Marmeladia

FUN Lacquerin Seductive Marmalade on toinen CesarsShopista saamistani joululahjalakoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaikka kyseessä on kesäkokoelmassa ilmestynyt lakka, en näe mitään syytä, miksei tätä voisi käyttää nyt talven keskellä. Väri sopii erinomaisen hyvin juhlakauteen. Kokeilin tämän sopivuutta myös kotimme olohuoneen pöytään, mutta siinä se ei näytä niin kivalta, eikä tilanne juuri paremmaksi muuttunut talouspaperilla, jonka liimasin pöydän kuultolakkapintaan kiinni koettaessani minimoida tuhoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynsillä se on upea. Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään kynteni ja lakka on kaikin puolin ongelmaton tapaus. Laitoin tätä jopa varpaankynsiin, mutta pakkasen kurittamista töppösistäni ette saa kuvaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Valitsin marmeladilakalle kaveriksi niin ikään FUNin vähän vanhempaa tuotantoa ja nimettömässä sekä keskisormen kynnessä on käytetty Kingiä. Laitoin nimettömään alle ohuelti ensimmäisenä käteen osunutta kullanväristä lakkaa, jota en kirjannut ylös. Nimettömään sabluunan päälle töpöttelin Kingin meikkisientä apuna käyttäen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On se herkullinen. Tästä tuli ehkä lempisävyni FUNilta, vaikka merkillä on paljon muitakin hienoja lakkoja. Oranssinpunaisilla lakoilla on aina erityinen paikka sydämessäni <3

22 thoughts on “Marmeladia

  1. oooohhhhhh all the bling!! Kokonaan Seductive Marmaladen värinen pöytä olis kyllä varmaan todella pähee. Pitäiskö koittaa kuitenki? :D

  2. On tää maar hieno! Olen pohtinut hankkimista kovasti ja paljon, mutten vielä ole uskaltautunut. Ne siniset tulee FUNilta aina suoraan Helmukkaan sen enempää miettimättä mutta tää on jo vähän hankalampi sävy. Pitäis varmaan nähdä omilla kynsillä ennen kuin tietää sopiiko eli ei :).

  3. Oijoijoih!! Nyt on kyllä kerrassaan kauniit kynnet, ja lakkakin on mitä upein ♥ Tähän ihastuin jo kesällä, mutta nyt vasta tajusin kuinka upea se oikeasti onkaan!

    Ps. Voi pöytäparkaa :D Toivottavasti saat sen vielä nätisti poistettua :/

    1. Minäkin kattelni tätä silloin kesällä mutta en vielä ollut niin koukussa oranssinpunaisiin kuin nyt. Tämän jälkeen tuli pp Autumn jne ja se olikin menoa:)

      Mulla pitäisi onneksi olla ko maalia kun olen pöydän itse tuunannut, mutta ei jaksaisi millään alkaa käsitellä koko pintaa uudelleen… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *