Mies testaa: miesten LivBox syksy 2016

Lupasin teille joskus syksyllä, että silloin tällöin blogissani tarkastellaan kosmetiikkaa miesnäkökulmasta, eli vieraskynäkirjoittajana toimii anonyyminä pysyttelevä mieshenkilö. Kerron kuitenkin hieman taustatietoja: mies on 40+, asuu pääkaupunkiseudulla, työskentelee IT-alalla ja käyttää mielestäni sangen tyypilliseen miesten tapaan kosmetiikkaa. Miehellä on vähänlaisesti tukkaa ja vähän reilummin partaa. Mies on utelias ja kokeilunhaluinen ja hänet oli helppo houkutella mukaan tähän projektiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä postaussarjassa pääsee tarkastelun alle tämän syksyn Miesten LivBox. Testikokemukset ovat miehen kirjoittamia ja julkaisen ne suorina lainauksina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biozell Professional MEN Bulletproof suolasuihke 
Biozellin suolasuihke tämmöiselle nahkapäälle tuntuu aluksi liioitetulta – mutta koska jotakin sänkeä on ja kokeilin, niin ei lainkaan hassumpi tuote. Suolasuihke sanana on vähän liioiteltu; ei tästä korppunahkaa tule tai kiteitä karvanpäähän. Tuntuu rauhoittavan ihoa ja ainakin haiveneni saivat hyväntuntuista oloa. Purkki on kätevä spray-varusteineen, mutta insinööri olisi kyllä kaivannut purkin kylkeen käyttöohjeita lukon avaamiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene Men 2in1 Rauhoittava kosteusvoide
Lumenen rauhoittava kosteusvoide oli silleen jännä, että tykkäsin laittaa sitä joka paikkaan muualle, paitsi silmänympäryksiin, mihin sitä suositeltiin: Tosimies laittaa silmän alle vain mustan taistelumaalin. Tuoksu on todella mieto ja herkkä – itse haluaisin laittaa tätä parranajon jälkeen mielummin leukaan, kuin silmänviereen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dove Men+care Cool Fresh roll-on antiperspirantti
Doven CoolFresh on ollut jo pitkään mielituoksujani – ja osa siitä todellakin tulee kokemuksen luomasta faktasta, että Dove kirvelee vähemmän ja silti toimii. Itse pidän enemmän suihkekannuista – mutta rollarista pitäville tämä on hyvä tuote – eikä hinnalla pilattu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Redken Clean Brew Shampoo
Redkenin mallasshampoo on tosi jännä, outo ja erikoinen. Tällaista en ole koskaan ennen kokeillut. Pesun jälkeen tuoksu edelleen jää haiveniin. Pesee kyllä hyvin, mutta ilmeisen kuivattavaa samalla; voisin suositella rasvaisemmille hiuksille. Tätä kannattaa kokeilla kotona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idhair Black Fiber Wax – Fiber Styling Wax
Idhairin vahapurkkia pitkään pyörittelin. Mitä tällä tekisin, kun silmätukka jäi kasarille? Joka tapauksessa hypistelin ja natustelin ja tuoksukin oli hyvä. Rakenne on pehmeä ja jos tällä ei hapsi asetu, niin vika on tekijässä – tai no; yllättävän vähärasvaiseksi pito toimii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shave Club ”Natural” Partaöljy
Mystinen aine, tämä Shave Clubin partaöljy: Tuntuu tosi oudolta ajatella levittävänsä partaansa vielä lisää öljyä grillikanan jälkeen – mutta tämä toimii ja pehmentää ihan oikeasti. Olin epäuskoinen koko ajatukselle, mutta myönnän olleeni väärässä. Yksikköhinta kuulostaa suolaiselta, mutta muutama tippa riittää. Tätä ostaisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämä LivBox sisälsi lisäksi David Beckhamin ödön demon – tuoksut ovat aina makuasioita – joten en kommentoi. Tämä ei siis tarkoita, etten pitäisi. Samoin nippu Jordanin erittäin toimivantuntuisia hammaslankaimia ja samoin Jordanin matkahammastahnan. Sopii voimakkaasti raikkaista mauista pitäville.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mielestäni tämä boxi oli ehdottomasti hintansa arvoinen – sisälsi tuotteita, joita en ikinä olisi muuten tullut kokeilleeksi ja olisin jäänyt täysin tietämättömäksi. Tosimieshän ei koskaan kahta vaihda, eikä uutta kokeile.


LivBox saatu blogiyhteistön kautta

22 thoughts on “Mies testaa: miesten LivBox syksy 2016

 1. Kiva postaus:) Miehellä on sana hallussa:) Vahasta minun ukkelini sanoi suunnilleen samat sanat; mihin tätä voi käyttää? Olihan se aika hellyttävää, kun hän minun mielikseni yritti sitä haiveniinsa sivellä, ainakin yhden kerran, todistettavasti;)
  Miesten putelit näyttävät ”melko” mustilta. Miehille vain mustaa?

  1. Miehille mustaa ja naisille aika usein jotain vaaleanpunaista tai hempeitä sävyjä. Näin se vaan tuntuu menevän:o

 2. Eikä, tää oli kiva :D Mielellään luen jatkossakin miesmielipiteitä, siitä kuitenkin aina saa vinkkiä, että olisiko omalle siipalle jotain tarjottavaa/suositeltavaa kosmen saralla :)

  1. Testikäyttäjä lupautui jatkossakin tutkailemaan tuotteita, eli toivottavasti tälle sarjalle saadaan jatkoa:)

 3. Tämä oli kiva, välillä vähän miesnäkökulmaa kosmetiikkaan.
  ”Tuntuu tosi oudolta ajatella levittävänsä partaansa vielä lisää öljyä grillikanan jälkeen” *pyrsk*

 4. Grillikanan rasvaa on mun mies käyttänyt myös partaansa hanakammin :D Tosi viihdyttävästi kirjoitettu ja mä alan tutkia mistä tuota partaöljyä saa, kiva lahja idis ja tosi kiva postaus :)

  1. Mun mielestä partaöljy oli myös boksin kiinnostavin tuote, vaikka en niistä silleen ymmärrä tai pysty testaamaan. Mutta päätellen siitä, miten paljon partatuotteita on tullut markkinoille, ne ovat erittäin tervetulleita myös lahjaksi:)

  1. Tällaisessa yllätysboksissa harvoin ihan jokainen tuote osuu nappiin. Multakin jää käyttämättä esim. omalle ihotyypilleni sopivat tuotteet mutta aina niille joku käyttäjä löytyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *