Matkitut marmorit

Papu teki vähän aikaa sitten kerrassaan ihastuttavat osittain vesimarmoroidut skittlettet ja vastaavat nähtiin myös Kynsisirkuksessa, joten pitihän sitä itsekin ryhtyä.
Lakkasin kolmelle kynnelle Emily de Mollyn Ego Friendlyä, joka on kiistatta yksi kauneimpia omistamiani crelly-glitterlakkoja. Poden tosin vähän huonoa omatuntoa tavasta, jolla lakka päätyi kokoelmiini….saatoin ehkä käyttää hyväkseni Miljan syyntakeetonta tilaa miitissä ja rohmusin lakan itselleni. Toki maksoin tästä käypäsen hinnan mutta kuitenkin. No ehkä se lievittää hieman tuskaa, joka aiheutui Very Ornamentalin menemisestä arvonnassa sivu suun.

Kuten huomaatte, meidän kynsiharrastajien keskuudessa vallitsee hyvä yhteishenki ja missään tapauksessa en käyttäisi nyt esim. ilmaisua ”laittaa vahinko kiertämään” tms;)

Ego Friendlyn alle laitoin ohuen kerroksen Catricen Am I Blue Or Greeniä, joka unohtui kuvista. Näin selvisin 1,5 kerroksella eli yksi reilu kerros ja vähän paikkailua kuultaviin kohtiin.

Vesimarmorointien pohjaksi tuli kerros Ginan Whitea ja itse marmoroinnin tein sillä ja Essien Where’s My Chauffeurilla.
Hyvin toimi kumpikin lakka. Samalla testasin, että Essien Blanc ei pelitä ja minulla on sitä oikein kaksi pulloa, enkä tiedä mitä tekisin niille.

Ihan suoraan en sentään kopioinut Papun tai Kaisan tyyliä vaikka se suuresti viehättikin, vaan koitin saada aikaan hieman erilaiset kuviot. Ja niitit jätin tällä kertaa pois:)

Kynsistä tuli todella mieleiset ja viihdyin näissä monta päivää. Kummasti poimin mukaani mintunvärisen paidan ja rannekoruja kaupoissa kierrellessäni ja Glitterin myyjäkin pani merkille korujen ja kynsien yhteensopivuuden:) Mintut on <3

44 thoughts on “Matkitut marmorit

  1. Mä olen aina tykännyt ja se on kyllä kevään mieluisimpia värejä. Kun taas esim. sininen on taas aina ollut hankala mutta kynsiharrastuksen myötä olen oppinut tykkäämään siitäkin:)

 1. Aivan ihanat ♥ Eikä tarvitse puhua matkimisesta: eihän näissä ole muuta samaa kuin se, että keskisormessa ja nimettömässä on vesimarmorointia :D

 2. Taas on niin hienoa, että mä joudun varmaan taas matkimaan näitä. =) Ainakin ton vesimarmoroinnin osalta. Ihana ajatus, ettei tarvitse kaikkia kynsiä alkaa dippaamaan =)
  Ai niin! Mulla on kynsillä elämäni toinen skittlette lakkaus!

  1. Mä iloitsin kanssa tästä osittaismarmoroinnista, se on ainakin 60% helpompaa kuin tehdä kaikkiin kynsiin:) Ja mahdollisuudet ovat rajattomat, tykkään.
   Olisi kiva nähdä sun skittlettet, onko sulla kuvia jossain?

  1. Kiitos Misify:) Tämä on minustakin yksi kauneimpia tällaisia crelly-glitterhässäköitä, tosin ei mulla hirveää määrää näitä olekaan. Tänään kyllä kotiutui yksi ihanuus lisää; Cadillacquerin Easy As Pie <3

 3. Voi, että miten hienoja kynsiä sinä teet! Aivan mielettömän ihanat nämäkin. :) Niin hienot ja vielä niin täydellisen värisetkin. Tykkään.

 4. Nää on niin järkyttävän hienot!!! Kade!!!

  Mulla Blanc on suostunut yhteistyöhön marmoroinnissa, mutta kaikkihan aina riippuu kuun asennosta jne.. :D

  1. Mulla lakkatippa putosi pohjaan kuin kivi, sitten nousi sieltä hitaasti takaisin pintaan ja levisi veden pinnalle ihme kalvona -> hinat kärysi :D

  1. Mun ei jostain syystä ole tehnyt mieli lakata sillä koko kynnelle mutta olisinko mä tehnyt joskus liukuvärin tms sillä mutta näköjään se natsaa mainiosti valkoisen kaverina:)

 5. Ihastuttavat karamellikynnet! On se jännä juttu miten tää harrastus avartaa värimakua. Olen huomannut tässä parin vuoden aikana tykkääväni väreistä, mitä en olisi aijemmin voinut kuvitellakkaan itselleni missään muodossa :o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *