Marjaisaa

Uusia Essencen lakkoja ei ole kokoelmaani saapunut naismuistiin. I Love Me-messuilla oli tilaisuus käpistellä pulloja livenä ja sieltä lähti mukaani marjaisa Be Berry Now!

Lakka oli oikein kivalaatuinen tapaus, peitti kahdella kerroksella ja sivellinkin taipui näppeihini vaivatta. Joskus olen joutunut pyörittelemään Essencen sutia vaikka miten päin ja siltikään en ole ollut tyytyväinen mutta nyt helposti levittyvä crellylakka liukui kynsille melkein itsestään.

Aksenttikynteen laitoin kaksi kerrosta OPIn ihanaa Muppets World Touria jonka alla on peittävyyttä antamassa ohut kerros A Englandin Excaliburia.

Leimaukseen pääsin koittamaan ensimmäistä kertaa MoYou Nailsin hopeista lakkaa. Lakka on jännä, siinä on siellä täällä kimaltavia hippusia mutta se ei ole kovin pigmenttinen ja leimausjälki jää utuiseksi. Tämän lakan sain Cesarsista mutta ostin samalla reissulla muutaman pullon ja värilliset leimauslakat ovat selvästi peittävämpiä. Epäonnistumisen mahdollisuuksia ei tällä kertaa ollut edes ilmassa, lakkaus oli niin helppo ja vaivaton.

Yksinkertaisilla kynsillä pidemmittä puheitta viikonloppuun, mukavaa sellaista kaikille:)

MoYoun leimauslakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

20 thoughts on “Marjaisaa

  1. Kas, multa ei tuota Essencen lakkaa löydykään. Näyttää ainakin sellaiselta, ettei dupeakaan löydy. :) Kauniit on kynnet, mullakin tulee joulu mieleen. :)

  2. Nyt mä kyllä otan tuon OPIn lakan laatikosta ja lakkaan seinätkin sillä :). Se on niin kaunis! Miten mä en saa tartuttua siihen, vaikka ostin sen ihan pakkomielteenomaisesti, kun näin sen blogissa jonkun (olisko ollut sun :)) kynsillä? Tuo Essence on mielettömän kauniin värinen! Piti heti varmistaa, että löytyyhän se varmasti omasta laatikosta :)

    1. Mä olen käyttänyt sitä ainakin 2-3 kertaa joten hyvin paljon mahdollista, että se on ollut täällä:) Siitä kiva tekstuuri, että siinä on värillisiä hippusia ja kun siihen yhdistää saman sävyisen lakan niin kokonaisuus kyllä toimii.

    1. Harjoitus tekee mestarin tai ainakin sillä saa kelvollista jälkeä aikaan:) En ole turhan kriittinen eli mun leimausrima on aika alhaalla, jos vähän jää suttua tai menee leima vinoon niin en viitti ottaa sitä uusiksi. Livenä kynsiä ei kuitenkaan tule katseltua niin läheltä eli pienet epätäsmällisyydet ei näy.

  3. Hauska kuulla tosta sudin pyörittelystä, meinaten just eilen mietin, että oonkohan ainoa. Yleensähän se suti toimii hyvin siltä puolen, kun lakkaa vasemman käden kynsiä, mutta kun se toinen puoli kääntyy, kun lakkaa oikean käden kynsiä jälki ei olekaan enää samanlaista, sitten alkaa se kääntely. Tosi turhauttavaa, kaikista vähiten tätä ongelmaa tai oikeastaan ei koskaan on OPI ja Essien leveäsutisissa lakoissa. Ihanat lakkaus! <3

    1. Joo, OPIn ja Essien kanssa ei ole mullakaan vaikeuksia mutta Essencen suti on jotenkin hassun mallinen. Ehkä se sopii sitten useamman mallisille kynsille kun sen saa käänneltyä mieleiseensä asentoon:)

  4. Täydelliset pikkujoulukynnet kyllä! MWT on näkynyt taas monessa blogissa, pitänee kaivaa itekin se uudestaan esiin. Se on kyllä yks mieluisimmista ”aksenttikynsilakoista” mitä mulla on :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *