Mies testaa: miesten Bette Box syksy 2017

Hei nyt olis taas pitkästä aikaa tarjolla vieraskynäpostaus ja jatkoa Mies testaa-sarjalle. Syksyn Miesten Bette Box on myynnissä ja vaikka isänpäivä ehti jo mennä, niin äijäboxilla voi ilahduttaa lähipiirin miehiä myös esim. jouluna tai ihan muuten vaan.
Boksin voit tilata täältä. Mutta nyt vaikenen ja päästän vierailevan tähden ääneen!

– – –

Mukavaa päästä katselemaan BetteBoxin miesnäkökulmaa juuri isänpäivän kukkuloilla. Näissä yllätyslaatikoissa todella on oma viehätyksensä.


Dove MEN+CARE Minerals+Sage suihkusaippua 250ml
Koska olen mies – aloitan luonnollisesti painavimmasta esineestä. Lisäksi se on helppoa, koska Doven Men+Care -tuotteet ovat ennenkin olleet käytössä. Nyt on etiketti, jota en ole ennen nähnyt eli sen täytyy olla uutta mallia. Salvia on ennen kuulunut minulla ruokaan, mutta mineraalien kanssa se ilmeisesti käy myös suihkusaippuaan. Tuoksuu kivalta ja otan tämän kyllä mielelläni käyttöön.

Lumene Men SUOJA kasvopesu herkälle iholle 150ml
Lumenella ollaan sitä mieltä, että miehen kasvot voi pestä muullakin, kuin palasaippualla. Kasvisten käyttö ryömii näköjään useammallakin rintamalla keittiöstä myös minun kylpyhuoneeseeni, sillä tätäkin on terästetty, tällä kertaa kaarnauutteella. Mieto ja raikas tuoksu. Tätä voi ihan hyvin käyttää, jos muistaa. Erikseen mainittu, että vain ulkoiseen käyttöön. Dovessa ei ollut, eli voiko sitä sitten syödä?

Triple Dry Active Man Spray antiperspirantti 150ml
Kaikkien hikisten sankari, aikamme legenda Triple Dry näyttää tekevän myös miedosti hajustettuja versioita. Aikaisemmin olen ostanut vain sitä hajusteetonta ’Apteekin dödöä’. Tuoksu on mieto ja tuote vaikuttaa toimivalta. 72 tuntia raikkautta luvataan, tosin itse kyllä suosittelen peseytymistä hieman useamminkin.


Tummeli Käsivoide 60ml
Seuraavassa sitten on perinteet kohdallaan, vaikka purkki ei olekaan valkoinen ja pyöreä, vaan harmaa tuubi mustalla etiketillä. Tummeli on saapunut kaupunkiin kovan toimistotyön kovettamille käsille. Ihan tuntuu samalta, kuin maalla… mutta olen aika varma, että alkuperäisessä maalaistummelissa ei ollut ’probioottista ruisuutetta’. En ole ihan varma. Mutta eipä minulla lehmiäkään ole.


Biozell Professional Man Bullet Proof Beard Oil 50ml
Biozell lähestyy tätä asiakaskuntaa luodinkestävällä partaöljyllä. Kun etiketissä ei mitään lukenut tarkemmin, niin perehdyin hieman koostumusosaston munkkilatinaan ja tavara sisältää arganöljyä, jojobaöljyä, eukalyptusöljyä, linoleenia ja sitraalia. Hyvä tuoksu on, ainakin ja ainesosien perusteella uskon tämän auttavan, jos iho parran alla on ärtynyt tai hilseilevä.


SB12 Boost Antiplaque purukumi 10kpl
Tämä onkin sitten ihan suuhunpantavaksi tarkoitettu, vaan ei nielaistavaksi. Purkka, jolla plakki lähtee ja hengitys muuttuu ruusutarhaksi. No ainakin vähentää pahanhajuista hengitystä. Makeutettu xylitolilla, voima-aineina sinkki ja fluori. Ohjeen mukaan tätä pitää sitten jaksaa pureskella ainakin parikymmentä minuuttia ruokailun jälkeen, jotta saavutetaan tuotteen paras teho.


Shave Club ’Original’ hiuskampa
Nyt on hyvä, että on pitkähköä partaa – koska kaljulle olisi noloa jos näin kivannäköistä tuotetta ei pääsisi kokeilemaan – kyseessä on nimittäin persikkapuusta tehty kampa. Puukampa tuntuu ehkä aluksi hieman hassulta idealta ja ajatuksissa heti miettii, että kestääkö se käytössä, mutta persikka on kovaa ja kamman piikit ovat puunsyiden mukaiset, joten ei tämä ihan helpolla rikki mene. Hiottu mukavan pyöreäreunaiseksi, ei jää tikkuja.

Salus Magnesium (tuotenäyte) 10ml
Ekstrana paketissa oli vielä pullollinen nestemäistä magnesiumvalmistetta, joka on maustettu hedelmillä ja yrteillä. Paketissa ei mainittu, mutta on sen verran voimakas maku, että tämä on varmasti tarkoitettu sekoitettavaksi johonkin juomaan. Valmiste on ravintolisä, joka on tarkoitettu täydentämään elimistön magnesiumvarastoja. Magnesiumin puutos ilmenee lihaskramppeina tai suonenvetoina – esimerkiksi elohiirenä silmäkulmassa.

Tämänkertainen laatikko oli kyllä varsin täynnä – vähän aikaa piti askarrella, että kansi mahtui takaisin kiinni, mutta mukavaa askartelua räntäiltojen ratoksi. Kivoja tuotteita, joihin on mukava tutustua tarkemmin.

/Koe-eläinmies

 


Yhden miehen testiryhmän muodostava mies on 40+, asuu pääkaupunkiseudulla, työskentelee IT-alalla ja käyttää sangen tyypilliseen miesten tapaan varsin maltillisesti kosmetiikkaa. Miehellä on vähänlaisesti tukkaa ja reilummin partaa. Mies on utelias ja kokeilunhaluinen ja hänet oli helppo houkutella mukaan tähän projektiin.

Miesten Bette Box saatu pr-näytteenä.
Postauksessa on mainoslinkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista kertynyt komissio käytetään blogisisällön tuottamiseen.

12 thoughts on “Mies testaa: miesten Bette Box syksy 2017

  1. Kiva boxi. Olen kerran tilannut ukkelille miesten boxin, mutta hän tykkäs, että siinä oli liian monta (eli varmaan kaksi!) outoa tuotetta, kuten hiusvahaa, mutta muuten on kyllä käyttänyt kaikki mukisematta;) Saatan tilata ehkä joskus vielä uudestaan;)

  2. Parhain postaus, minkä varmaan koskaan olen Bette boksista lukenut! Ihanan elämänmakuinen ja realistinen. Lisää tätä!

  3. Tää oliski ollut ihan kiva boxi! Melkein tilasin miehelle, mut joku kerta oli kauheasti tukkajuttuja ja kaljuhan ei niitä tarvi :D ni vähä pelkäsin et taas olis sama homma ja jäi tilaamatta

    1. Se oli varmaan viime vuoden boksi, siinä oli enemmänkin tukkajuttuja. Näissä on vähän hankala osua ihan jokaisen kohdalla täsmälleen oikeaan mutta onneksi suurin osa on useimmille sopivia:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *