Meikkihärveli

Ostin meikkitelineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cocopanda on mulle uusi nettiostostelututtavuus, jonka sortimentti on kieltämättä kiinnostava. Kaikki meni muuten sutjakkaasti, mutta tilauksesta ensimmäiseen viikkoon paketti ei liikahtanut postin seurannan mukaan mihinkään. Ehdin jo kysellä tilauksen perään, minkä jälkeen se saapuikin parissa päivässä hyvin pakattuna pakettiautomaattiin.

Tilaushetkellä systeemi oli jossain järjettömässä alessa, ja maksoin tästä posteineen 18€. Telineen korkeus on 25cm ja leveys 29cm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Raportoin käyttökokoemuksiani nyt muutaman päivän tunnustelun perusteella.
Aluksi epäilin, pysyykö teline paikallaan, kun sitä pyörittää, mutta se huoli osoittautui turhaksi. Täyteen ladattu systeemi on sen verran painava, että kyllä pysyy. Kovin vauhdikkaasti tätä ei kannata pyörittää, sillä sivulokeroiden reunat on harmillisen matalat. Lokeroiden muotoilu on myös jossain määrin kummallinen ja niinpä en saanut ihan haluamallani tavalla täytettyä telinettä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teline pyörii ihan kohtuullisen hyvin mutta kitisee hiukan. Sekin loppunee tilkalla silikonisuihketta. Muovi on melko tukevan tuntuista ja mielestäni teline on aika kivan näköinen pöydällä.

Yläkerran lokero on irrotettava. Siihen menee tosi paljon pikkujuttuja, huulipunia ja ripsareita jne. Mulle jäi jopa tyhjää tilaa ja täytin sen huulirasvoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En ihan voi allekirjoittaa nettisivujen väitettä ”tyylikkään ja käytännöllisen meikkitelineen avulla löydät kaikki kosmetiikkatuotteesi helposti kerralla” koska tähän ei mitenkään mahdu kaikki kosmetiikkatuotteeni:D
Hankin telineen säilyttääkseni tässä päivittäin tai aina meikatessa tarvitsemiani juttuja, ja ne mahtuvat kyytiin hyvin.

18€ hintaan Shelas on hyvä ostos, mutta normaalihintaa (63,40€) pidän kalliina. Cocopandalta tosin tulee usein alekoodeja uutiskirjeen tilaajille ja kaupassa on koko joukko muitakin säilytyssysteemejä meikeille ja tarvikkeille.

Oisko kiva? Missä säilytätte meikkejä?

20 thoughts on “Meikkihärveli

 1. Se on ehkä suunnattu enemmän semmoiselle perinteiselle meikkaajalle, jolle kosmetiikka ei ole varsinainen harrastus? Silloin siihen ehkä mahtuisi kaikki. Tai en tiiä. Mutta näyttää kyllä aika kivalta ja varsin toimivalta systeemiltä. :)

  1. Tää on ollut kyllä ihan näppärä kapistus ja jopa saan meikit aseteltua takaisin telineeseen viimeistään illalla, niin ovat seuraavaa päivää ajatellen valmiina.

  1. Mun tarvii ostaa uuteen höntsäilypisteeseen yksi Alex lisää, joten saan vähän enemmän laatikkotilaa tulevaisuudessa. Laatikoista on tosiaan ehkä aavistuksen hankala etsiä etenkin kiireessä juttuja, mutta onhan se siisti ratkaisu.

 2. Instassa olen törmännyt muutamaankin jenkkimerkkiin joilla on tosi kätsyjä huulipunatelineitä. Olen sellaista nyt himoinnut. Tuon sinun telineesi normihinta vaikuttaa aika korkealta mutta kelpo hintaan olet sen saanut.

  1. Tästäkin löytyi useampi esittelyvideo joita katselin ennen tilaamista. En olisi kyllä normaalihinnalla tällaista ostanut mutta nyt tein hyvät kaupat.

 3. Mulla mahtuu toistaiseksi omat meikit meikkipöydän uumeniin. Tuo on kyllä aika hauskan näköinen teline! Ainakin kaikki (mitä siihen siis mahtuu) on ihanasti saatavilla ja näkyvillä. Ehkä sitten tulee käytettyä kaikkea ihanaa useammin? Kaikkein kivoin on toi päälipuolen tekine mihin saa kynät ja huulipunat ja semmoiset. Niitä on mun mielestä kaikkein vaikein kalastella laatikoista =)
  Muuttohommissa käärit ton vaan tuorekelmuun ja kiikutat uuteen paikkaan ;)

  1. Saapa nähdä, mitä sijoitan tähän uudessa työpisteessä. Hullua, että kaikkein eniten suunnittelen just höntsäilypistettä, vaikka pitäisi miettiä kaikkien muidenkin kalusteiden paikkoja:D Asiat tärkeysjärjestykseen!

 4. Makee, mä säilytän lipastossa, johon olen järkkäillyt sisään palaset lipastoja. Totuus on kuitenkin se, että lipasto alkaa käydä liian pieneksi…

 5. Hauskan näköinen. Mä säilytän aika paljolti Palaset -laatikostoissa, mutta hyvin paljon vain makaa tässä pöydälläkin… Tarvii lisää ostaa pian :D Siis niitä Palasia.

  1. Mun pitää mahtua samalla pöydällä lakkaamaan kynnet, joten tulee aina tyhjennettyä pöytä. Mikä on toisaaalta hyvä, koska muuten kaikki lojuisi todellakin vaan pöydällä valtoimenaan.

 6. Onpa hauska! Mulla on iso osa meikeistä pöydällä lokerikoissa, ja loput sitten Helmerissä ja muissa jemmoissa. Haluaisin lisää Palasia, mut tääkin on aiiiika kiva.

 7. Heh, mä en kestäis tota pöydälläni sekuntiakaan, mutta mulla onkin tää lähinnä kirjoituspöytänä. Omaa meikkinurkkausta ei ole. Sitten kai oiskin eri juttu, jos olis oma kauneuspiste/höntsäilynurkkaus.

  1. Mulla ei taas ole oikeaa kirjoituspöytää vaan pelkästään höntsäilypöytä:) Toivottavasti saisin uudessa kodissa vallattua vähän enemmän tilaa itselleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *