Meillä tuoksuu puhdas pyykki

Kuinka monelle huonetuoksut ovat tuttuja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viime vuosina kauppoihin on alkanut ilmestyä yhä enemmän erilaisia sisustustuoksuja ja myös tuoksuvalmistajat ovat alkaneet tarjota tuttuihin tuotelinjoihin perustuvia tuoksuja koteihin.

Warm Cotton oli ensimmäinen Cleanilta hankkimani tuoksu ja se on myös ensikosketukseni merkin huonetuoksuihin. Arvaatte ehkä, että rakastuin, sillä en voi vastustaa puhtaita, pehmeitä saippuatuoksuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensituoksu: Sitrus, Päärynä & Rautayrtti
Sydäntuoksu: Kukkaistuoksu, Oranssit kukat & Meri
Pohjatuoksu: Saniainen, Meripihka & Valkoinen myski

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pakkauksessa tulee mukana pullo sekä puiset tikut, joiden määrällä voi säädellä tuoksun voimakkuutta. Pullosta poistetaan kumitiivisteinen korkki ja sujautetaan haluttu määrä tikkuja pulloon. Korkki on tosi tiukka, se kannattaa nitkuttaa hitaasti ja varovasti auki.

Aloitin itse varovasti kolmella ja lisäsin pian määrää viiteen. Tuoksun pystyy aistimaan huoneessa ja hiukan viereisissäkin huoneissa, mutta se ei taatusti häiritse edes hajusteherkimpiä vieraita. Meillä tuoksuu samalle, kuin olisi otettu pyykit koneesta ja ripustettu kuivumaan. Tämä tuoksu vain ei häviä vaan säilyy kolmisen kuukautta.

Niin ihana tuote <3

FullSizeRender
Clean-huonetuoksuja ja -kynttilöitä  on saatavilla seuraavista tuoksuista: Warm Cotton, Rain, Fresh Laundry, Skin ja White Woods.
Tuoksut ovat nyt joulukuussa Stockmannin kanta-asiakastarjouksena. Aivan ihana lahjaidea, josta on saajalle iloa pitkäksi aikaa.

Tänä viikonloppuna virittäydyn jo hiukan joulutunnelmiin, sillä menemme Kesähessun kanssa kuuntelemaan ja laulamaan Kauneimpia joululauluja. Olen viimeksi tainnut käydä tällaisessa tilaisuudessa kun asuin vielä kotona, eli siitä on aikaa ainakin 25 vuotta….on ehkä aikakin herätellä henkiin vanhoja perinteitä. En kuulu kirkkoon, mutta se ei estä mua osallistumasta ja lahjoittamasta keräykseen.
Täältä voit kurkata, lauletaanko sinun paikkakunnallasi Kauneimpia joululauluja.

Mitä tunnelmallisinta viikonloppua kaikille.

Huonetuoksu saatu pr-lahjana. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

12 thoughts on “Meillä tuoksuu puhdas pyykki

  1. Ei apua! Clean-tuoksut ovat olleet mun lemppareita, sillä minäkin rakastan saippuaan taittuvia tuoksuja! Ääääk! Mä en ole tiennytkään, että niillä on myös huonetuoksuja! Tää mun on saatava, voi auta.

    1. Ymmärrän hyvin, sillä Cleanit on myös mun lemppareita ja niistä on tulossa postaus vielä ennen joulua. Musta on nykyään ihanaa tulla kotiin kun jo ovelta tuntuu vieno tuulahdus raikasta tuoksua <3

    1. Minä oon kans tuoksuherkkä mutta laitoin vielä pari-kolme lisätikkua tähän pystyyn kun tykkäsin, että viidellä tuoksu ei ollenkaan hypi vielä silmille.

  2. Tosi tunnelmallisia ja kivoja kuvia :) Minäpä sain vähän vihiä, että joulupukki saattais tuoda mulle jotain tällaista! Jeeeee! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *