Marsipaania

Isadoran kevätuutuus 729 Marzipan. Edellisessä postauksessa lupailin ostavani tämän lakan. Kaupassa pyörittelin pitkään käsissäni koska se ei sitten kuitenkaan pullossa kolahtanut eikä myöskään kynsille asti päästyään.
Arki-illan pikalakkaukseen kuului kaksi kerrosta tätä hyvin peittävää ja levittyvääkin vihreää lakkaa josta poikaystävä totesi ”hyi minkä väriset sun kynnet on” :D
Kummempiin koristeluihin ei aikaa ollut joten sivelin päälle pari kerrosta Mavalan Sparkling Silveriä joka on ihanaa.

Minulla taitaa olla vihreisiin lakkoihin jonkinlainen viha-rakkaussuhde, en oikein ole päättänyt tykkäänkö niistä vai en. Mintut on kivoja, samoin turkoosit mutta taidan olla liian konservatiivinen kovin räväköille väreille. Toisten kynsillä kyllä tykkään ihailla niitä.

Lyhensin muuten kynsiä ihan reippaasti, ihanaa kun pystyy taas tekemään asioita normaalisti:)
Toivon mukaan ”normaalisti” ei kuitenkaan tarkoita 15m3 lumimäärän lapioimista kuten tällä viikolla….olen pudotellut kattolumia ja osa onkin tullut itsekseen alas. Tietenkin autotallin eteen joten niihin on ollut pakko reagoida välittömästi.

Kuvat on otettu tänään, kynnet lakkasin eilen ja päivän näppiksen paukuttamisen jälkeen tarkkasilmäiset voivat havaita kulumat kynsien kärjissä, pahoitteluni siitä.

No nyt kun noita kuvia katsoo, niin näkeehän tuon kuluman sokeakin kepillään;)

6 thoughts on “Marsipaania

  1. Siis minusta tuo on aivan ihana! Ostin sen itsekin, ja vaikka yleensä vierastan vihreitä kynsilakkoja niin tähän olen aivan rakastunut! Ja ihan mielettömän kivasti sopii näköjään myös tuon hopeisen glitterin kanssa, täytyy joskus kokeilla itsekin. :)

  2. Makuasioista ei passaa kiistellä:) Taidan tykätä selkeästi pastellisista mintuista mutta muut tuntuu vierailta. Hyvä tietää, että tälle on ostaja jos laitan myyntiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *