Marraskuun Bette Box

Mulla oli täysi työ pysytellä poissa blogeista, sillä sain marraskuun Bette Boxin vähän myöhemmin kuin ilmeisesti suurin osa muista. Kiitos siitä kuuluu jälleen Postille, kuinkas muuten. Tuskin maltan odottaa jouluruuhkia, kun pakettien toimitus tökkii ihan normiaikaankin tällä tavoin. Noh, sisältö oli kuitenkin kiva ja liennytti paljon mielipahaa.

Veikkaanpa, että IsaDoran Natural Matt Oil-free meikkivoide on varmasti useimmille boksin mieluisin tuote. Mä en oikein ole mattameikkivoiteiden ystävä, mutta testaan tätä kuitenkin ja reilun kokoiselle (20ml) tuubille löytyy varmasti lähipiiristä ottaja jos tää ei mulle sovi. Sävy on myös aika vaalea, ja taatusti enemmistölle hyvä mutta itselleni luultavasti liian vaalea.


Manna Kadar Glo Illuminator hohdevoide sopii sekä kasvoille että vartalolle ja tätä voi käyttää sellaisenaan esim. poskipäille tai sekoittaa meikkivoiteen joukkoon, kuten itse teen. Voiteessa on melko maltillinen hohde, mikä varmasti sopii tähän talvikateen hyvin. 20ml tuote on täysikokoinen ja sen arvo on $29.


Lumene Nordic Seduction Creamy huulipuna tuli omasta boksistani viininpunertavassa sävyssä Summer Bouguet. Ensin olin, että ei tää käy mulle ollenkaan ja toisekseen käytän vain mattapunia tai huulikiiltoja mutta testattuani tätä huulille tykkäsin sävystä tosi paljon. En ikinä olisi osannut ostaa tällaista, etenkin, kun kaupassa ei voi kokeilla testereitä huuliin, joten puna ilahdutti tosi paljon. Täysikokoinen ja varsin arvokas tuote, ovh. 18,90€.


Simple Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat olivat niin ikään mukava ylläri. Käytän miselliliinoja reissussa ja yökyläillessä sekä esim. meikkituotteita swatchatessani ja toisinaan myös meikatessa sotkujen siistimiseen. Näille tulee siis varmasti käyttöä! Pakkauksessa on 25 liinaa ja sen arvo on 3,75€.


Kun pääsin viimein lueskelemaan muiden boksipostauksia, kävi ilmi, että monelta oli puuttunut pitkäaikaistilaajan lahja. Omassa boksissani sellainen kuitenkin tuli ja vieläpä erittäin kiinnostavalta merkiltä. Novexpert La Creme Repulp-hoitovoide sisältää hyaluronihappoa ja 10ml tuubilla on ihan arvoa, sillä täysikokoinen 40ml maksaa 40€. En keksi muuta narisemista, kuin että olisipa ollut seerumi:D Käytän silti tämäkin ilolla.
Lisäksi boksista löytyi Elie Saab-tuoksunäyte, oikein miellyttävä tuoksu vieläpä. Mun ei tule yleensä käytettyä tuoksunäytteitä muutoin, mutta kulutan näitä pois suihkimalla kylppärin keraamisiin tuoksujuttuihin.

Kaiken kaikkiaan oikein mainio boksi! Meikkituotteet on tietenkin aina plussaa, pitkäaikaistilaajan lahja oli mieleinen ja muutenkin marraskuun boksista jäi hyvä fiilis. Mitäs tykkäsitte?


Bette Box saatu pr-näytteenä

18 thoughts on “Marraskuun Bette Box

  1. Mieleinen se oli tuo voidekin mutta nuo seerumit kiinnostaa tosi paljon kun sain messuilta pari näytettä.
   Toivottavasti sulle tulee mieleinen lahja, ilmeisesti jaossa on useampaa eri vaihtoehtoa:)

  1. Osui kyllä tosi nappiin, paljon mieluummin kiinnostava ihonhoitotuote kuin esim. epäsopivan sävyinen huulituote tms:)

 1. Mullekin tulee pitkäaikaistilaajan lahja jälkitoimituksena.
  Muistelen nähneeni että jollain olisi ollut tuon voiteen tilalla misellivesi, jos en täysin omiani horise.

 2. Siis mulla oli tuo repulp voide 10 ml ja kortissa luki arvo n. 5 euroa,mutta kyllä se arvo on ainakin Sokoksen verkkokaupan hinnan mukaan n. 10 euroa 10 millille .Kokeilen niin onnessani,thanks :)

 3. Mahtavaa, että boksin sisältö kuitenkin miellytti! Mua ihmetyttää kun kaikki on valittaneet niiden huulipuna-sävyistä, kun itse taas ostan ja käytän mielelläni tosi vaihtelevia punia :D

  Tää boksi jäi multa tällä kertaa väliin, aluksi vähän harmitti mutta nyt kun katson tätä sisältöä uudestaan läpi, ei tässä ole mitään, mitä lähtisin varta vasten ostamaan. Eli sinänsä ei kyllä haittaa että jäi välistä :)

  1. Se on vähän kaksipiippuinen juttu; toisaalta voi olla kiva kokeilla jotain uutta sävyä -kuten mulle nyt kävi mutta sitten taas jos sävy on ihan väärä tai itselle sopimaton, niin harmittaa kun tuote ei pääse käyttöön. Vaikka jokaisella on varmasti ystäviä tai muita, joille voi laittaa kiertoon itselle sopimattomat sävyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *