Miltei perinteinen skittlette

Ella+Mila-kokeilut jatkuvat. Toistaiseksi yksikään merkin lakoista ei ole tuottanut pettymystä eikä tänään nähtävä Ibiza Breeze tehnyt poikkeusta.

Nämä kynnet syntyivät pienessä kiireessä kun jotain kivaa piti äkkiä saada aikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pikkurillissä on tuttu Pretty Seriousin Dimension X, joka on jo useaan kertaan täällä nähty eikä enempiä esittelyjä kaivanne. Toki jos olet uusi lukija ja kaipaat lisätietoa, kysy ihmeessä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Peukaloon ja nimettömään lakkasin siis Ibiza Breezen, joka on hyvin perinteisen sävyinen minttulakka mutta ilahdutti laadullaan: kaksi kerrosta ohuella siveltimellä on oikein hyvä saavutus. Ella+Milan sivellin on Essien ohutta sivellintä vastaava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yläkuvassa vähän vilahtaa myös peukalon koristelu. Laitoin valkoisille kynsille kukka- ja lehtiaiheiset siirtokuvat ja kaikessa yksinkertaisuudessaan pidin tästä lakkauksesta kovasti. Yhtenä syynä varmastikin se, että en ole vähään aikaan lakannut valkoisia aksenttikynsiä ja tälläkin kertaa järjestys oli vähän perinteisestä kaavasta poikkeava. Peukku sille!

18 thoughts on “Miltei perinteinen skittlette

  1. Mullakin on nuo valkoiset aksentit olleet vähällä käytöllä, mutta näyttää niin kivalle, että pitää varmaan kaivaa se Gina sieltä hyllyn perukoilta. :D

    1. Mulla on itse asiassa tälläkin hetkellä valkoiset aksenttikynnet, tämän nyt postatun lakkauksen myötä alkoi tehdä taas mieli lakata valkoisella:)

  2. Oi että, taas on niin ihanat kynnet! Tässähän alkaa ihan tosissaan kiinnostua noista norsulakoista, kun oon ihan hirveästi tykännyt kaikista sun norsulakkauksista! Toki se ehkä kertoo vähän enemmän sun yhdistelytaidoista kuin noiden lakkojen erityislaatuisuudesta, mutta onhan noissa ehkä maailman söpöin pullo! :)

    1. Menikin aikaa, ettei tullut lakattua valkoisia aksentteja mutta eiköhän näitä taas nähdä jatkossa, se on kestosuosikki johon ei kyllästy:)

  3. Onpa kauniit <3 kivaa vaihtelua tuo skittletteen pieni järjestyksen muuttaminen, liian helposti tulee tehtyä vaan ihan samalla kaavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *