Marmorihässäkkä

Essien syyskokoelman lakoista toiseksi mieluisin mulle on siniharmaa Udon Know Me. Mä valkkasin muutamia samansävyisiä ja yhteensopivia lakkoja, joilla tein kivat marmorikoristelut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marmorikuvio syntyi kostealla huokoisella kasvosienellä töpötellen ja käytössä oli tosiaan koko joukko lakkoja:
-Essie Blanc
-Essie Blossom Dandy
-Essie Catch of the Day
-Ella+Mila Gilded

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on Über Chicin laatasta 10-01 ja leimauslakkana käytin Dashican mustaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sienellä töpöttely on ehkä maailman helpoin tapa saada tosi kivat kynnet helposti, nopeasti ja ilman tolkutonta sotkua. Nää ei ole ensimmäiset tämän tyyppiset eikä taatusti viimeiset lakkaukset, jotka mun kynsillä nähdään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopuksi vielä Udon Know Me ihan sellaisenaan muistin virkistykseksi. On se kaunis <3

Musta tuntuu, insta on täynnä halloween-kynsiä. Saas nähdä, saanko ollenkaan tehtyä mitään lokakuun teemoihin liittyvää. Roosa nauha olisi tietenkin toinen johon tarttua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitäs tykkäätte? Musta nää oli superkivat:)

22 thoughts on “Marmorihässäkkä

 1. Hienot kynnet! Saisiko tuosta marmorointihässäkästä jotain ohjeistusta? Jos tällainen tumpelolakkaajakin saisi jotain tuollaista aikaiseksi. ;) Olisi kiva ja kuvauksesi perusteella helponkin kuuloinen. Totuus tietysti on aivan toinen. Samoin kuin jälki omilla kynsillä. :D Mutta voisi treenailla!

  1. Kiitos! Olen tosi saamaton tekemään tutoriaaleja, mutta voisin selittää tässä jos se auttaisi. Mulla on siis pohjalakka ja sen jälkeen ole ottanut pikkuisen palan tällaisesta sienestä http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-kasvojenpesusieni-2kpl/. Pyrin ottamaan mahdollisimman ”reikäisen” kohdan, jotta sienellä saisi riekaleista jälkeä. Mulla on valmiiksi leikattuja n. 2cm pitkiä palasia, joissa ”töpöttelyala” on alle sentin suuntaansa. Sitten vain lakkaa alustalle ja muutama sienenpala käyttöön. Käytön jälkeen palasista voi leikata lakkautuneen (mikä sana:D) osan pois ja laittaa palasen jemmaan seuraavaa käyttöä varten. Näin tehty töpöttely kuivuu ihan hetkessä ja on tosi nopsa tehdä. Sitten vain leimaus päälle ja päällyslakka.
   Toivottavasti tää ohje vähän selkiyttäisi hommaa:)

   1. Kiitos, kyllä tästäkin jo iloa irtoaa! :) Tuo sienivinkki varsinkin. Mä olen yrittänyt meikkisienellä mutta siinähän pinta on hyvin tasainen, joten tuota reikäefektiä ei oikein saa aikaiseksi. Uudet välineet siis kehiin ja treenaamaan!

    1. Meikkisieni on tosiaan sen verran tiivis ja tasainen, että sillä on hankala saada kuvioita aikaiseksi. Toivottavasti onnistuu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *