Miittikuulumisia!

Lauantaina 2.3.2013 kokoontui 12 innokasta naista Lohjalle, jossa Mirja oli ystävällisesti avannut kotinsa ovet meille kynsihurahtaneille. 
Päivän ohjelmassa oli tutustumista, jutustelua, syömistä, geelilakkausten tekoa, kirpputori, arvontaa sekä avokätisten miittisponsoreiden lahjoittamien goodie bagien tutkiskelua.
Kokeilin itsekin geelilakkausta yhteen kynteen mutta levitystekniikka ei ollut oikein hallussa ja sain lakkauksesta aika paksun. Pienellä harjoittelulla homma alkaisi varmasti sujumaan ja etenkin varpaankynsiin olisi kiva kesäksi laittaa geelilakkaus.
Ohessa muutamin kuvia miitti porukasta ja -tapahtumista. Sen verran puuhaa riitti, että kamera tuppasi unohtumaan matkasta ja loppujen lopuksi otin aika vähän kuvia. 

Sini tekemässä geelilakkausta Dependin tuotteilla

Jännää!

Suurin jännitysmomentti oli, kenelle menikään Butter Londonin ihana Disco Biscuit
Arvontaa!
Tutustumista kassien sisältöön

Mirjan tekemiä ihania cupcakeja

CUPCAKE KUORRUTE n. 12kpl
200g maustamatonta tuorejuustoa
2rkl vispikermaa
1dl tomusokeria
2rkl vaniljasokeria

1rkl sitruunamehua
elintarvikeväriä

Sekoita aineet notkeaks ja tasaiseksi. Värjää haluamallasi elintarvikevärillä. Pursota/levitä muffinssien päälle.
Kannattaa tehdä n. 2 tuntia ennen tarjoilua ja huolehtia ettei jäkaapissa ole mitään makua antavaa
(imaisevat kuin sienet kaikki maut/hajut).

Kotiin päästyäni kuvasin koko kassin runsaan sisällön. Testailtavaa on sen verran runsaasti, että näitä tulee näkymään täällä BND:ssa pitkin kevättä. Essien aluslakka pääsikin jo kynsille mutta siitä lisää erillisessä postauksessa kunhan pääsen ottamaan kuvat.

Mirja on kuvannut kaikki tuotteet sekä listannut sponsorit tänne.

Kiitos vielä omasta puolestani kaikille mukana olleille sekä tapahtumaa tukeneille. Oli ihanaa tutustua samanhenkisiin ihmisiin, pulista sydämensä kyllyydestä kynsijutuista ja olen totisesti yhtä kokemusta rikkaampi tämän päivän jälkeen. Toivottavasti tavataan jatkossakin!

Jos joku miettii tällaisen tapahtuman järjestämistä tai osallistumista, niin toteuttakaa ihmeessä:) Vaikka olen vähän ujo ja jännitän uusia tilanteita ja ihmisiä niin tällä kertaa se oli ihan turhaa, sen verran välitöntä porukkaa paikalle oli kokoontunut:)

20 thoughts on “Miittikuulumisia!

  1. Tosi mukavan näköistä ja voi mitä kaikkea ihanaa saittekaan!

    Harmittaa nääääin suuresti, että myöhästyin ilmottautumisesta :S

  2. Kun näitä lukee niin tekee vaan mieli takaisin tonne miittiin.. :’) Okei, kyllä sitä tekee mieli muutenkin, mutta :D Onneksi on sentään mokkapaloja ja cupcakeja kotonakin kun nappasin mukaan. ^^

    1. Oli kyl kivaa:))) Me kans tuhottiin tänään vikat mokkikset mitä mulle oli jäänyt kotiin. Kaikki reunapalat ja vähän ryppyiset yksilöt:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *