Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss – kevät tuoksuu pinkiltä

Löysin vasta miltei vuosi sitten hieman myöhäisheränneenä Marc Jacobsin tuoksut. Tänä keväänä osasin jo odottaa uusia tuoksulanseerauksia ja Daisy Eau So Fresh Kiss oli odotusten arvoinen.

Daisy Eau So Fresh Kiss on kevyt, raikas ja eloisa sekoitus pionia, kirsikankukkaa ja ruusun terälehtiä. Aistillinen valkoinen puu ja santelipuu tuovat jälkituoksuun täyteläisyyttä.

Alkutuoksu: Mandariinin lehdet, mustaherukka, roseepippuri
Sydäntuoksu: Pioni, kirsikankukan terälehdet, vaaleanpunainen ruusu
Jälkituoksu: Valkoinen puu, santelipuu, ambrox


En missään nimessä ole mikään tuoksuguru, mutta nuotteja lukemalla olen oppinut poimimaan tuoksukuvauksista itseäni miellyttävät elementit ja niitä kaikkia löytyy Eau So Fresh Kissistä.


Alkutuoksussa ihastuttaa kirpeä ja raikas hedelmäisyys. Iholla lämmetessään aistin kukkaisemmat vivahteet ja lopuksi pehmeät ja aavistuksen jopa maskuliiniset puutuoksut. Olen huomannut, että omalla ihollani tuoksujen ”miehekkäämmät” vivahteet korostuvat aika herkästi, mutta hyvällä tavalla.

Kevyt tuoksu ei säily iholla kovinkaan pitkään, mutta tätä voi huoletta lisätä päivän aikana vaikkapa mukana kulkevasta pikkupullosta.

Pullo on reilun kokoinen, 75ml, ja tuoksun hinta on n. 75€. Kyseessä on kausituoksu joka on saatavilla rajoitetun ajan.
Ihana, ihana tuoksu. Kun tähän lisätään vielä ikkunasta pilkistävä aurinko, ilmassa on lupaus keväästä <3

Miltä teidän keväänne tuoksuu?


Tuoksu saatu pr-näytteenä

8 thoughts on “Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss – kevät tuoksuu pinkiltä

  1. Minä olen ihan rakastunut, nytkin tätä kirjoittaessa nuuhkin koko ajan itteeni kun suihkaisin pari kertaa pullosta vaikka olen vaan kotona:D

  1. Mä missasin sen viime kesän tätä vastaavan tuoksun ja harmittaa ihan tosi paljon. En tiedä, miten niin pääsi käymään mutta tiedänpähän jatkossa olla ajoissa liikkeellä:)

 1. Voi ei … Nyt on kyllä ihan pakko hyödyntää Sokoksen ale ja kotiuttaa tää !!
  Kuulostaa niin herkulta ja koska tiedän sinut ( lukemani perusteella) keveiden ja raikkaiden tuoksujen ystäväksi , uskallan luottaa siihen että tää on sopivan kevyt.
  Dot Jakobsilta on mun kestosuosikki ja olen pitkään etsinyt sen rinnalle toista brändin tuoksua . Nyt se taisi löytyä…

  1. Toivottavasti on mieleinen jos tämän tilasit:) Mua kuumottaa myös tuo Sokoksen ale ja olin ihan viittä vaille eilen lähteä ihan käymään siellä MUTTA sitten joku järjen ääni sai pysymään kotona. Alkukuusta käytin vastaavan alen hankkimalla koko kasan kaikenlaista ns. tarpeellista:)

 2. Oi että, pioni ja kirsikankukka! Kuulostaapa tosi houkuttelevalta. Tekis mieli käydä tuoksuttelemassa, MUTTAKU en varsinaisesti nyt tartte hajuvesiä :DD aina kuumottaa nämä kausituoksut kun hankintaa ei voi lykätä!

  1. Niinno, kukas niitä varsinaisesti _tarvisi_ PAITSI että mä just tyhjensin yhden tuoksun:D Uskoisin, että säkin tykkäät tästä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *