Bette Box – Messy hair don’t care

Bette Box saatu pr-näytteenä

Helmikuun hiusteemainen Bette saapui mullekin uudistuneessa ulkoasussa. Tammikuussa sain vielä vanhaan laatikkoon pakatun boxin, joten oli kiva nähdä uusi ilme. Kovin suuria muutoksia laatikko ei ollut kokenut, mutta uusi versio on selkeästi raikkaampi ja modernimpi.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo on sulfaatiton kampaamotuote, joka vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa käsiteltyjä hiuksia. Boksin matkakokoinen tuubi sisältää 30ml shampoota, jossa on ihan raikas, aika perus-shampoomainen tuoksu. Testiin menee, sillä mun talven kurittama ja kampaajan saksia vältellyt kuontaloni kaipaa etenkin silotusta.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito sopii erityisesti vaalennetuille ja värjätyille hiuksille. Vaikutusaika on 5-10min, eli aika pitkä, mutta sen saa kyllä kulutettua esim. sheivaillessa ja kuoriessa vartalon ihon. 30ml purkista riittää mun hiuspituudelle ehkä kolme käyttökertaa. Blond Me-sarja on keskihintainen, 250ml pakkausten hintahaitari on n. 22,90-24,90€

Bio2You Natural Hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Naamio levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ennen huuhtelua. Tämä siis sopii käytettäviksi arkiaamuisinkin. Herkullisen värisessä hiusnaamiossa on miellyttävä tuoksu. Boksin purkki 50ml, normaalikoko 200ml/21,30€.

XZ Extra Strong Hiuskiinne tuli 100ml matkakokoisessa faceliftin kokeneessa pakkauksessa. Mä en aivan lämpene tälle merkin pakkausuudistukselle. Värimaailma on kiva, mutta leikkisä kuvitus ei oikein puhuttele tai luo mielikuvaa laadukkaasta tuotteesta. Mulla on kyllä käyttöä matkakokoisille hiuskiinteille ja voimakastakin pitoa tarjoava kiinne päätynee käyttöön, ellei tämä tee hiuksia tönköiksi. Testaamalla selviää! 100ml/2,90€.

Lumene Klassikko Advanced Anti-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide heleyttää ihoa ja taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Se myös häivyttää juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia, eli kuulostaa aivan mun tuotteelta. Sy-voidetta on ollut jaossa kolmea eri versiota. Lumene Klassikko on yksinkertaisin ja edullisin Lumene-tuotesarja, joka tarjoaa perustuotteita edulliseen hintaan. Mä olen sen verran ihonhoito-orientoitunut, että en yleensä kiinnostu aivan perustuotteista, vaan haksahdan koreisiin pakkauksiin ja paljon lupaaviin markkinointilupauksiin. Varmasti kuitenkin testaan tämänkin voiteen, mutta keväämmällä, sillä nyt silmänympärysalueeni kaipaa ennen kaikkea kosteutusta.

Lisäksi boksissa tuli 10ml näytepullo Salus B-vitamiinivalmistetta, jonka kiskaisin huiviin tätä kirjoittaessa, sekä alekoodi Esprit-myymälöihin tai verkkokauppaan.

Helmikuun boksianti jäi hieman vaisuksi tammikuun runsaan sisällön jälkeen. Matkakokoisten pakkausten määrä ja ”tähtituotteen”, eli sellaisen wow-efektin tuovan tuotteen puuttuminen olivat suurin syy tähän, vaikka koko sisältö päätyykin omaan käyttöön.

4 thoughts on “Bette Box – Messy hair don’t care

  1. Mulle nää hiusteemaiset kokonaisuudet on aina vähän meh, koska nää sisältää yleensä niitä hiusnaamioita sun muita joita en vaan koskaan tuu käyttäneeksi. Tuntuu jotenkin ihan ylivoimaiselta virua suihkussa sitä ylimääräistä kymmentä minuuttia :D

    1. Luvattoman harvoin tulee mullakin niitä käytettyä, lähinnä ehkä saunassa ja sinnekään en pääse läheskään joka viikko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *