Miittikynnet

Osallistuin lauantaina Helsingissä järjestettyyn kynsibloggaajien miittiin, josta postaan erikseen myöhemmin mutta kiitos kuitenkin jo tässä vaiheessa järjestäjille ja kanssahömppäilijöille kivasta illasta:)
Järjestäjätahon toiveena oli tilaisuuteen valittujen teemavärien (valkoinen-vaaleanpunainen-punainen) mukaisesti toteutetut kynnet ja koska -jälleen kerran- aikaa oli tosi niukasti, valitsin mahdollisimman upeat lakat joilla saa yksinkertaisetkin koristelut näyttämään hyvältä. 
Hankin I Love Nail Polishin upeat holot viime kesänä enkä ole tainnut näilläkään lakata kuin kerran aiemmin. Etenkin A Few Shah on yksi kauneimpia omistamiani hololakkoja ja ansaitsisi kyllä tulla käytetyksi useamminkin. Toisaalta, sitten se kuluisi ja uutta ei välttämättä enää saa…
Laitoin pohjalle aqua basen ja kumpaakin holokaunokaista kolme kerrosta. A Few Shah olisi peittänyt kahdellakin juuri ja juuri, mutta Princess Diaries vaatii kyllä kolme. Lakat levittyvät vaivatta ja kuivuvat hyvässä ajassa.
Nimettömässä ja keskisormessa on jälleen Ginan White, jonka päälle tein niin ikään jälleen pilkkutikulla palleroita. Joskus aiemmin taisin luvata, että tulette vielä näkemään tällaisia simppeleitä pilkutuksia täällä ainakin kolmannen kerran, joten sekin lupaus on nyt lunastettu:)

Hoksasin vasta siirrettyäni kuvat koneelle, että peukalo ei esiinny niissä lainkaan. 
Siinä on AFS yksivärisenä kuten etusormessakin. 

I<3NP A Few Shah & Princess Diaries

Kynnet oli äkkiä tehty mutta yksinkertaisuudessaan viehättävät omaa silmää kovasti. Kuvien ottohetkellä lakat ovat kolmatta päivää kynsillä, joten hieman kärkikulumaa on jo havaittavissa.

Takatalvi tuli kuitenkin, tulisikohan lumihiutalelaattakin nyt kun sille olisi taas käyttöä? 
*toiveikkaana*

28 thoughts on “Miittikynnet

 1. Ah, niin kauniit. Nää on kyllä hyvä muistutus siitä, että vaikka nälkä kasvaa tässäkin harrastuksessa syödessä niin aina silloin tällöin toisinaan vähemmän on enemmän :)

  Tänne ei onneks tullu (toivottavasti) kuin yhden päivän takatalvi, eilen lunta oli maassa aamulla, muttei päivällä. Kylmä täällä tosin on, yöks :D

  1. Meillä talvi jatkuu sitkeästi:) Toisaalta, eipä tuo haittaa kun lunta ei ole niin paljon, että tarttis kolata :D

   Mä koitan yhä tavoitella sitä lakkausfiilistä tekemällä mahdollisimman pomminvarmoja kynsiä, en uskalla ottaa mitään riskejä nyt:)

 2. Ihana lakkaus :) Täällä pohjoisessa ei voi ollenkaan puhua takatalvesta, kun kevätkään ei ole ehtinyt alkaa :D Pari viikkoa oli hieman plussan puolella, mutta yöllä oli silti pakkasta ja lumikinokset on vielä korkeat!

  1. Tajusin, että mulla taitaa olla parikin kun omistan myös Girly Bitsin Hot Shotin jossa ei kauhean suurta eroa taida olla tähän. Pitää vertailla!

 3. Aivan ihanat taas kerran ♥

  Haluan kuitenkin huomauttaa, että lumisade maaliskuussa ei ole takatalvi. :P Olikohan ees terminen kevät vielä alkanut, ei kai?

  1. Kiitos:) Mutta hei, meillä oli tänä aamuna -16C mittarissa et kyllä se aika talvista on kun viime viikolla oltiin reilusti plussan puolella;)

 4. Ihanan hempeät! Pitääkin yrittää joskus muistaa kokeilla tuota pilkutusta. Minä lakkaan nykyään niin harvakseltaan kynsiäni, että on vaikeuksia muistaa mitä kaikkea pitää kokeilla. ;-)

  1. Kiitos Mohn:) Oletko liittynyt Pinterestiin? Siellä saa kätevästi pinnattua kivoja kynsikuvia (tai mitä tahansa) vaikka omaan kansioonsa niin ei pääse ideat unohtumaan:)

 5. Ihanat! Molemmat holot on vallan ihastuttavia, ja mä niin tykkään noista pilkuista! En tajua, miksi olen itse aivan käsi dotting toolin kanssa, enkä saa aikaan mitenkään siistiä jälkeä. :D Sen kun luulisi olevan helppoa!

  1. Se muuten on oikeasti vaikeeta:D Mullakin tuli vähän turhan pieniä osasta noista pilkuista mutta onneksi niitä kukaan tuskin niin kriittisellä silmällä katsoo:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *