Messuhöpinää ja shoppailuja

I Love Me -messut ovat osaltani tältä vuodelta takana. Kameraa en ottanut mukaan eli tähän postaukseen ei tullut juuri muuta kuvamateriaalia kuin ostosten esittely mutta ehkä nekin teitä kiinnostavat.

Reissun turmiollisin osuus kukkaron kannalta oli ehdottomasti NailCityn ständi. Muutoin ostokset jäivät sangen maltillisiksi mutta edullista Zoya-tarjousta ei pystynyt ohittamaan ja tässä lopputulos.
Ei kai tätä mitenkään pysty selittämään? Zoyan lakkoja 7€/kpl tai 6kpl 35€ valtavassa valikoimassa, kukaan teistä ei olisi kävellyt ohi:)

Muutamat (kuten Julie, Nidhi, Amy, Vespa ja Beatrix) näistä ovat kummitelleet must have-listalla pitkään, toiset (Reva, Elke ja Charla) olivat puhtaasti edullisen hinnan synnyttämiä heräteostoksia. Rakastan Zoyan lakkoja mutta niiden kehno saatavuus ja/tai korkea hinta harmittavat ja nyt kieltämättä vähän lähti mopo käsistä. Olkoon sitten vaikka synttärilahja minulta minulle.

Kävin Cesarsshopin osastolla vaihtamassa keltapohjaisen OPIn valkokultalakan priimayksilöön ja samalla mukaan lähti ensimmäiset järkevät nail art -lakkani, musta ja valkoinen Art Club (3€/kpl) sekä lisäksi helmiäisruskea Konadin leimauslakka (3€)

Konadin siveltimet (2€/kpl) ostin testatakseni niitä kynsinauhojen siistimiskäytössä. Mosaicin one stroke -settiä (17,10€) olen myös havitellut ja nyt annoin viimein periksi. Ainakaan en voi enää syyttää kurjia suteja siitä, etten osaa maalata:)

Mereneidin messuosastolla oli pienessä alennuksessa Swarovskeja (3,30€/50kpl) joten poimin niitä mukaani muutaman pussin. En oikeastaan käytä lainkaan muovisia strasseja koska ne näyttävät päällyslakan alta vain sumeilta möykyiltä.

Pieni, kannellinen lasikippo on minulla käytössä kynsinauhoja putsatessani, laitan siihen asetonia. Käytän kippoa myös ihan sen alkuperäisessä tarkoituksessa eli akryylinesteelle, joten näitä on kiva olla kaksi. Hinta oli jotain 2-3€ välillä.

Kuvan säilytysrasian (4€) täytin jo noilla kristalleilla ja niiteillä. Paljon kätevämpi kuin hyrrät!

Siinäpä messuostokseni. Tarjonta oli ehkä hieman suppeampi kuin vuosi sitten ja ilman ammattilaispuolen houkutuksia olisin selvinnyt aika vähällä ulos sieltä.

Lopuksi ainokainen ottamani kuva eli kännyräpsy hetkestä, jolloin viimein maltoimme istua hetkeksi alas:)

Messupäivän parasta antia ostosten ohella oli mukava seura. Kiitos siis ihanat naiset Emma kera pikkusiskon, Milja ja ystäväni Bea <3
Kiitos myös liput tarjonneelle Odyssey Nail System Finlandille.

36 thoughts on “Messuhöpinää ja shoppailuja

 1. Mie näin sut eilen cesarin kassalla mut en kehdannu tulla moikkaan ja olin yhden toisen bloggaajan kanssa.Tänään myös vähän isommalla porukalla.Kivoja ostoksia

  1. Olisit vaan moikannut:) Aika sankari jos jaksaa toisenkin messupäivän putkeen, mä olin illalla ihan puhki eikä tarvinnut saunan jälkeen paljoa nukkumattia odotella:)

  2. kyllä mieki olin eilen poikki vähän päälle tunti kotona ja uni tuli.Olin kuiteski luvannu mennä molempina päivinä nii kävin sit muutaman tunnin tänäänki ku oli lippuja =)

 2. Olen niitä harvoja, joilla ois luultavasti pysynyt mopo hallussa jopa Zoyan myyntipisteellä, koska olen aika nirso Zoyan lakkojen suhteen – lähinnä siksi, että inhoan niiden ruipeloa sivellintä. Pixie Dusteihin oisin kyllä sortunut varmasti :D Ihania ostoksia sulla, multa saat kyllä ihan synninpäästön ainakin jos ei sun lapsiparat joudu näiden takia elämään kahta viikkoa kaurapuurolla ja makaronilla ;)

 3. Sinäkin löysit sitten tiesi Zoyan lakkojen äärelle ja hullaannuit! Sun ja Miljan ostosrivit nähtyäni mä pidän omaa 6 Zoyaani melko maltillisena hankintamääränä. :) Mutta ihania lakkoja kaikki; mulle tarttui myös tuo Maria Luisa matkaan.

 4. Onpas ollut huikea tarjous Zoyan lakoista! Kävin itse tänään messuilla ja Zoyan lakoilla oli hintaa 12 euroa/pullo. Mukaan niitä lähtikin vain 2 kpl, ja nyt harmittelin kun en ottanut Vespaa vielä kolmanneksi…

  1. No kyllä, ei tämän edullisemmin saa mistään. Osasto oli eilen siellä ammattilaispuolella ja siksi kaiketi tuo hintakin oli noin edullinen.

 5. Joo, tänään siis soijat oli 12 euroa, mutta kysymys kuuluu: Luettiinko perjantaina kynsibloggarit ammattilaisiksi vai mikää tää juttu on ku en kässää? Parit tuli silti mukaan mutta toi sun saalis on huikea! :)

  1. Meillä oli siis saadut liput jotka oikeutti sisäänpääsyyn ammattilaisaluelle, perjantaina Zoyan piste olikin vain siellä, lauantaina sitten avoinna kaikille:)

 6. Ooh, oon kyllä kade noista Zoyan lakoista, ois varmaan itselläkin karannut mopo vastaavalla tavalla käsistä tolla hinnalla! :) Eilen itkeskelin siellä messualueella sen ammattilaisalueen ulkopuolella noiden Zoyan lakkojen perään… Mutta sentään tänään pääsin kotiuttamaan yhden sillä 12e hinnalla. Ja oon kyllä siihenkin ihan tyytyväinen kun kyseessä on vielä pitkään himotuslistalla ollut lakka. Että ehkä mä oon vaan tyytyväinen, kun meni sen yli 70e sijaan vaan 12e Zoyaan ja kerrankin koen olevani järkevä aikuinen ihminen. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *