Mattoa….eikun mattaa

Olen pitänyt periaatteena postata kaikki kynnet pl. ne, jotka jotenkin tärvelen niin, että niistä ei saa enää kuvia. Niinpä järkytän teitä nyt kynsillä, jotka ovat erinomainen osoitus siitä, ettei kaikki mene aika kuten siellä joka kodin makasiiniohjelmassa.

Pohjalla on kaksi kerrosta Goshin Groovy Grey -lakkaa. Ei oikeastaan moittimista, hieman lirua mutta ihan ok levittää ja peitti kivasti. Ehkä lirulakan kanssa on lopulta helpompi toimia kuin liian paksun.

Olin harjoitellut kiekolle tällaista pilkkugradienttia ja sehän näytti tosi kivalta. Suunnitelma oli siis loistava mutta toteutus ”hieman” ontui. Näistähän tulee mieleen koulun jumppasalin pukuhuoneen lattiamatto. Mielikuva korostui entisestään kun mattasin lopuksi kynnet. China Glazen mattalakka suttasi pilkut mutta Flormarin kanssa ei ollut ongelmia.

Noita pilkkuja oli järjettömän hankala tehdä. Olisipa kiva väittää, että ne ovat päiväkoti-ikäisen tekemiä koska siltä ne näyttävät.
Vaan tulipa kokeiltua tällaisiakin. En vieläkään tiedä, oliko vika värivalinnoissa, pilkkujen koossa, asettelussa vai missä mutta nämä matto-installaatiot saavat kyytiä tuota pikaa. Vielä illalla toivoin, että kunpa kynsissä olisi aamulla lakanankuvat mutta ei tietenkään.
(Edit. onhan niissä pienet painaumat, nyt kuvasta vasta huomasin:D)

OPI Natural Nail Base Coat
GOSH – Groovy Grey
Pilkut Essie Blanc, GOSH With A Twist ja Depend 230
Flormar Matifying Top-Coat


Tällaiset hirvitykset tänään. Ovat lähtevien listalla kuten joulukuusikin:)

37 thoughts on “Mattoa….eikun mattaa

 1. Miusta nää ei ole niin pahat miltä kuulostaa, ehkä olisin tuota gradient-efektiä varten valinnut värit jotka ovat vielä enempi lähellä toisiaan. Tuo valkoinen jotenkin pomppaa silmille :D Mutta enigeis, tykkään :)

 2. Kieltämättä kun sanoit niin kyllä näistä vähän tulee mieleen sellainen tietynlainen kohokuvioinen lattiamatto, jota joskus parikyt vuotta sitten näkyi kaikkialla!

  Mutta siitä huolimatta, ei nää missään nimessä noin pahat oo. Oon omilla kynsilläni nähnyt kamalampiakin tuotoksia, vaikka idea olisikin ollut loistava :D

  1. Joo, sitä käytettiin yleisesti jossain 70-luvulla rakennetuissa julkisissa tiloissa:D

   Aina ei hyvät ideat siirry tuotantoon asti mutta nyt tiedän:)

 3. Hyvät on ja kaukaa hienommat, uskoisin? Loitonsin kuvan ruudulla pienemmäksi, ikään kuin katsoisin kynsiäsi livenä, eikä nämä yhtään hullummilta näyttäneet :). Tulipahan ainakin tehtyä :)).

  1. Kiitti, onneksi nää on mielipideasioita:) Mä puhdistan kynsinauhat ohuella, tasapäisellä siveltimellä ja joko puhtaalla asetonilla tai sitten kynsilakanpoistoaineella jos poistettava lakka ei ole kovin hankala. Asetoni on tehokasta mutta kuivattaa aika rankasti.

 4. Mä tykkään noista, todella kivat mattana mattona ;) Haluaisin joskus tuollaisiakin kokeilla, vaikka epäilen kans että mulla menis hermot tehdessä enkä olisi lopputulokseen tyytyväinen :D Itselläkin on pilkkuja nyt kynsillä, vähemmän vain ja yhdellä värillä ;)

  1. Oli muuten positiivinen ylläri toi Flormarin mattalakka, hyvin toimii ja näköjään kestääkin, olen tehnyt vaikka mitä koko päivän eikä lakka ole lohjennut. Joskus vaan on moitittu, ettei mattalakat oikein kestä kynsillä.
   Ehkä mun pitää kokeilla tätä ideaa vielä jotenkin toisella toteutuksella, jos toimisi niin :)

 5. Teitkö nuo pilkut dotting toolilla? Ite tein myös pilkkukynnet ja kirosin kans, et miten vaikee niistä on saada ees suurinpiirtein samankokosia tai edes pyöreitä!! :D

  1. Onneksi muut näkee näissä sen kauneuden, jota mä en näe:D Lähtivät kyllä pois jo nämä, samoin lähti kuusi :) Kuusessa oli enemmän siivottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *