Melkein nolottaa…

…mutta kun sai HALVALLA!

Eikä minulla ollut näitä kuin kaksi entuudestaan:D
Tiedän, että en kyllästy tähän koska olen käyttänyt tällaisia sävyjä jo vuosia ja tämä nyt vaan on niiiiin i h a n a.
Arki-iltojeni pelastaja!
Tylsää ja tavallista mutta ah, niin helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. En oikein osaisi olla vain yksivärisissä kynsissä ja kun niitä alkaa värkkäilemään klo 22, ei silloin kovin monimutkaisia juttuja tehdä. Tarratkin on niin nähtyjä, koettakaa kestää:)

Isadoran Icy Lilacshan se siinä ja kärjillä Mavalan Sparkling Silver.
Passion for Nails -blogin kirppikseltä ostin pari lakkaa; China Glazen Dance Babyn ja Essien Mint Candy Applen, onpahan sitten sekin pois mieltä riivaamasta. Olen näet kaupassa tarttunut puteliin lukuisia kertoja mutta aina jänistänyt ”onhan mulla mintunvihreitä enkä oikeestaan ees tykkää niistä”
Olenkin ostolakossa kynsilakkojen suhteen varmaan koko loppukevään, koska jokunen muukin lakka on tullut hankittua, köh.
Terkuin Sissi, ostokrapulassa

12 thoughts on “Melkein nolottaa…

 1. Oih! Jollei aiemmin ollut kevättä rinnoissa niin nyt on! Aivan ihanat nuo perhoset ja kukat, kyllä munki pitää alkaa hankkimaan noita välineitä ja alkaa harjoittelemaan ~Bee.

 2. ihanat kynnet, tykkään tosi paljon! Toi liila lakka on ihanan sävyinen :)
  Oih, tiedän ton tunteen kun on ostokrapulassa haha. Olen ollut noin kaksi vai 3 kuukautta ostolakossa, ainoastaan 3 kertaa olen (luvalla) saanut ostaa kynsilakkoja haha. Eka oli cesarsin avoimien ovien päivänä, sitten tilasin ihanatkynnet.fistä halpoja china glazeja ja sitten viimeisin osto on tuo Wet n wildin party of five glitters kun sitä ei varmaan kohta löydy mistään :D Eli sellanen ”turha” ostelu (voiko kynsilakkojen osto koskaa olla turha..) on jäänyt väliin nyt näiden muutamien kuukausien aikana, ja se on tuntunut hyvältä! :)

 3. Ihania kommentteja, kiitos ihan jokaiselle <3
  Tykkään itsekin näistä kynsistä mutta mulla on pieniä paineita siitä, että teille lukijoille pitäisi tarjota jotain erilaista välillä, että mä teen aina aika samanlaisia juttuja. Toisaalta, voitte olla varmoja, että esim. mitään akryyliväreillä maalattuja sarjishahmoja ette tule mun kynsillä näkemään:D Eivät vaan ole yhtään mun juttu vaikka joskus ihailenkin niitä muiden blogeissa.

  Samoin musta tuntuu, että valittelen jokaisessa postauksessa aikapulaani, pahoitteluni siitä:/ Mutta tosiasia on, että aika on välillä kortilla ja joutuu tekemään kompromisseja, silloin sitä mieluiten laittaa kynnet joissa viihtyy ja jotka näyttää kivoilta.

  Tuohon mitä Daniela sanoi, että voiko lakkojen ostelu olla turhaa: olen miettinyt tätä itsekin ja ehkä silloin, jos lakka jää käyttämättä tai sitä käyttää kerran, niin onhan se vähän turhaa. Ehkä olisi järkevämpää satsata niihin oikeasti lemppareihin ja jättää muut kauppaan mutta sekin on tylsää, jos puuttuu just joku tietty väri kun sitä tarvisi. Näihän ne bloggareiden varastot paisuvat:) Onneksi voi pitää kirppareita:))

  Ansku, mulla on myös muutama (hoitoalalla oleva) kaveri jotka harmittelee kun eivät työn takia voi lakata kynsiä tai ottaa vaikka lävistyksiä/tatskoja. Mä yritän lohduttaa, että ne tekee oikeasti tärkeää työtä toisin kuin tällaiset hörhöilijät kuten itse olen;)

  Ihanaa päivää itse kullekin, kiva että jaksatte lueskella ja kommentoida näitä höpinöitäni:)

 4. Onpas taas kauniit kynnet täällä, kaunis väri. Kello tulee taas puolen yön ja vasta tähän aikaan saan lakkapullon käteeni, joten tiedän tuon iltalakkailun ”salat”. :)

 5. Todella kaunis yhdistelmä! Löysin blogisi vasta nyt toisten kynsiblogien kautta ja liityin heti lukijaksi! Jään innolla seuraamaan blogiasi. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *