Menestysreseptin salaisuus

…ei ole ainakaan se, että otetaan pomminvarmat lakat ja lakataan niillä. En tiedä mikä se sitten on, sillä minä ainakin onnistuin mokaamaan ns. takuuvarman reseptin:D

Otin kaksi kaunista hololakkaa, toisella lakkasin pohjat, toisella tein leimat. Puolustuksekseni on sanottava, että leimaus on minulle hankalaa mutta kuvittelen, että sitkeästi yrittämällä voin jonakin päivänä esitellä teille Belegwenejä. Tai sitten en. Mutta tulipas nyt leimailtua lauantai-illan ratoksi, hikihän tässä taas tuli joten onneksi pian pääsee saunaan.

Pohjalla on aqua basen päällä kolme kerrosta kaunista ILNP:n vaaleanpunaista hololakkaa, joka oli kaikin tavoin ongelmaton tapaus. Leimauksessa A England Rose Bower ja leimat Pueenin laatasta 29.
Arvelen, että vika on valitsemassani kuviossa tai leimaajassa. Leiman kohdistus oli hankalaa, sillä kynteni ovat venähtäneet aika pitkiksi, lisäksi leimat jäivät vähän ”vajaiksi” ja kun lopuksi suttasin tekeleeni päällyslakalla, ei juuri edes harmittanut. Vasta siinä vaiheessa alkoi ottaa päähän, kun siistin tiukkaan jymähtänyttä RB:ia kynsinauhoilta ja tajusin, että en voi enää perääntyäkään vaan työ on saatettava päätökseen.

Huoh. No aina ei voi voittaa, vai mitä? Tämä taisi olla 101 tapaa pilata lakkaus -sarjan kolmas osa, ellen väärin muista:D

A England Rose Bower & I Love Nail Polish Princess Diaries

Sentään kaksi tikkua purkista ulos! Varastoni ovat muutenkin hieman huvenneet, kiitos KK-kirppiksen (sekä huomisen huutokaupan), saanen hyvällä omallatunnolla tilata yhden lakan OPIn syyskokoelmasta.

36 thoughts on “Menestysreseptin salaisuus

 1. Voih, nää on niin ihanat! Mun mielestäni näissä ei ole mitään vikaa, siis silmäni ei ainakaan erota mitään virheitä. :) Värit on kanssa niin, mua. :D

 2. Sun puolustukseksi täytyy todeta, että vika ei välttämättä ole leimaajassa. ;) En saanut itsekään tuota kuviota nouseen kunnolla muilla kuin mustalla leimauslakalla, joka mun mielestä soveltuu paremmin ohkasiin kuvioihin. :D Kauniit ne nämäkin silti ovat! :)

  1. Taisit juuri pelastaa iltani, kiitos :D Luulin, että oon vaan niin käsi, ja ihmettelin lakkaakin koska kyllä A Englandin _pitäisi_ leimata hyvin. Tuokin oli tosi pigmenttistä vielä.

   Oppia ikä kaikki:)

 3. Tosi kauniithan nuo on! Höh!
  EIkä muuten oo sunkaan sormien iho päivääkään yli kakskymppinen (mikäli photarilla ei oo osuutta asiaan ;))!

  1. Haha, ei oo Photarilla osutta mutta edulliset kuvakulmat ja pokkarikameran armollinen (=huono) optiikka joka ei taltioi ihan joka kurttua kuten järkkärin makrolinssi:D
   Tai no. En mää viälä oo kauheen ryppynen muutenkaan, et kai ne on ne edulliset geenit sitten. Mutta hitsi vieköön niitä sun äidin käsiä, ihan tajutonta:D

  1. Voi kiitos. Mä vaan olin niin pettynyt etten oikein päässyt siitä yli, nyt jo vähän huvittaa. Kun eihän tää maailmanloppu ole, huomenna voi taas tehdä uudet kynnet:)

 4. Oon ihaillut tuota kuviota jo monien bloggaajien lakkauksissa, mutta en tiiä uskaltaako tuota ite edes koittaa, sen verran ohkaista viivaa näyttää olevan…erinomainen tulos kyllä tämäkin, lakatkin sopii tosi hyvin yhteen :)

 5. Niin. Ja taaskaan ei lukijalle välity kuvista, että mikä meni pieleen. o.O Sä olet vaan liian kriittinen, sokea omille tekemisille. Kauniit lakkaukset niin kuin AINA! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *