Marjapuuroa

Yhdistin jälleen pari Kikon lakkaa; marjapuuronpunaisen 314 ja uusista tekstuureista 454, joka on ehkä toiseksi mieluisin kokoelman sävyistä. 314 sen sijaan on niin lähellä Essien Splash Of Grenadinea, että laitoin sen jo eteenpäin. Lakka peitti kahdella kerroksella eikä siinä muuta vikaa ollut kuin väri, jossa ei muuta vikaa ollut kuin se, että en tarvitse näin lähellä toisiaan olevia lakkoja. 314 on hitusen tummempi kuin SOG.
Hiekkalakkaa on nimettömissä ja peukaloissa niin ikään kaksi kerrosta.

Valitsin sävyyn hienosti mätsäävät decalit, jotka kuitenkin yllättäen olivat niin läpikuultavia, että oikein harmitti. Valkoisen taustapahvin päältä sitä ei huomannut mutta onneksi pohjalakka ei ollut tämän tummempi, muuten niitä ei olisi edes erottanut. Buu.

Siitä hyvästä ajattelin lisätä kukkien keskelle vähän blingiä ILNP:n glitterillä joka näyttää kuvissa ja myös livenä vain mustilta möykyiltä. Lisä-buu. Harkitsin A Nice Chiantista luopumista kun muuan kanssaharrastaja kävi harventamassa Helmerini sisältöä kirppiselle mutta jätin sen vielä koska en omista oikein mitään vastaavaa.

Että semmoiset. Ei varsinaisesti mitään vikaa mutta en nyt riemustakaan hyppinyt näiden kynsien takia:)

Kiko 314 & 454, ILNP A Nice Chianti

Kaikki arvonnan voittajat on tavoitettu ja palkinnot matkaavat tuota pikaa onnekkaille. Arkikin on alkanut mikä tuntuu tavallaan helpottavalta pitkästä aikaa. Ja tällä viikolla oli vain yksi maanantai:)

18 thoughts on “Marjapuuroa

 1. Mä katson aina postauksista ensin kuvat ja luen vasta sitten. Pullokuvaa katsellessa piti palata kynsikuviin, että missäs sitä ILNP:n glitteriä olikaan. :D Vähän kyllä pelottaa tämä arki, seuraavat ekstravapaat taitaa mennä huhtikuulle pääsiäiseen? :)

 2. Kivasti yhdistetty Kikot :) Mua niin ärsyttää tuollaset siirtokuvat, itsellekin osui arkillinen tuollasia läpikuultavia. Vaikka tässä tapauksessa ei niin haitannut :)

 3. Voi lääh kuinka nätit siirtokuvat, harmi ettei olleet peittävämpiä! Ja joo, voin samaistua tuohon A Nice Chianti -ongelmaan :D Olen myös toooodella pode tuosta viininpunaisesta tekstuuriKikosta.

 4. Hienot. Taas. Jälleen.Kerran.

  Mutta möö, tuo tekstuuri on niiiin ihana pullossa ja kynsillä noin tumma? (se on kyl ihana tummanakin, mutta tykkään pulloväristä hitusen enemmän)
  Mulle ei ole hetkeen susihuonoja siirtiksiä kohdalle, epäilen vahvasti et seuraavan kerran kun niitä käytän,niin sitten on niiden aika :D

  1. Totta, tää oli kynsillä tummempi kuin pullossa. Ja seuraavassa postauksessa nähdään toinen joka pullossa (ja vielä tikullakin) näytti vaaleammalta…noita kun joutuu kerrostamaan niin jotenkin ne siinä tummuu.

   Tilastollinen todennäköisyys kyllä puhuu vahvasti sen puolesta, että seuraavat TÄYTYY olla susia:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *