Mihin tiikeri raidoistaan jne

Ainoat julkaisukynnyksen ylittävät ostokseni ovat olleet Über Chicin laattasetit. Merkki tuottaa markkinoille kiihtyvällä tahdilla uutuuksia ja minulle on kehittynyt näistä jonkilainen pakkomielle.

Palataan ajassa vähän taaksepäin, tarkalleen ottaen perjantaihin 28.8. Olin toinen jalka oven välissä lähdössä mökkireissulle, kun nettiä hajamielisesti selatessani hoksasin, että ei hemmetti, viitossetti on julkaistu.
Yllättävän näppärästi kävi ostosten tekeminen, puin yhtäaikaa takkia päälle ja kaivelin Paypalin salasanaa esille. Jos en toimi nopeasti, laatat saattaa vaikka loppua. Eivät loppuneet, mutta pulssi tasaantui vasta Orimattilan paikkeilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laatat oli postitettu heti seuraavana päivänä eli 29.8.

Maanantaina 7.9. sain tullausilmoituksen ja seuraavana päivänä ystävällinen postinkantaja toi paketin oikein kotiovelle, vaikka meillä tällaiset mahtuvat vanhanmalliseen postilaatikkoonkin. Pakkaustyyli oli jo entuudestaan tuttu, eli laatikon pohjalla laatat ja päällä voimapaperitollo sekä lähetyslista. Olen lakannut ihmettelemästä, miksi näitä ei pehmusteta kunnolla ja jotenkin vain alistunut kohtalooni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja kylläpä on taas kivoja kuvioita. Ei oikeastaan mitään uutta tai ihmeellistä mutta tosi monikäyttöisiä ja helppoja joka laatassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aikaisemmat Über Chic-käänteet ovat luettavissa täältä, täällä ja surullisenkuuluisa ensimmäinen osa täällä. Oikeastaan eniten ketuttaa se, että setin hinta menee rimaa hipoen tullausrajan (22€) yli ja vähän kurssista riippuen saan maksaa 0.10-0,50€ ylityksen vuoksi 8€ ylimääräistä.
Aiemmin olin siinä uskossa, että posti- ja käsittelykulut (tässä tapauksessa $11) lasketaan mukaan paketin arvoon, mutta nyttemmin olen ymmärtänyt, että kyse on tuotteen arvosta. Jos ÜC pudottaisi setin hintaa tai postikuluja yhdellä dollarilla, paketti jäisi alv-rajan alle. Tällä kertaa tilauksen hinnaksi tuli yhteensä 40,59€ eli 13,53€ per laatta.

Kuutossettiä odotellessa.

 

8 thoughts on “Mihin tiikeri raidoistaan jne

  1. Näissä on kyllä tosi ihania kuvioita! Just tällaisia oon itsellekin etsinyt, mutta reilu kympin hinta per laatta on aika kova tällaselle ”joskus ja jouluna”-leimaajalle. Varsinkin, kun selviäisin sillä yhdellä laatalla seuraavat pari vuotta :’D

    1. Joo, ei näitä ehkä satunnaiseen käyttöön kannata hankkia koska on olemassa huokeampia ja vähemmällä vaivalla saatavia vaihtoehtoja:)

  2. Näiltä tulee ihan liikaa kivoja laattoja, tilaisin kaikki jos en olis näin köyhä.. Pitäis muka yrittää säästää :/ kiva nähdä näitä nyt edes sun kynsillä!

    1. Olen myös köyhä mutta tajuan sen vasta kun olen jo painanut tilaa-nappulaa:P Toisaalta tää ehkä motivoi taas vähän karsimaan laattoja ja lakkojakin myyntiin että saa paikattua kassavajeen…

  3. Oooooh! Mä oon ees taas pohtinut, että tilata vaiko eikö? Kun oon koittanut miettiä, että leimaanko niin paljon, että kannattaa. Mutta nyt olen leimaamisesta innostunut, kun hankin Cesarsilta täydellisen leimasimen! JA nyt ei ole tarpeeksi kivoja laattoja :D Sä et auttanut nyt yhtään mun ostolakkoa… :D

  4. voi prkl kun on tosiaan kivoja kuvioita. Mä oon kysynyt tätä kokoasiaa aiemminkin mutta onko näissä vielä isommat kuvat kuin BCN-laatoissa, vai about samankokoiset?

    1. Näissä kuvion koko on 21x17mm eli onhan ne aika isot mutta onneksi monet on aika käyttiksiä kaiken pituisille kynsille. Toisin kuin vaikkapa MoYoun laatoissa, joissa osa isoista kuvioista ei toimi ollenkaan lyhyemmillä tai kapeammilla kynsillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *