiassa vähän kesken enkä ole saanut palattua sen pariin mutta oon vissiin jo tottunut siihen joten olkoon nyt toistaiseksi noin:D Pitäisi uusi bannerikin tehdä mutta en ole saanut aikaiseksi…

 2. Voi itku, tää lakka on semmonen mitä oon ehtinyt jo hetken haluta itellekin, pitää käydä hakemassa tuo jostain, varsinkin nyt, kun näin kuinka upealta se sun kynsillä näyttää! <3

  1. Sitä kesällä ilmestynyttä kokoelmaa en ottanut mutta siinähän oli tosi hyvin leimaavia ja muutenkin hyväkäytöksisiä lakkoja. Pullot vielä vaihtoon niin avot!

  1. Ymmärrän angstisi:) Kerroin alempana, että mulla on yksi Mavalan glitter näiden lisäksi ja olen siirtänyt sen toiseen pulloon. Soisin kyllä tapahtuvan jonkinlaista uudelleenbrändäystä niin merkki voisi alkaa kiinnostaa laajemminkin:)

 3. Aivan uskomattoman hienot kynnet! Melkein tulee vähän sellainen pikkujoulufiilis näistä =) Tällaisia glittereitä voisi Mavalalta ostaakin. Yleensä tulee niitä harvemmin käytettyä, niin ei pieni pullokaan haittaa =)

  1. Mulle tuli myös pikkujoulufiilis (olin ajatuksissani kirjottaa ”pikkuhousu” :D ) Pieni pullo riittää oivallisesti siihen käyttöön mitä tarvii, vaikea ehkä ajatella vaikka keskelle kesää tällaisia kynsiä. Ellei sitten merenneitofiiliksissä varpaankynsiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *