Miksi tehdä muuta kun voi leimata?

Hei se on elokuun viimeinen päivä. Yritän olla syysahdistumatta ja yhtenä apukeinona toimikoon kesäiset lakkaukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimauskuvio näyttänee tutulta:) Käytin sitä tässä lakkauksessa liukuvärin päällä ja vaikka näiden kynsien välillä on useampi viikko aikaa, ne sattuivat julkaisuun peräkkäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
China Glazen Electric Nights-kokoelma oli tosi onnistunut ja mieleisimmät lakat pääsivät sieltä nopeasti esiteltäväksi. UV Meant To Be roikkui surullisena testaamattomien viuhkassa vielä elokuussa koska kokoelman toinen sininen, Dj Blue My Mind, oli jotenkin kivempi. Sitä käytin peräti kaksi kertaa, vesimarmoroinnissa ja liukuvärjäyksessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
UV Meant To Be oli laadullisesti yhtä hyvä kuin muutkin kokoelman lakat. Kaksi kerrosta, ei ongelmia. Tämä on vähän kuin Picture Polishin Cyanin cremeversio.

Pohjat lakattuani leikkasin huokoisesta sienestä pienen palan ja töpöttelin sillä suurpiirteisesti kuvan lakkoja kynsille. Tosi helppoa, nopeaa ja kivannäköinen lopputulos. Kelmuttelulla saisi suunnilleen samanlaista jälkeä mutta onnistun aina sotkemaan sen kanssa enemmän.

Leimakuvio on tosiaan tutusta ÜC:n laatasta 1-01.

china_glaze_uv_meant_to_be_1
Jotain ideoiden vähyydestä kertoo se, että tein melkein perään toisetkin lakkaukset tällä samalla reseptillä. Toisaalta, jos on julkaissut miltei 700 blogipostausta, ei voi odottaa aina uusia ja uniikkeja lakkauksia enkä muutenkaan pidä itseäni minään nail artin edelläkävijänä. Pääasia, että on kivoja lakkauksia joissa itse viihtyy ja kipinä harrastukseen kestää vuodesta toiseen:)

28 thoughts on “Miksi tehdä muuta kun voi leimata?

  1. En tiedä, onko se varsinaista ideoiden köyhyyttä mutta mä ainakin viihdyn parhaiten aika simppeleillä kynsillä ja viime aikoina olen mieltynyt kaikkein eniten yhdellä lakalla lakattuihin ja leimattuihin kynsiin. Pidin niitä joskus tylsinä mutta näin se mieli muuttuu. Skittlettejä ei ole huvittanut tehdä ollenkaan:o

 1. Aivan ihanat kynnet! Tulee mieleen kesä ja rantavesi =)
  Muuten, mä tilasin itselleni nuo Uber Chicin ykköskokoelman laatat. tulivat ihan ok, mutta. Iso mutta! Mä en saanut yhtäkään kuviota nousemaan kokonaisena stampperiin. Kokeilin niitä kaikkia kukkakuvioita niistä laatoista, myös tätä kyseistä kuviota. Ei toimi. Tunnin jälkeen olin itkupotkuraivarin partaalla ja heittämässä kaikki kolme laattaa pellolle. Samoilla välineillä MoYoun laatasta nousi kuviot ihan täydellisenä. =S Onko näissä laatoissa joku juttu? Essien Licoricea yritin käyttää lakkana..

  1. Millainen staper sulla on käytössä? Mulla näet toimii hyvin nämä kaikki UC:n laatat, käytän useimmiten Messy Mansionin suorakaidestamperia, joka on abt samanlainen kuin Cesarsin myymä musta valkoisella tyynyllä. MM on vähän pehmeämpi ja tahmeampi. Jos laatat ei ala toimia, niin laita ihmeessä palautetta myyjälle. Mitään kikkailua näiden ei tulisi vaatia.

   1. Mulla on se Adeninasta aikanaan ostettu vaaleanpunainen stampperi, jossa on valkoinen löllötyyny. Se on kyllä ihan hyvin toiminut tähän asti. Ne kuvat niissä laatoissa on niin ihania, että meinas parku tulla, kun en saanut yhtään niistä kuvista ylös.. =(

    1. Siinä tapauksessa laita ihmeessä palautetta UC:lle koska tuon leimasimen pitäisi olla aika pomminvarma. Harmi, kun en oikein osaa mitään vinkkejäkään antaa:/

 2. Mä oon ihan samaa mieltä. Miksi tehdä muuta kuin leimata! Vuosi sitten en olisi ollut ihan tätä mieltä, mutta kai sitä on sitten tässäkin hommassa oppinut jotain. Nää kynnet on kyllä todella kesäiset. Ihan kuin rankkasadekuuro olisi yllättänyt kesken kuuman rantapäivän ja veden pinta oikein poreilee ja vaahtoaa sateen iskiessä siihen :).

  1. Mäkin olen vasta ajan kanssa oppinut tykkäämään leimaamisesta, se oli alkuun niin hankalaa että aina meni vaan hermot. Tosin laatta- ja tarvikevalikoima on neljässä vuodessa kasvanut ihan valtavasti, silloin ei ollut kuin jotain Konadin laattoja ja ihan muutamia muita valmistajia. Kivempi puuhastella, kun on enemmän välineitä ja mahdollisuuksia:)

 3. ihana tuo töpöttely + leimaus -yhdistelmä! En mäkään ole tehnyt nail artin saralla mitään muuta kuin leimauksia pitkään aikaan, mutta aiiiivasama! Ei kukaan mun freehand-taiteiluja haluaiskaan katsoa :DD

 4. Ihanat kynnet! Ja tosiaan, kun kerran voi leimata, miksi haluaisikaan tehdä muuta :). Tuo sienellä töpsöttely leimausten alle on mainio idea ja lopputulos näyttää makeelta.

 5. Uuh, ihan törkysen kauniit! Ihana värimaailma. Pitäis iteki leimata pitkästä aikaa. Vielä kun sais ees etäisesti yhtä sharppia ja kaunista jälkeä kuin sinä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *