Marjaenergiaa vartalolle ja menovinkki viikonlopulle

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mossa on tullut tutuksi kasvojen ihonhoitotuotteista. Mulla on kaksikin syytä kirjoittaa juuri nyt Mossasta: ensinnäkin merkiltä on tullut uusia vartalovoiteita ja toiseksi tänä viikonloppuna on Luonnonkaunis-messut, joilla Mossa on esillä yhdessä lukuisten muiden luonnonkosmetiikkamerkkien kanssa.


Sain kolmesta vartalovoiteesta testattavaksi kaksi. Kolmas tuote on kosteuttava karviaismarjaa sisältävä voide. Mulle saapuivat ravitseva Nourishing Body Lotion sekä kiinteyttävä Firming Body Cream. Olen tykännyt Mossan tuotteista todella paljon, joten uutuudet ovat erittäin tervetulleita.


Firming Body Cream sisältää antioksidanttista karpalouutetta sekä patentoidun FirmActive-yhdisteen, joka kosteuttaa ja napakoittaa ihoa sekä stimuloi ihon mikroverenkiertoa.


Nourishing Body Lotion sopii erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle. Tyrniuutteessa on omega- ja erityisesti omega-7-rasvahappoa, joka lisää kollageenin tuotantoa.


Molemmissa voiteissa on tuhti, kermainen koostumus ja mieto, miellyttävä tuoksu. Voiteet eivät humpsahda ihoon aivan yhtä nopeasti kuin synteettisen kosmetiikan vartalovoiteet, mutta imeytyvät kuitenkin kohtuullisessa ajassa. Mun iho ei ole erityisen kuiva, joten sille jää hieman tuotetuntua fiiliksen olematta kuitenkaan tahmea tai epämiellyttävä.


Pakkauskoko on reilu 200ml ja hinta maltillinen 13,90€. Ainakin Helsingin Forumin uutuuttaan hohtavassa Ego-myymässä nämä löytyivät jo hyllystä mutta viimeistään toukokuussa tuotteet ovat saatavilla muualtakin eli esim. Sokoksista ja Stockmannilta sekä verkkokaupoista.

Mossa-tuotteet ovat ecocert-sertifioituja eivätkä sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Tuotteissa on alkoholia, mistä päästäänkin sujuvasti postauksen toiseen aiheeseen, eli Luonnonkaunis-messuihin. Ohjelmaan voi tarkemmin tutustua linkin takaa, mutta aion ehdottomasti mennä kuuntelemaan kemisti Päivi Kousan luentoa aiheesta Alkoholit kosmetiikassa (la klo 11). Aihe nousee säännöllisesti esiin puhuttaessa etenki luonnonkosmetiikasta ja odotan luentoa suurella mielenkiinnolla. Ainakin lauantaina olen siis messuilemassa, sunnuntai on vielä vähän auki.


Mitä parhainta viikonloppua kaikille!


Tuotteet saatu pr-näytteinä

6 thoughts on “Marjaenergiaa vartalolle ja menovinkki viikonlopulle

  1. Mua kiinnostaa nää uutuudet kovasti. Aivan ihanan väristä tuo kiinteyttävä voide. On muuten ihan mielettömän upea kuva tuo missä leinikki näkyy kokonaisuudessaan vaasissa. <3

  2. Juuri äsken rasvailin kuivan ja atooppisen ihoni tuolla tyrnivoiteella ja tykkäsin tosi paljon! Kuivaan ihoon tää myös imeytyi nopeasti. Tulen varmasti tiristelemään purkin ihan loppuun saakka :)

    1. Kiitos kuivaihoisen mielipiteestä! Mun on aina hieman vaikea arvioida imeytymistä kun iho ei ole erityisen kuiva, joten en juuri koskaan pääse sanomaan, että joku tuote imeytyy nopeasti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *