Meow!

Ekaks mä olin et en tartte Meowia, mut sit mä olin et pakkohan se on saada. Ihan täydellinen sävy syksyyn! Ja pullossa on kissan kuva ^-^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En vaan tiedä, mitä taas tein väärin kun valokuvauksen jumalat olivat kääntäneet selkänsä mulle. Kuvia on niukanlaisesti, vaan eiköhän näistäkin välity lakan kauneus. Meow lakkautui melkein itsekseen kynsille ja kaksi kerrosta riitti erinomaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sävy on upea, murrettu vihreä ja jälleen kerran täysin uniikki mittavassa lakkakokoelmassani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin kynsille lehtikuvion Creative Shopin laatasta CS23 ensin MoYou Espressolla ja sen päälle vielä MoYou Ginger Rustilla, joka on duochrome ja toi leimaukseen kivaa moniulotteisuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Taisin pitää lakkausta neljä päivää, sillä tykkäsin tästä ihan tosi paljon. Laitan tähän vielä yhden kissakuvan, vaikka haluaisin floodata koko postauksen täyteen näitä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Creative Shopin leimauslaatta saatu blogiyhteistyön kautta

 

44 thoughts on “Meow!

 1. Mieletön lakkaus! En ole ollenkaan lämmennyt Meowille, mutta nyt vähän tekis mieli.. Leimojen värit sopii tuohon niin hyvin. ?

  1. Mäkään en ostanut tätä silloin julkaisuhetkellä mutta myöhemmin sitten innostuin ja kyllähän tämä on aivan ihana lakka syksyyn.

  1. Mä rakastan näitä CS:n laattoja! Haluaisin myös UC:n lehtilaatan, mutta mietin sen hankintaa liian pitkään ja nyt se on sold out Hypnotic Polishilla:(

  1. Haha, noin helposti se käy:D Mutta on tää niin kiva lakka että suosittelen lämpimästi jos yhtään lämpenee vihreille:)

 2. Äh, pitää tämä näemmä omistaa sittenkin! Kiinnitin jo aiemmin huomiota tähän lakkaan Cesarsilla, mutta jätin hyllyyn kun aattelin että tuskin mitään noin vihreää käyttäisin kuitenkaan, MUTTA MUTTA…sävy on kyllä kieltämättä tosi erikoinen ja tosi syksyinen. Nggghhh. Tulispa wuf-sävy koiran kuvalla, se ainakin ois pakko saada :D

  1. Olin koko ajan siinä uskossa, että sulla on tääkin:o Mutta joo, on kyllä niin jänskä väri että eihän tästä voi olla tyksimättä:)

 3. Olevinaan jo kertaalleen tähän kommentoin, mutta se oli puhelimella, joten kommentti tais hukkua siinä johonkin. :/

  Ekaks miäkin olin et en tartte Meowia, mut sit näin tän ja pakkohan se ois saada. Harmi vaan Cesarsilla ei nyt näyttänyt tätä olevan, oisin tilannut samassa kun nappasin kaksi Picture Polishia uusimmista. Aivan upea lakkaus ja leimat sopii lakkaan täydellisesti! <3

  1. Mä löysin sun kommentin roskapostista:( Pahoittelen, se oli suodattunut sinne.
   Toivottavasti tulis pian lisää Meowia, kyllähän tämä on varsinkin näin syksyyn ihan must-hankinta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *